| Maturske veceri | |
|
+13*~*tasha Nadalcica*~* Nadal mi bebe andjelka Love_Roger *Punk_Princess* FairyQueen ivanna<3 Rafa *Certified Nadal addict* **Djuki**# *Joansie* *Anja* sonjica93 Perkica 17 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Perkica Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Maturske veceri Pon Maj 05, 2008 2:10 pm | |
| | |
|
| |
Love_Roger Upoznajes Nadala/Sharapovu!
Broj poruka : 260 Godina : 31 Location : na sedmom mesecu Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Maturske veceri Pet Maj 09, 2008 1:12 pm | |
| ovo je haljina koju ja nosim za maturu........... | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Maturske veceri Sub Maj 10, 2008 1:42 pm | |
| bas ti je slatka haljinica!!!! Da Perkice sa NBG-a sam i mi idemo u Sava centar!!!! | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Maturske veceri Sub Maj 10, 2008 2:11 pm | |
| | |
|
| |
andjelka Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 15 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 22.12.2007
| Naslov: Re: Maturske veceri Sub Maj 10, 2008 8:21 pm | |
| Mm..Bash je extra ova tema, ali niko ne pishe nishta!!! Ja sam qpila haljinicu za matursko. Malo iznad kolena je, gore je crna sa tankim bratelicama, a u donjem delu je kao balon suknjica sa sitnim crno belim kockicama i ima satensku trakicu koja se veze u masnu na kukovima, qpila sam je u H. Novom, i baletanke sam qpila-srebrnasto crne, i torbicu srebrnu. Mi matursko imamo u velikoj plesnoj sali. Inace, ne volim da se obucem kao neka zenica, vec primereno svom uzrastu, i nikako nisam zelela stikle..Tj. stikle su ok, ali ipak nisu za nas. | |
|
| |
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Maturske veceri Sub Maj 10, 2008 9:07 pm | |
| Potpuno se slazem!!!Ja bih se gegala kao patka!!!!ja ljudi jos nisam ni gledala!!!!UZAS!!!!!stvarno nisam normalna!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Maturske veceri Sub Maj 10, 2008 9:33 pm | |
| Ne brini nisam ni ja........ | |
|
| |
| Naslov: Re: Maturske veceri Sub Maj 10, 2008 9:56 pm | |
| | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Maturske veceri Sub Maj 10, 2008 10:15 pm | |
| - **Djuki**# ::
- Ne brini nisam ni ja........
| |
|
| |
Broj poruka : 260 Godina : 31 Location : na sedmom mesecu Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.04.2008
| Naslov: Re: Maturske veceri Pon Maj 12, 2008 10:26 pm | |
| - Joansie ::
- **Djuki**# ::
- Ne brini nisam ni ja........
| |
|
| |
| Naslov: Re: Maturske veceri Pon Maj 12, 2008 10:29 pm | |
| - *sonjica93-future Ana #1* ::
- bas ti je slatka haljinica!!!!
Da Perkice sa NBG-a sam i mi idemo u Sava centar!!!! thx sonjice | |
|
| |
| Naslov: Re: Maturske veceri Pon Maj 12, 2008 10:54 pm | |
| | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Maturske veceri Uto Maj 13, 2008 2:37 pm | |
| - andjelka ::
- Mm..Bash je extra ova tema, ali niko ne pishe nishta!!! Ja sam qpila haljinicu za matursko. Malo iznad kolena je, gore je crna sa tankim bratelicama, a u donjem delu je kao balon suknjica sa sitnim crno belim kockicama i ima satensku trakicu koja se veze u masnu na kukovima, qpila sam je u H. Novom, i baletanke sam qpila-srebrnasto crne, i torbicu srebrnu. Mi matursko imamo u velikoj plesnoj sali. Inace, ne volim da se obucem kao neka zenica, vec primereno svom uzrastu, i nikako nisam zelela stikle..Tj. stikle su ok, ali ipak nisu za nas.
jedva cekam da ti vidim haljinu...a za ovo zadnje se slazem...ja jos ne znam sta cu...tj znam ali treba da idem da kupim... | |
|
| |
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Maturske veceri Uto Maj 13, 2008 10:54 pm | |
| Sonjice,extra je to što idete u Sava Centar... | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Maturske veceri Uto Maj 13, 2008 11:52 pm | |
| Ljudi, ja ne znam sta je ovo, ali meni stvari za maturu same padaju s neba! Prvo mi je tetka potpuno neocekivano kupila crne baletanke. A danas mi je mama donela jednu lepu crnu majicu na bretele s nekim bolerom gore! I bas mi se sve svidja! | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Maturske veceri Sre Maj 14, 2008 12:30 am | |
| pa extra bre...da se ne bunis mozda??? | |
|
| |
| Naslov: Re: Maturske veceri Sre Maj 14, 2008 11:54 am | |
| EXTRA!!!Ja sam za moje stvari lutala gradom ko luda!!! | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Maturske veceri Sre Maj 14, 2008 1:36 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Maturske veceri Sre Maj 14, 2008 9:57 pm | |
| Ja samo covece danas pretrazila ceo Knez , bulevar i bila sam u Ziri a sutra idem u Delta city jer ovde nisam nista nasla.....UZAS kakvih stvari ima.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Maturske veceri Čet Maj 15, 2008 12:20 am | |
| U pravu si...Strašno je čega se sve nisam nagledala!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Maturske veceri Čet Maj 15, 2008 3:31 pm | |
| Fazon : ``AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH MY EYES!!!!!!!!`` | |
|
| |
| Naslov: Re: Maturske veceri Čet Maj 15, 2008 3:39 pm | |
| Sta sam ja sve videla na slikama s male mature moje kume... Jedna devojka je imala bukvalno belu traku preko grudi i jednu takvu umesto suknje, a ta dva dela je povezivala jedna tanka vrpca preko stomaka! Boze, uzasa! | |
|
| |
| Naslov: Re: Maturske veceri Čet Maj 15, 2008 4:42 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Maturske veceri Čet Maj 15, 2008 9:36 pm | |
| Ma strašno je šta su sve u stanju da obuku ................... :o | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Maturske veceri | |
| |
|
| |
| Maturske veceri | |
|