| Liga Sampiona!!!! | |
|
+9maJJa rafalicious ivanna<3 Rafa *Punk_Princess* Perkica **Djuki**# *~*tasha Nadalcica*~* *Joansie* sonjica93 13 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Sub Nov 29, 2008 3:59 pm | |
| Da... Neki timovi imaju dobru odbranu, neki dobar centar, neki dobar napad, a Liverpool ima sve to! | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Ned Mar 15, 2009 1:07 am | |
| Zaista sam uživala u ovih nekoliko mečeva Lige šampiona koji su igrani nakon duže pauze! Jako mi je drago što se Liverpool plasirao dalje, ali mi je jako žao što je, da bi došao do četvrtfinala, morao da izbaci Real Madrid. Onaj meč koji je završen 4:0 za Liverpool... Zaista smatram da je Iker Casillas najbolji golman na svetu i da nije zaslužio da primi četiri gola, ali ekipa Reala prosto nije pružila dobar otpor. Nadam se još boljim mečevima u četvrtfinalu! Prošli su: Liverpool, Manchester United, Arsenal, Chelsea (u osam najboljih klubova ovogodišnjoj Ligi šampiona su čak četiri iz Engleske! ), Barcelona, Porto, Villareal i Bayern Münich. Danas sam gledala veliki engleski derbi između Manchester Uniteda i Liverpoola. Igralo se na stadionu Manchester Uniteda, na Old Trafordu. Očekivala sam fantastičan meč, i to sam dobila (makar u prvom poluvremenu). Negde oko 23. minuta je Cristiano Ronaldo (koji meni neopisivo ide na nerve) dao gol, a posle manje od pet minuta Fernando Torres. Zatim je usledio gol iz penala najboljeg kapitena na svetu Stevena Gerrarda, zatim Aurelio, pa Dosena... I konačan rezultat bio je 1:4. Prvo poluvreme je bilo sjajno, a u drugom Manchester kao da se totalno predao, pa i nije bilo tako zanimljivo. Posle ovakvih mojih opisa više niko ne mora ni da gleda fudbal, sve mogu ja da prenesem... U petak sam gotovo ceo čas sa profesorom fizike pričala o mečevima Liverpoola i Reala, i Manchester Uniteda i Intera koji su odigrani u Ligi šampiona. | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Ned Mar 15, 2009 1:14 am | |
| Drago mi je štio su se Arsenal, Chelsea i Liverpool plasirali dalje..... :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Ned Mar 15, 2009 6:41 pm | |
| Ja se nadam da će Liverpool osvojiti Ligu šampiona! Titula u Premijer ligi će verovatno otići Manchester Unitedu, već imaju veliku bodovnu razliku, ali svašta još može da se desi. Liverpool je uvek imao dobre rezultate u Ligi šampiona. Npr. 2005. su osvojili titulu, 2007. su bili u finalu (izgubili od Milana), 2008. bili u polufinalu itd. | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Ned Mar 15, 2009 7:54 pm | |
| I ja bih isto da oni osvoje.... A ako već oni ne osvoje neka to bude Chelsea..... Stvarno su zaslužili titulu u Ligi Šampiona..... :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Ned Mar 15, 2009 9:52 pm | |
| Nemam pojma zašto, ali ja od svih engleskih klubova najmanje volim Chelsea. Ranije sam bila prilično ravnodušna, a sada mi se ne dopadaju... Prosto ih ne volim. Pojma nemam zašto. Kako to da kažem... Ne dopadaju mi se kao ekipa. Ne igraju mi neki bajni fudbal (mada moram da priznam da sam jednom prilikom gledala najbolje golove Franka Lamparda i da je to magija), i ne mogu da kažem da im želim titule i pobede. Isto to mislim o FC Barcelona. Njih stvarno ne volim. Kad god gledam špansku ligu, navijam za onoga ko igra protiv Barcelone. To može biti zbog moje velike ljubavi prema Madridu kao gradu i Real Madridu. | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Ned Mar 15, 2009 10:14 pm | |
| Ja na primer posle Liverpoola najviše volim Chelsea..... Meni su oni fenomenalan tim..... I zaslužili su da konačno osvoje Ligu Šampiona..... A posle ova dva tima najviše volim Arsenal..... Oni su fenomenalni..... Još sada kada im je u tim došao Aršavin...... A tu su i Theo Walcott i Robin Van Persie...... Dok Manchester United prezirem..... Nikada ih nisam ni volela..... Jedino volim Edvina Van Der Sara..... On mi je fenomenalan golman..... I mnogo mi ga je bilo žao u jučerašnjoj utakmici Liverpoola i Manchester Uniteda..... Jadnik se smorio..... A što se tiče Barcelone..... Ja je obožavam.... Po meni oni igraju veoma lep fudbal.....Dok Real Madrid i ne volim nešto posebno.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Pon Mar 16, 2009 12:12 am | |
