| Maturske veceri | |
|
+13*~*tasha Nadalcica*~* Nadal mi bebe andjelka Love_Roger *Punk_Princess* FairyQueen ivanna<3 Rafa *Certified Nadal addict* **Djuki**# *Joansie* *Anja* sonjica93 Perkica 17 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Perkica Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Maturske veceri Ned Apr 13, 2008 1:20 pm | |
| Ovde pisite ili ubacujte slike vasih maturskih veceri!!! Do detalja!!!!!!!! | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Maturske veceri Ned Apr 13, 2008 2:28 pm | |
| paaaaa...moja matura ce biti 30 maja 2008. u Sava centru...... | |
|
| |
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Maturske veceri Ned Apr 13, 2008 3:49 pm | |
| extra! Moja je 23.maja u MG-u! | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Maturske veceri Ned Apr 13, 2008 4:38 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Maturske veceri Ned Apr 13, 2008 4:43 pm | |
| extra!!!!!!! Ubacicemo slike!!!!! | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Maturske veceri Pon Apr 14, 2008 6:38 pm | |
| Moja 2. juna u nekom restoranu "Palma" na Miljakovcu. | |
|
| |
| Naslov: Re: Maturske veceri Uto Apr 15, 2008 12:14 am | |
| | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Maturske veceri Uto Apr 15, 2008 6:29 pm | |
| Moja matura nemam pojma kada je, yj. josh nismo odredili datum, mozda ce biti 6.juna, mada tada je bila proshle godine, pa mi werowatno necemo kad i '92 godd. Par sam sa Packetom, iako mi je tolikooooo glooopo da shetam, ali shta cu.. | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Maturske veceri Uto Apr 15, 2008 7:43 pm | |
| A mi mozda ni necemo imati maturu... | |
|
| |
| Naslov: Re: Maturske veceri Uto Apr 15, 2008 9:24 pm | |
| | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Maturske veceri Uto Apr 15, 2008 9:30 pm | |
| josh niye odlucheno :) al postavicu slichke sutra | |
|
| |
| Naslov: Re: Maturske veceri Uto Apr 15, 2008 9:32 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Maturske veceri Uto Apr 15, 2008 11:23 pm | |
| - perkica ::
- Zasto??????
Zato sto nisu isplacene sve rate za ekskurziju (ja sam isplatila), a skola onda nece da nas vodi. Moroni. Ja da nemam matursko zato sto moja razredna nije dobila 300 evra? | |
|
| |
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Maturske veceri Sre Apr 16, 2008 12:00 am | |
| e aj pali....bas trebaju da vas vode na matursko....e ti nastavnici su najveci grebatori od svih.......kod mene u skoli necu da govorim..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Maturske veceri Sre Apr 16, 2008 12:04 am | |
| videli ste onu moju sliu i sliku mog odeljenja....znate li koliko je to kostalo???? 700 DINARA!!!!!ej za sta?????i kao dobili smo jos 6 malih slicica za pasos.......tom fotografu niko nije trazio te male slike.....sta ako je neko vec izvadio pasos....naravno , nastavnici su se pobunili jer oni takodje moraju da plate slike.....Sad se bune kad moraju da plate a kad mi placamo????sta onda????moja uciteljica je bila zesca lopuza.....sve pare nase su stojale kod nje kao da ne bi bacali pare na gluposti......MOJE PARE - MOJA STVAR.....sto se mene tice mogu i u Dunav da ih bacim ili da obrisem dupe njima....MOJA STVAR.....i naravno pare nisu vracene......nekoliko dana kasnije na rekreativnu su dosle njena cerka i unuka.....sta mislite ko je isfinansirao????MI - NARAVNO!!!!!!!NEKA SE NOSE SVI PROFESORI , FOTOGRAFI I OSTALI U P.M. | |
|
| |
| Naslov: Re: Maturske veceri Sre Apr 16, 2008 12:22 am | |
| Ma, boli njih uvo za to koliko i sta mi ucimo, sve dok oni dobijaju kintu za to! | |
|
| |
| Naslov: Re: Maturske veceri Sre Apr 16, 2008 12:25 pm | |
| Da uvek je to bilo tako!!!!!!!A i bice!!! | |
|
| |
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Maturske veceri Sub Apr 19, 2008 4:43 pm | |
| Tachno, mada ima izuzetaka kod nastawnika..... Nas su slike za album i one male + jedna odeljenska slika koshtale 450 din.... A ko se josh slika placa naknadno | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Maturske veceri Ned Apr 20, 2008 2:36 pm | |
| meni je matura za jedno godinu dana ....ko zna gde .. | |
|
| |
ivanna<3 Rafa Studiras sa Federerom/Henin!
Broj poruka : 535 Godina : 33 Zasto volis tenis? : Tenis volim zbog Rafe, Jece i jos nekih tenisera, i zato sto je lep sport!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Re: Maturske veceri Ned Apr 20, 2008 3:16 pm | |
| - sonjica93 ::
- videli ste onu moju sliu i sliku mog odeljenja....znate li koliko je to kostalo????
700 DINARA!!!!!ej za sta?????i kao dobili smo jos 6 malih slicica za pasos.......tom fotografu niko nije trazio te male slike.....sta ako je neko vec izvadio pasos....naravno , nastavnici su se pobunili jer oni takodje moraju da plate slike.....Sad se bune kad moraju da plate a kad mi placamo????sta onda????moja uciteljica je bila zesca lopuza.....sve pare nase su stojale kod nje kao da ne bi bacali pare na gluposti......MOJE PARE - MOJA STVAR.....sto se mene tice mogu i u Dunav da ih bacim ili da obrisem dupe njima....MOJA STVAR.....i naravno pare nisu vracene......nekoliko dana kasnije na rekreativnu su dosle njena cerka i unuka.....sta mislite ko je isfinansirao????MI - NARAVNO!!!!!!!NEKA SE NOSE SVI PROFESORI , FOTOGRAFI I OSTALI U P.M. Koji si lik.... Nemoj da se nerviras, covece, pa tako je to svugde!!!!!!! Mislim u nasoj zemlji!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Maturske veceri Ned Apr 20, 2008 3:42 pm | |
| Tachno tako.... Joj meni tako zao shto josh samo 1 mesec. i onda se rastajemo | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Maturske veceri Ned Apr 20, 2008 4:07 pm | |
| tako je...sta cete obuci za matursko??? | |
|
| |
| Naslov: Re: Maturske veceri Ned Apr 20, 2008 5:41 pm | |
| Ja sam wec neshto smislila, ali brzo menjam mishljenje tako da....Ti Jowo? | |
|
| |
| Naslov: Re: Maturske veceri Ned Apr 20, 2008 9:43 pm | |
| JA OBLACIM CRNE 3/4 I NAJVEROVATNIJE SREBRNU MAJICU (ALI NE SAD NEKU SLJASTECU , NEGO ONAKO NEZNO) I VEROVATNO NEKE BALETANKE ILI PATIKE , MOZDA I STARKE....... | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Maturske veceri Ned Apr 20, 2008 9:55 pm | |
| Jao ja tek za 3 godine.. Mada imali smo mi u cetwrtom razredu na kraju godine neku "maturu"... Tako su barem direktor i ostali to nazvali.. Onda nam je extra bilo... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Maturske veceri | |
| |
|
| |
| Maturske veceri | |
|