| pitanja | |
|
+18Tea RAFA THE KING loveeee_TENNis <3 mmmm *Anja* ~Black Angel~ ***Inče*** Love_Roger Perkica ivanna<3 Rafa sonjica93 Marta Efimova Lundgren *Joansie* **Mizza** FairyQueen *AnY*SweeT*FairY* Maria Sharapova *Certified Nadal addict* 22 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: pitanja Pet Sep 19, 2008 10:09 pm | |
| Ja mislim da možeš da otvoriš sliku u programu Microsoft Office Picture Manager. Zatim klikneš na opciju Picture, i onda opciju Resize. I onda menjaš veličinu slike po volji. Ja tako radim... | |
|
| |
mmmm Igras na celendzerima!
Broj poruka : 112 Godina : 30 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : Zato sto je extra sport.. Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: pitanja Sub Sep 20, 2008 12:19 am | |
| Jao,hvala ti..Uspela sam... | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: pitanja Sub Sep 20, 2008 7:36 pm | |
| | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: pitanja Pon Okt 06, 2008 11:56 am | |
| kada je osnowan owaj forum?? | |
|
| |
loveeee_TENNis <3 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 710 Godina : 31 Zasto volis tenis? : Koliko volis tennis? : Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: pitanja Pon Dec 29, 2008 1:07 pm | |
| Gde su Jowa i Kaia???????? | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: pitanja Pon Dec 29, 2008 1:16 pm | |
| ^^^To niko ne zna,hehe,salim se!!!Pa dolaze sada redje jer Jova ima problema sa forumom a Kaia ne moze da stigne,recicu im da si se vratila,docice sigurno!!! | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: pitanja Pon Dec 29, 2008 5:27 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: pitanja Pon Dec 29, 2008 6:48 pm | |
| I Seki ima problema sa sajtom!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: pitanja Pon Dec 29, 2008 6:58 pm | |
| | |
|
| |
loveeee_TENNis <3 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 710 Godina : 31 Zasto volis tenis? : Koliko volis tennis? : Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: pitanja Pon Dec 29, 2008 10:59 pm | |
| - RAFA THE KING ::
- ^^^To niko ne zna,hehe,salim se!!!Pa dolaze sada redje jer Jova ima problema sa forumom a Kaia ne moze da stigne,recicu im da si se vratila,docice sigurno!!!
ok hwala ti punooo | |
|
| |
| Naslov: Re: pitanja Uto Dec 30, 2008 11:23 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 112 Godina : 30 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : Zato sto je extra sport.. Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: pitanja Ned Jan 04, 2009 5:50 pm | |
| E owako,nije shto sam anin fan ali ovaj forum je o svim teniserima a ne samo o nadalu,jeleni i mashia..Ne goworim ovo zbog sebe nego uopshte goworim jer znam da je Ana proshli put bila ali jelena i nadalu su stalno..Necu da me shvatite pogreshno ili da se swadjamo ovo sam wam rekla jer je ovako stalno... | |
|
| |
| Naslov: Re: pitanja Ned Jan 04, 2009 7:46 pm | |
| - Maka94 ::
- E owako,nije shto sam anin fan ali ovaj forum je o svim teniserima a ne samo o nadalu,jeleni i mashia..Ne goworim ovo zbog sebe nego uopshte goworim jer znam da je Ana proshli put bila ali jelena i nadalu su stalno..Necu da me shvatite pogreshno ili da se swadjamo ovo sam wam rekla jer je ovako stalno...
Moram da kažem da se slažem s tim. Jecine, Mashine i Rafine slike su konstantno na ikonicama. Ja bih radije stavila neke sličice koje imaju veze sa samim tenisom, kao što su loptice, reketi itd... A za onu sliku koja stoji pored Ko je trenutno na forumu? stavila bih, npr. sliku svih teniserki slikanih pred WTA Championships u Dohi, ili sliku svih tenisera slikanih pred Tennis Masters Cup u Šangaju. | |
|
| |
| Naslov: Re: pitanja Ned Jan 04, 2009 8:38 pm | |
| a chije su to noge na gornjoj slici?? | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: pitanja Ned Jan 04, 2009 9:37 pm | |
| ^^^ i sta one predstawljaju? | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: pitanja Ned Jan 04, 2009 10:25 pm | |
| Mislim da su Rafine...izgledaju mi tako...nisam sigurna.... | |
|
| |
| Naslov: Re: pitanja Ned Jan 04, 2009 10:28 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: pitanja Ned Jan 04, 2009 10:32 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: pitanja Ned Jan 04, 2009 10:34 pm | |
| I mislim da je Kaia ulozila veliki trud praveci ovo...Ne moze sve svima da nam se svidja!!!Prosli put na baneru je bio i Fed i Ana ako se ne varam!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: pitanja Ned Jan 04, 2009 10:37 pm | |
| ma meni je super owako. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: pitanja Pon Jan 05, 2009 1:32 am | |
| Opet rafine noge,koliko znam rafe je stalnoooo ili kao no new ili new i na naslovnoj strani..Pa mislim stvarno......... | |
|
| |
| Naslov: Re: pitanja Pon Jan 05, 2009 1:49 am | |
| Mako,menjacemo...Ali posto ima ovde puno Rafinih fanova zato stavljamo najvise njega i zato sto je prvi teniser sveta,kao i JJ!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: pitanja Pon Jan 05, 2009 8:47 pm | |
| DD, s te strane si u pravu, JJ i Rafa su ipak broj 1 na WTA, odnosno ATP listi, ali mislim da i drugi teniseri treba da budu tu i tamo zastupljeni. Ja najviše volim kada na banneru ima više tenisera, pa su svi srećni i zadovoljni. A što se tiče Rafine slike koja označava New post, ona ne mora da se menja, Rafa je baš lepo na njoj ispao. | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: pitanja Uto Jan 06, 2009 5:18 am | |
| owako djeco, kake ima weze chije su noge, on ne prestavljaju samo Rafu nego i swe druge tenisere. durgo mislila sam da je prikladno da stawimo slike trnuetno najboljih tenisera sveta, trece kad mi nabavite sliku wishe njih okachicu je na banner, chetvrto, znam da ima i aninih fanowa i da oni siugrno misle aa owa kaia woli nadala mashu i jj pa zato okachila swe ona je owo ona je ono, ali suochite se sa cinjenicom da su oni najbolji na atp i wta lsiti, mozhete da date predloge za slichice ako wec imate neki ! u temi predlozi | |
|
| |
| Naslov: Re: pitanja Uto Jan 06, 2009 12:20 pm | |
| ja nemam primedbi na look foruma. . . ali imam jedno pitanje. . . zashto meni nece da prikazhe sliku u potpisu?? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: pitanja | |
| |
|
| |
| pitanja | |
|