| Ja prema Real Madridu gajim, kako da kažem, posebna osećanja. To je prvi strani klub za koji sam čula kada sam bila dete, i oduvek sam ih volela. Volim njihove igrače kao što su Iker Casillas, Fernando Gago, Klass-Jan Huntelaar ( ), Raúl, Sergio Ramos... I prosto je prirodno da jedan ljubitelj Real Madrida ne voli Barcelonu. Mada moram da kažem da je Bojan Krkić jako simpatičan, a Victor Valdes isto jako lep. Chelsea, kao što sam rekla, ne volim, Arsenal onako (jako volim Cesca Fàbregasa i vrlo mi je simpatičan Andrei Arshavin), Manchester United isto onako. U finalu prošle Lige šampiona sam navijala za njih, ali ih ovako i ne volim nešto puno. Edwina van der Sara i Nemanju Vidića puno volim, dok Cristiana Ronalda ne mogu da smislim... | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Pon Mar 16, 2009 12:37 am | |
| Meni je u Realu lep onaj španac Adrian Gonzalez..... :D Lik je presladak..... :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Pet Mar 20, 2009 10:42 pm | |
| Liverpool igra protiv Chelsea.... Ja ne verujem.... Moja dva omiljena tima..... Zašto mi to rade.... A Manchester United uvek dobije neke lake protivnike..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Sub Mar 21, 2009 3:22 pm | |
| Nadam se da će Liverpool pobediti Chelsea! Najbolje bi bilo da im prirede "kišu " golova, ali i sama pobeda, bez "kiše ", biće mi dobra. Najnezanimljivija od svih utakmica definitivno je Manchester United i Porto, po mo mišljenju. | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Sre Apr 15, 2009 11:37 pm | |
| Meni je jako zao shto je Liverpool ispao :(, mada je sinoc utakmica bila zaista dobra :)))
A i ewo uprawo se zawrshi utakmica Manchester United i Porto, i Manchester prolazi dalje.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Čet Apr 16, 2009 12:15 am | |
| Jako mi je žao što je Liverpool ispao....Ali mi je drago što ga je pobedio Chelsea,jer njih najviše volim posle Liverpool-a.....Krivo mi je što je Manchester United prošao....Njih ne podnosim,a pogotovo Ronalda....Takođe mi je jako drago što su u finale prošli Barca i Arsenal....Biće sve u svemu zanimljiva pilufinala....Manchester protiv Arsenala....I Chelsea protiv Barce.....Jedva čekam da gledam....:D | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Čet Apr 16, 2009 3:23 pm | |
| Ja najwishe wolim Liverpool, pa mi je kriwo zbog njih, ali dobro :))) Manchester wolim onako, malo, ali Ronalda- NE!!! Ali kao shto ti kazesh bice zanimljiwo!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Čet Apr 16, 2009 4:42 pm | |
| Ja sam se stvarno osećala jaaaako loše nakon što je Liverpool izgubio. Celo veče sam bila jako tiha i loše raspoložena. Znam da je glupo što sam sve to shvatila tako ozbiljno, ali... Tešim se time što je makar utakmica sama po sebi bila sjajna. Ali, dobro, sada će u potpunosti moći da se posvete Premier ligi! Napred, crveni!!!Iako sam navijač Real Madrida, mislim da će Barcelona osvojiti Ligu šampiona. Per Guardiola stvarno ima fantastičan tim, koji ne samo da "dere " u španskoj Primeri, već to radi i u Ligi šampiona. I moram priznati da ih, na neki način, već vidim s trofejom. Nemam favorita, možda samo Manchester United jer za njih igra Nemanja Vidić (pred kojim padam ničice ), ali objektivno kažem da mislim da će titula ići u Barcelonu. | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Čet Apr 16, 2009 5:01 pm | |
| Ja se nadam da će titulu osvojiti Chelsea,Arsenal ili Barca....Ali nekako bi najviše volela da je osvoji Chelsea.....Jer stvarno zaslužuju da pobede....Slažem se sa tobom Joansie....Barca je stvarno fenomenalna ove sezone.....A Manchester United mrzim iz dna duše i nadam se da će ih Arsenal smrviti u polufinalu.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Pet Apr 17, 2009 5:50 pm | |
| Kod mene je otprilike ovako: nisam navijač nijednog od ova četiri kluba, ali samo da ne osvoji Chelsea. Stvarno ih ne volim. Ne volim ni Manchester United, mada Nemanju Vidića obožavam, i samo zbog njega ću biti srećna ako MUFC odbrani titulu. Za Arsenal sam ravnodušna. Ostajem pri tome da će titulu verovatno osvojiti Barcelona. | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Pet Apr 17, 2009 6:45 pm | |
| Nzm stvarno....Videćemo....:D | |
|
| |
Nicoletto Igras na celendzerima!
