| Rihanna | |
|
+13Rafa 4ever RAFA THE KING *Certified Nadal addict* **Nadja** Kaćka#94 fan tenis *~*tasha Nadalcica*~* N!N@ *Punk_Princess* loveeee_TENNis <3 *Joansie* rafalicious FairyQueen 17 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Rihanna Sre Nov 12, 2008 12:38 am | |
| 2009 godine,marta valjda!!!! | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Rihanna Sre Nov 12, 2008 1:22 am | |
| | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Rihanna Sre Nov 12, 2008 4:02 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Rihanna Sre Nov 12, 2008 6:47 pm | |
| Ne ove,2009 ce!!!A za Nellya ne znam!!! | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Rihanna Sre Nov 12, 2008 6:52 pm | |
| | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Rihanna Čet Nov 13, 2008 10:38 pm | |
| Ma ne traje valjda toliko dugo OT. Ja sam mislila da je do Nove godine. | |
|
| |
| Naslov: Re: Rihanna Čet Nov 13, 2008 10:59 pm | |
| Ne znam ,ja sam procitao u ne znam kojim bese novinama pisalo je da ce doci tek 2009!!!! | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Rihanna Čet Nov 13, 2008 11:11 pm | |
| I ja sam mislila da je do Nove godine... | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rihanna Pet Nov 14, 2008 12:18 am | |
| Pa pocece druga sezona OTa ja msm da je emotion owde kupio prava za tri sezone | |
|
| |
| Naslov: Re: Rihanna Pet Nov 14, 2008 4:21 pm | |
| tako brzo. . . | |
|
| |
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Rihanna Sub Nov 15, 2008 3:18 pm | |
| Tri sezone? Svaka im čast! | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Rihanna Ned Nov 16, 2008 10:19 pm | |
| Eto šta može da se desi kad se ne brine o zdravlju. Skidaju se tamo, izlaze na binu golih leđa i stomaka, posle sede na 'ladnom betonu i odmah nastanu problemi. Ili se ipak radi o nečem drugom... Naravno, pričamo o mlađanoj Rijani. Reklo bi se da više nije tajna da je u vezi s reperom Krisom Braunom, iako se oboje i dalje trude da to opovrgnu rečima da su oni samo jako dobri prijatelji. O tome smo već pisali (pročitajte članak), kao i o eventualnom bankrotu popularne 20-godišnje lepotice s Barbadosa. Trenutno su zajedno na njenoj turneji po Austaliji. E, o tome bismo rekli nekoliko reči. Nedavno su se pojavile nove glasine. Jako me interesuje da li ste vi nešto čuli o tome? Naime, o čemu se radi? Na netu su se uveliko pojavile informacije da su se njih dvoje tajno venčali i da je čak Rijana trudna! Da, dragi moji, trudna! Ove tvrdnje dodatno podgreva nedavni događaj. U četvrtak, 6. novembra, u "Acer" areni u Sidneju Rijana je imala nastup u sklopu svoje turneje. U toku izvođenja svoje najpoznatije pesme, "Umbrella", ona se u nekoliko navrata uhvatila za svoj stomak i u jednom trenutku iznenada otrčala s bine u bekstejdž. Njen dečko, Kris Braun, morao je da pesmu otpeva sam do kraja. Ljudi oko Rijane pokušali su kasnije da umire situaciju. Zvanično su objavili da je dan bio veoma topao, kao i sama noć u Sidneju, i da je pevačici bilo vruće i da je dehidrirala. Mi im, naravno, verujemo (he, he). A gde ima dima, ima i vatre! Svakako, vrlo brzo će se doznati ko je bio u pravu, ali ako je istina da je Rijana trudna i da će postati majka, pa to je sjajna vest! Siguran sam da će imati punu podršku svojih fanova, a s obzirom na njene godine, i karijera će je čekati. Nek je sa srećom! SNIMAK: http://www.undercover.com.au/News-Story.aspx?id=6807. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Rihanna Pon Nov 17, 2008 1:15 am | |
| Ovo je obican trac,jeste da je ona otisla na trenutak sa jednog od koncerata ali samo zato jer se prehladila tako je pisalo na njenom oficialnom sajtu!!!A i Chris Brown i Rihanna vise nisu zajedno,hvala Bogu!!!!Ali zato kruze glasine da je sa Kanye Westom sto je takodje samo trac!!!! | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
| Naslov: Re: Rihanna Pon Nov 17, 2008 1:17 am | |
| kako znas da wise nije s Chris Brown-om???? | |
|
| |
| Naslov: Re: Rihanna Pon Nov 17, 2008 1:19 am | |
| Bilo je u onoj emisiji na Pinku ''CIty'' a i na sajtovima cak i na njenom oficialnom!!! | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Rihanna Pon Nov 17, 2008 3:25 pm | |
| Nije trudna 100%! A ako je raskinula s Chrisom... Neka je, ako je njoj tako lepše. | |
|
| |
| Naslov: Re: Rihanna Uto Nov 18, 2008 12:41 am | |
| Da, ja sam taj snimak videla još odavno, ima ga na youtube-u. Tačno se vidi kako joj se smučilo i morala je da ode sa bine. Da li je trudna ili ne, ne znam. A nisam ni čula da je raskinula sa Chris Brownom!!! Ali nije mi žao, jer mi je on uvek bio simpatičniji od nje. | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Rihanna Uto Nov 18, 2008 12:23 pm | |
| Jel ste čuli njenu novu pesmu sa T.I.-em,Live your life?!Baš je cool.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Rihanna Uto Nov 18, 2008 12:58 pm | |
| Pesma je extra i spot isto!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rihanna Sre Nov 19, 2008 1:13 am | |
| Da, ta pesma je baš super! A jel ste videli novi spot sa Justinom za pesmu Rehab. Dobar je spot,mada mi je nekako bez ikakvog cilja, da tako kažem, a Justin kaže tri reči i tolko. Inače pesma Rehab mi se mnogo sviđa još odkako je izašao njen album. | |
|
| |
| Naslov: Re: Rihanna Sre Nov 19, 2008 10:56 am | |
| Slazem se,spot je onako lepuskast a pesma je EXTRA,a u jednom interview je rekla da ce da snimi spot i za Breakin dishes,ja i tu pesmu obozavam!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rihanna Sre Nov 19, 2008 11:50 pm | |
| Stvarno?! I ja volim tu pesmu!!! Ona i Rehab su mi jedne od omiljenih! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rihanna Čet Nov 20, 2008 12:44 pm | |
| Da,ozbiljno!!!! VAMOS RIRI | |
|
| |
| Naslov: Re: Rihanna Sub Nov 22, 2008 2:18 am | |
| | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Rihanna | |
| |
|
| |
| Rihanna | |
|