| Zanimljiva geografija | |
|
+11little_princess_95 Kaćka#94 fan tenis **Nadja** milica y rafa Perkica FairyQueen Love_Roger *~*tasha Nadalcica*~* sonjica93 *Joansie* 15 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Pet Avg 15, 2008 11:10 am | |
| drzhawa. . . bugarska grad. . . beograd planina. . . baskijske planine reka. . . bojana biljka. . . bostan zhiwotinja. . . bubamara predmet. . . bojica ime. . . bojana
slowo R | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Pet Avg 15, 2008 11:30 am | |
| Drzava:Rumunija Grad: Roterdam Planina: Rudnik Reka:Rzav Biljka: Ruza Zivotinja: Riba Predmet: Ranac Ime:Radojica Slovo D. | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Pet Avg 15, 2008 11:33 am | |
| drzhawa. . . danska grad. . . drezden reka. . . dunaw planina. . . dinaridi biljka. . . dud zhiwotinja. . . dabar predmet. . . daska ime. . . danilo
slowo N | |
|
| |
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Pet Avg 15, 2008 11:39 am | |
| Drzava:Norveska Grad:Nis Planina: ne znam... Ili znam a trenutno mi ne pada na pamet... Reka:Nisava Biljka: Narcis Zivotinja: Nosorog Predmet:Naocare Ime:Novica Slovo L. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Pet Avg 15, 2008 11:42 am | |
| drzhawa. . . latwija grad. . . london planina. . . lovcen reka. . . lim biljka. . . lubenica zhiwotinja. . . leptir predmet. . . lizalica ime. . . lea
slowo P | |
|
| |
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Pet Avg 15, 2008 11:47 am | |
| Drzava:Poljska Grad:Peking Reka:/ Planina:/ Biljka:paprika Zivotinja:puz Predmet:Papuca Ime:Pantelija
Slovo T. | |
|
| |
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Pet Avg 15, 2008 4:18 pm | |
| drzhawa. . . turska grad. . . toronto planina. . . tara reka. . . tara biljka. . . tuja zhiwotinja. . . tigar predmet. . . tanjir ime. . . tanja
slowo A | |
|
| |
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Pet Avg 15, 2008 4:20 pm | |
| Drzava:Angola Grad:Amsterdam Reka:Amazon Planina:Alpi Biljka:Ananas Zivotinja:Ajkula Predmet:Abazur Ime:Anja
Slovo H. | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Pet Avg 15, 2008 4:35 pm | |
| holandja hag hadson himalaji hrast hrcak hlace helena | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Pet Avg 15, 2008 4:36 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Uto Avg 19, 2008 2:04 pm | |
| drzhawa. . . italija grad. . . indian wells reka. . . ibar planina. . . ne mogu da se setim biljka. . . imela zhiwotinja. . . insekt predmet. . . igla ime. . . irena : ))))
slowo U. . . | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Uto Avg 19, 2008 2:05 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija Uto Avg 19, 2008 2:05 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zanimljiva geografija | |
| |
|
| |
| Zanimljiva geografija | |
|