*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: PRAVILA FORUMA Sre Dec 31, 2008 9:24 pm | |
| Bilo je više tema sa pravilima foruma... Ja sam ujedinila sva pravila u ovoj temi : Nadam se da pravila nisu strašna. Možda su malo stroga, ali su takva kakva su da bi naš forum bio bolji, lepši i pregledniji. 1. NO SPAM!!!Spam je strogo zabranjen... U nekim trenucima je na forumu baš bilo kritično zbog spama, ali to, na sreću, više nije veliki problem. 2. Nema svađanja!!!I toga je bilo... Želimo da svakom članu bude zadovoljstvo da dolazi na forum, a to neće moći ukoliko je u sukobu s nekim! 3. Poštujte tuđe mišljenje!Ako neko misli drugačije, nemojte ga napadati. Svako ima prava na svoje mišljenje, i potpuno je glupo svađati se i ubeđivati se. Ko započne svađu, biće kažnjen. Jedna pomena = ukidanje privatni poruka na dva danaDve opomene = ukidanje privatnih poruka na četiri danaTri opomene = bann na nedelju dana4. Nije dozvoljeno postovanje dva puta zaredom...... osim u temama dnevnici, galerije i news. 5. Nema besmislenih postova samo da biste nakupili postove...... npr. svakako, da, lol, samo ubačen smajli itd. 6. Bez previše quotovanja.To nije problem, ali čisto da napomenemo da nema sakupljanja postova samo tako što ćete quotovati poslednji post u određenoj temi i tako stalno... Naravno, u redu je ponekad, ali ne često... Hvala što to ne radite. 7. Od sada nema reklamiranja ako nemate 60 postova!Ne želimo da se neko registruje i samo postuje u temi za reklame, a onda nestane bez traga i glasa. 8. Molim vas nemojte iskazivati sopstvenu mržnju prema pojedinim teniserima...... kako ne bi doslo do svađa. Svako ima svog omiljenog tenisera, kao i onoga kog ne voli. Nemojte vređati onoga što ne volite, jer će se uvek naći neko ko ga voli - da ne bi dolazilo do nepotrebnih sukoba. 9. Ukoliko imate neko pitanje/predlog/kritiku...... obratiti se adminima u temi predviđenoj za to. | |
|
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: PRAVILA FORUMA Čet Jan 01, 2009 5:37 am | |
| Jao,Joansie,kako si sve lepo srocila!!! | |
|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: PRAVILA FORUMA Čet Jan 01, 2009 5:52 pm | |
| Hvala puno... Mislim da su sva pravila foruma sada pregledna i da su u redu... | |
|
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: PRAVILA FORUMA Pet Jan 02, 2009 12:23 am | |
| | |
|
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: PRAVILA FORUMA Pet Jan 02, 2009 1:53 pm | |
| prawila su saswim OK. . . :0) | |
|
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: PRAVILA FORUMA | |
| |
|