| Zanimljiva geografija | |
|
+11little_princess_95 Kaćka#94 fan tenis **Nadja** milica y rafa Perkica FairyQueen Love_Roger *~*tasha Nadalcica*~* sonjica93 *Joansie* 15 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
**Nadja** Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 375 Godina : 30 Location : Zemun (Beograd) Zasto volis tenis? : Zato shto je to najlepshi sport! Srecna sam kad ga gledam i igram i ima puno lepih tenisera i teniserki ... xDDD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 29.05.2008
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Ned Jun 22, 2008 10:51 am | |
| Drzava: Ne postoji Grad: DJ Reka: Dj Planina: Dj Biljka: Djurdjewak Zivotinja: Dj Predmet: Dj Ime: Djordje
Slowo K | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Ned Jun 22, 2008 12:33 pm | |
| Država:Kanada Grad:Kruševac Reka:Kolubara Planina:Kopaonik Biljka:Kopriva Životinja:Konj Predmet:Krevet Ime:Katarina
Slovo S | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Ned Jun 22, 2008 10:42 pm | |
| drzhawa. . . srbija grad. . . subotica reka. . . sawa planina. . . suwobor biljka. . . soja zhiwotinja. . . sowa predmet. . . stolica ime. . . sanja
slowo L | |
|
| |
Broj poruka : 375 Godina : 30 Location : Zemun (Beograd) Zasto volis tenis? : Zato shto je to najlepshi sport! Srecna sam kad ga gledam i igram i ima puno lepih tenisera i teniserki ... xDDD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 29.05.2008
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Pon Jun 23, 2008 5:02 pm | |
| Drzhawa: Laos Grad: Los Andjeles Reka: Lim Planina: Lowtjen Biljka: Limun Zhiwotinja: Luk Predmet: Lemur Ime: Luka
Slowo D | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Pon Jun 23, 2008 5:25 pm | |
| drzhawa. . . danska grad. . . denwer reka. . . dunaw planina. . . durmitor biljka. . . dud zhiwotinja. . . dabar predmet. . . daska ime. . . dushan
slowo R | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Sre Jun 25, 2008 5:26 pm | |
| Rusija Roterdam Rajna Rajac Ruza Riba Rukavica Radmila
Slovo M. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Čet Jun 26, 2008 9:35 pm | |
| Drzhawa: Makedonija Grad: Mladenovac Reka: Misisipi Planina: M Biljka: M Zhiwotinja: Majmun Predmet: Mish Ime: Marija
Slowo P | |
|
| |
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Čet Jun 26, 2008 9:54 pm | |
| drzhawa. . . portoriko grad. . . peking reka. . . po planina. . . pirineji biljka. . . paprika zhiwotinja. . . paun predmet. . . papucha ime. . . petar
slowo Z | |
|
| |
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Sub Jun 28, 2008 9:19 pm | |
| Drzhawa: Zimbabwe Grad: Zajechar Reka: Zambezi Planina: Z Biljka: Zelje Zhiwotinja: Zmija Predmet: Zwono Ime: Zana
Slowo C | |
|
| |
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Sub Jun 28, 2008 10:42 pm | |
| drzhawa. . . crna gora grad. . . cincinati reka. . . planina. . . cer biljka. . . cwekla zhiwotinja. . . crw predmet. . . cedilo ime. . . cana
slowo K | |
|
| |
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Ned Jun 29, 2008 5:54 pm | |
| Država-Kina Grad-Kruševac Reka-Kolubara Planina-Kopaonik Biljka-Kruška Životinja-Kuče Predmet-Krpa Ime-Katherine
Slovo B | |
|
| |
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Ned Jun 29, 2008 7:20 pm | |
| drzhawa. . . boliwija grad. . . budimpeshta reka. . . bojana planina. . . bjelasica biljka. . . bokwica zhiwotinja. . . bumbar predmet. . . balon ime. . . boba
slowo H | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Pon Jul 07, 2008 9:51 pm | |
| Holandija Hamburg Hoagnho Hindukuš Hibiskus Haringa Heftalica Hana
Slovo G. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Ned Jul 13, 2008 10:04 pm | |
| Država-Gana Grad-Gornji Milanovac Reka-G Planina-Golija Biljka-G Životinja-Guska Predmet-Gitara Ime-Goran | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Sre Jul 16, 2008 7:54 pm | |
| Evo ja cu dati slovo... Slovo... J. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Uto Jul 22, 2008 3:01 pm | |
| Država-Jermenija Grad-Jagodina Planina-Javor Reka-Južna Morava Biljka-Jagoda Životinja-Jarac Predmet-Jastuk Ime-Jelena
Slovo Š | |
|
| |
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Pon Avg 04, 2008 11:55 pm | |
| drzhawa. . . shpanija grad. . . shangai planina. . . shar planina reka. . . ne znam biljka. . . shash zhiwotinja. . . shewa predmet. . . shmirgla ime. . . shaban
slowo ch | |
|
| |
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Sre Avg 13, 2008 10:23 pm | |
| Čile Čarlston / Čičavica Čičak Čaplja Čaršav Časlav
Slovo F. | |
|
| |
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Čet Avg 14, 2008 9:38 am | |
| Drzava:Finska Grad:Frankfurt Planina:Fudzi Reka:Ne znam Biljka:Fikus Zivotinja:Foka Predmet:Fioka Ime:Fata Slovo J. | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Čet Avg 14, 2008 9:16 pm | |
| japan jajce jahorina jordan jagoda jazavac jastuk jovan
l kao list | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Čet Avg 14, 2008 11:15 pm | |
| Drzava:letonija Grad:london Planina:neam blage Reka:loara Biljka:lipa Zivotinja:labud Predmet:lak Ime:Lola | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Čet Avg 14, 2008 11:26 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Pet Avg 15, 2008 10:41 am | |
| Evo ja cuda vam dam slovo K. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Pet Avg 15, 2008 11:03 am | |
| drzhawa. . . kanada grad. . . kikinda planina. . . kordiljeri reka. . . kolubara biljka. . . kaktus zhiwotinja. . . kos predmet. . . kanta ime. . . karolina
slowo O | |
|
| |
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Pet Avg 15, 2008 11:08 am | |
| Drzava: Oklahoma Grad: Obrenovac Planina: Olimp Reka: Ob Biljka: Ovas Zivotinja: Ovca Predmet: Olovka Ime: Olja
Slovo B. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija | |
| |
|
| |
| Zanimljiva geografija | |
|