| Rihanna | |
|
+13Rafa 4ever RAFA THE KING *Certified Nadal addict* **Nadja** Kaćka#94 fan tenis *~*tasha Nadalcica*~* N!N@ *Punk_Princess* loveeee_TENNis <3 *Joansie* rafalicious FairyQueen 17 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Rihanna Pet Mar 14, 2008 5:18 pm | |
| Pre sam je vise gotivila mada je i sada OK | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Rihanna Pet Mar 14, 2008 7:26 pm | |
| Ja sam je pre volela, a sada mi je samo jedno uobraženo derište koje se malo više umislilo! | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rihanna Pet Mar 14, 2008 8:53 pm | |
| - rafalicious ::
- Ja sam je pre volela, a sada mi je samo jedno uobraženo derište koje se malo više umislilo!
E tu se slazemo...Imam utisak od kada je promenila frizuru da je menjala i mozak...samo lepo peva to stoji... | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Rihanna Pet Mar 14, 2008 9:45 pm | |
- Ja sam je pre volela, a sada mi je samo jedno uobraženo derište koje se malo više umislilo!
Slazem se!!! Ovako... Kada se tek pojavila sa "Pon De Replay", mnogo sam je gotivila, jer mi je bila bas slatka. Onda, kada je snimila "A Girl Like Me", mnogo me je nervirala, jer mi se nisu dopale pesme "SOS" i "Unfaitful" - u prevodu, u spotovima mi je delovala tako uobrazeno! Onda se pojavio album "Good Girl Gone Bad", koji mi se mnogo dopao... Uspela je malo da popravi utisak o sebi, ali sam se na njenom nastupu u Beogradu uverila koliko se uobrazila... | |
|
| |
| Naslov: Re: Rihanna Pet Mar 14, 2008 11:12 pm | |
| Cula sam da je trazila 100 pakovanja kokica | |
|
| |
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Rihanna Pet Mar 14, 2008 11:33 pm | |
| I meni je bila preslatka u prvim spotovima Pon de replay i If it's loving that you want, a posle čim je izašao drugi album videlo se da se promenila i uobrazila, a tek sada!!! Ponekad me stvarno izluđuje! Nekako više nema onu milu facu kao od pre dve i po godine kad se pojavila nego skroz onu u fazonu jel znaš ti ko sam ja, a takvi ljudi me mnogo nerviraju. Postigneš neki uspeh, dokopaš se malo para i odmah digneš nos. | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Rihanna Sub Mar 15, 2008 12:57 am | |
- I meni je bila preslatka u prvim spotovima Pon de replay i If it's loving that you want, a posle čim je izašao drugi album videlo se da se promenila i uobrazila, a tek sada!!! Ponekad me stvarno izluđuje! Nekako više nema onu milu facu kao od pre dve i po godine kad se pojavila nego skroz onu u fazonu jel znaš ti ko sam ja, a takvi ljudi me mnogo nerviraju. Postigneš neki uspeh, dokopaš se malo para i odmah digneš nos.
Potpuno se slazem sa tobom. | |
|
| |
| Naslov: Re: Rihanna Sub Mar 15, 2008 1:37 am | |
| Nije ona sva svoja od kada je postala poznata... | |
|
| |
loveeee_TENNis <3 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 710 Godina : 31 Zasto volis tenis? : Koliko volis tennis? : Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Rihanna Pon Mar 17, 2008 11:26 pm | |
| nikada mi se nije swidjala,samo mi se swidja njena pesma Dont`stop the music i shut up and drive,pa je zbog tih pesama jedino gotiwim | |
|
| |
| Naslov: Re: Rihanna Uto Mar 18, 2008 12:04 am | |
| Pa ona ti je i u aviju i u potpisu... | |
|
| |
loveeee_TENNis <3 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 710 Godina : 31 Zasto volis tenis? : Koliko volis tennis? : Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Rihanna Pet Mar 21, 2008 12:01 am | |
| PA LEPA JE | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rihanna Pet Mar 21, 2008 12:11 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Rihanna Pet Mar 21, 2008 12:51 am | |
| | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rihanna Pet Mar 21, 2008 7:04 pm | |
| Sorry shto spamujem ali owaj Nenin awi je diwan... | |
|
| |
N!N@ Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 78 Godina : 29 Location : Finale Australian Opena Zasto volis tenis? : ZaTo??? Koliko volis tennis? : Datum upisa : 26.01.2008
| Naslov: Re: Rihanna Ned Mar 23, 2008 2:42 pm | |
| - QueenCryBaby ::
- Pre sam je vise gotivila mada je i sada OK
Ma, the best! | |
|
| |
*~*tasha Nadalcica*~* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1058 Godina : 33 Location : Uvek sa Rafom Zasto volis tenis? : Pa zbor Rafe :) naravno, a i jer je zanimljiv, neizvestan, nekako poseban... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Rihanna Čet Apr 10, 2008 11:32 pm | |
| Ja nju bas gotivim...Najvise volim pesmu Don`t stop the music... | |
|
| |
| Naslov: Re: Rihanna Ned Apr 13, 2008 5:00 pm | |
| Jel ste čuli da je u vezi sa Chris Brown-om? Meni je on mnogo sladak!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rihanna Pon Apr 14, 2008 6:24 pm | |
| I meni je sweet. Ona je pocela da me iritira, ali mi je on nekako bas simpatican. | |
|
| |
fan tenis Ucestvujes na ATP/WTA turniru!
Broj poruka : 197 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 02.06.2008
| Naslov: Re: Rihanna Pon Jun 02, 2008 7:00 pm | |
| On je bash sweet | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Rihanna Sre Jul 09, 2008 3:07 pm | |
| On je baš bio sweet dok se nije istetovirao......sad je fuj.....kao i ona sa tetovažama......i kratkom kosom..... | |
|
| |
**Nadja** Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 375 Godina : 30 Location : Zemun (Beograd) Zasto volis tenis? : Zato shto je to najlepshi sport! Srecna sam kad ga gledam i igram i ima puno lepih tenisera i teniserki ... xDDD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 29.05.2008
| Naslov: Re: Rihanna Ned Jul 13, 2008 10:16 pm | |
| Ma, Rihanna je sooper..........Jedino mi se ne swidja kako se oshishala.......... | |
|
| |
| Naslov: Re: Rihanna Pon Jul 14, 2008 12:05 am | |
| sada mi se mnogo svidja pesma Take a bow i If I Never See Your Face Again zajedno sa Maroon5 | |
|
| |
**Nadja** Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 375 Godina : 30 Location : Zemun (Beograd) Zasto volis tenis? : Zato shto je to najlepshi sport! Srecna sam kad ga gledam i igram i ima puno lepih tenisera i teniserki ... xDDD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 29.05.2008
| Naslov: Re: Rihanna Pon Jul 14, 2008 4:10 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Rihanna Pon Jul 14, 2008 6:17 pm | |
| Duet s Maroon 5 je ekstra! | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rihanna Uto Jul 15, 2008 2:53 pm | |
| xtra mi je rihannica, take a bow je sooper pesma...ma swe njene su mi xtra | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Rihanna | |
| |
|
| |
| Rihanna | |
|