Broj poruka : 117 Godina : 31 Location : Zagreb, Hrvatska Zasto volis tenis? : ....jer je najbolji Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2009
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Pon Maj 04, 2009 8:20 pm | |
| - *Joansie* ::
- Kod mene je otprilike ovako: nisam navijač nijednog od ova četiri kluba, ali samo da ne osvoji Chelsea. Stvarno ih ne volim. Ne volim ni Manchester United, mada Nemanju Vidića obožavam, i samo zbog njega ću biti srećna ako MUFC odbrani titulu. Za Arsenal sam ravnodušna. Ostajem pri tome da će titulu verovatno osvojiti Barcelona.
Slažem se s Jovanom samo ne Chelsea. Sad kad je moj Liverpool ispao sad mi je svejedno. | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Pon Maj 04, 2009 9:56 pm | |
| - Nicoletto ::
- *Joansie* ::
- Kod mene je otprilike ovako: nisam navijač nijednog od ova četiri kluba, ali samo da ne osvoji Chelsea. Stvarno ih ne volim. Ne volim ni Manchester United, mada Nemanju Vidića obožavam, i samo zbog njega ću biti srećna ako MUFC odbrani titulu. Za Arsenal sam ravnodušna. Ostajem pri tome da će titulu verovatno osvojiti Barcelona.
Slažem se s Jovanom samo ne Chelsea. Sad kad je moj Liverpool ispao sad mi je svejedno. Pa što Nicole? | |
|
| |
Nicoletto Igras na celendzerima!
Broj poruka : 117 Godina : 31 Location : Zagreb, Hrvatska Zasto volis tenis? : ....jer je najbolji Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2009
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Uto Maj 05, 2009 3:39 pm | |
| - ***Inče*** ::
- Nicoletto ::
Slažem se s Jovanom samo ne Chelsea. Sad kad je moj Liverpool ispao sad mi je svejedno. Pa što Nicole? tko će osvojit ligu prvaka | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Uto Maj 05, 2009 6:09 pm | |
| JOJ....Stvarno nem pojma....Svi timovi su extra....Ali bi nekako najviše volela da je osoji Chelsea.....Nicole nisi mi odg....Zašto kažeš samo da ne pobedi Chelsea? | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Sre Maj 06, 2009 12:38 am | |
| - Nicoletto ::
Slažem se s Jovanom samo ne Chelsea. Sad kad je moj Liverpool ispao sad mi je svejedno. He, pa mi se u svemu slažemo! Inače, Manchester United se plasirao u finale! Drago mi je jer za MUFC igra Nemanja Vidić, koji me, za mene, gotovo ravan Bogu. Šalim se, naravno, ali ga stvarno obožavam. | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Sre Maj 06, 2009 9:53 am | |
| JAO....Kako sam se juče razočarala u Arsenal,alio nem veze biće bolje 2. put.....A u večerašnjoj utakmici ne navijam ni za koga,jer su mi oba tima veoma draga,ali možda malkice malo više navijam za Chelsea,jer njih posle Liverpool-a stvarno najviše <3.....Ali mi neće biti žao i da Barca prođe....Jer i njih stvarno mnooogoooo <3....:D | |
|
| |
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! Sre Maj 27, 2009 3:59 pm | |
| Sve do poslednjeg trenutka sam verovala da će Barcelona osvojiti titulu, ali sada mislim da će Manchester United. Večeras ću navijati za MUFC, zna se, zbog Nemanje Vidića. Ja njega stvarno obožavam. Mnogi kažu da su naši najbolji "ambasadori " naši teniseri, ali ja mislim da je Vidić iznad njih. Igra u jednom od najboljih klubova na svetu, a i sam igra neverovatno, obožavaju ga i saigrači, i navijači, i trener. To je jedan od retkih bivših fudbalera Zvezde koga vole i cene i navijači Partizana. Juče sam gledala intervju sa njim, i baš lepo govori engleski. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Liga Sampiona!!!! | |
| |
|
| |
| Liga Sampiona!!!! | |
|