| pravila | |
|
+7Alex&Denis **Mizza** *AnY*SweeT*FairY* FairyQueen *Punk_Princess* loveeee_TENNis <3 *Certified Nadal addict* 11 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: pravila Uto Maj 06, 2008 6:07 pm | |
| - Kaia luvs Rafa ::
- nema;spamovanja, vredjanja,svadjanja, vishe od dva posta jedan za drugim...ako imate pitanja obratite se jowani ili meni.
Kaio ne znam cemu sluze ova pravila kad ih niko ne postuje... Pogotovu ovo prvu da nema spamovanja... | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: pravila Uto Maj 06, 2008 6:10 pm | |
| e ljudi i pravilo da svako mora da ima avatar i da ne smeju da postoje dva ista potpisa vazi...a za SPAM nema veze nekada se slucajno skrene sa teme a ne mozemo stalno da opominjemo...ULtra spam nije dozvoljen ali spam malo jeste u redu | |
|
| |
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: pravila Uto Maj 06, 2008 6:19 pm | |
| Pa na ovom forumu ima toliku ULTRA SPAMOVA da to nije normalno... npr nekoliko puta sam videla da clanovi stave samo smajlic... to je ogroman spam!! isto tako neki clanovi jenu recenicu pisu u nekoliko postova... | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: pravila Uto Maj 06, 2008 6:25 pm | |
| OK evo znaci ovako...vas post mora imati najmanje tri rec da bi bio poslat...valjda je ovo cool...u temi dobrodosli je u redu da napisete samo dobrodosao/dosla...ja mislim da ovo nije preterano... | |
|
| |
| Naslov: Re: pravila Uto Maj 06, 2008 6:32 pm | |
| | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: pravila Uto Maj 06, 2008 8:53 pm | |
| - I love Jelena Jankovic :) ::
- to je ok :)
| |
|
| |
| Naslov: Re: pravila Uto Maj 06, 2008 9:01 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: pravila | |
| |
|
| |
| pravila | |
|