Tennis Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum |
|
| pitanja | |
|
+18Tea RAFA THE KING loveeee_TENNis <3 mmmm *Anja* ~Black Angel~ ***Inče*** Love_Roger Perkica ivanna<3 Rafa sonjica93 Marta Efimova Lundgren *Joansie* **Mizza** FairyQueen *AnY*SweeT*FairY* Maria Sharapova *Certified Nadal addict* 22 posters | |
Autor | Poruka |
---|
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: pitanja Čet Jun 11, 2009 10:31 am | |
| Zna li neko možda kako da postavim ovaj šrozor za brz odg? | |
| | | FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: pitanja Čet Jun 11, 2009 1:52 pm | |
| | |
| | | ***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: pitanja Čet Jun 11, 2009 4:27 pm | |
| Ne ovde,nego ja nem pojma kako da postavim na mom forumu...LOL...:) | |
| | | MiccaZR Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 1 Godina : 66 Zasto volis tenis? : 100 razloga:
1/ Nole
2/ Federer
3/ ... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.09.2011
| Naslov: Re: pitanja Sre Sep 07, 2011 5:34 pm | |
| Koliki je apsolutni rekord u broju bodova na ATP listi, tj. koliko jos bodova (vremena, turnira, titula) treba Noletu da i taj rekord 'stavi u dzep' ? Da li mislite da bi Nole dogodine mogao da osvoji sva 4 gren-slema (jer ove ce osvojiti 3) i udje u istoriju kao prvi igrac u open eri kome je to uspelo (nekada davno 1969. Rod Lejver, svaka cast Rod Lejveru ali tenis onda i sada - zemlja i nebo)? Verujem da bi ON to mogao i da ce proci jos puno godina dok to opet neko nekada ponovi ... Znaci, smak sveta nece biti 21.12.2012 nego polovinom septembra 2012. (oko 14.09.2012.) kada NaciOnaLE podigne pehar na US openu. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: pitanja | |
| |
| | | | pitanja | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|