| Serije | |
|
+17Love_Roger Perkica Marta Efimova Lundgren *~*tasha Nadalcica*~* *AnY*SweeT*FairY* sonjica93 *cAtO* Maria Sharapova **Djuki**# ~Black Angel~ loveeee_TENNis <3 *Joansie* *Certified Nadal addict* FairyQueen rafalicious **Mizza** *Punk_Princess* 21 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Serije Uto Jun 03, 2008 11:41 pm | |
| Jeste li videli Felija Lopeza u "Los Serrano"? A Santi nas'o da ga vredja... | |
|
| |
*~*tasha Nadalcica*~* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1058 Godina : 33 Location : Uvek sa Rafom Zasto volis tenis? : Pa zbor Rafe :) naravno, a i jer je zanimljiv, neizvestan, nekako poseban... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Serije Uto Jun 03, 2008 11:42 pm | |
| Daaaa... Ali bolje da su doveli Rafu... | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Serije Uto Jun 03, 2008 11:43 pm | |
| Pa Rafa ima pametnija posla... | |
|
| |
*~*tasha Nadalcica*~* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1058 Godina : 33 Location : Uvek sa Rafom Zasto volis tenis? : Pa zbor Rafe :) naravno, a i jer je zanimljiv, neizvestan, nekako poseban... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Serije Uto Jun 03, 2008 11:44 pm | |
| E to je tacno | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Serije Sre Jun 04, 2008 12:27 am | |
| boli decka uvo za Seranove.....ide on u pohod na RG koji ce da OSVOJI ove godine!!! | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Serije Sre Jun 04, 2008 10:17 pm | |
| - *sonjica93* - Ana 4ever!! ::
- Ja sam mnogo volela onu seriju `` Inocente de ti `` i ``Macehu`` , a i Ruzna Leti je EXTRA!!!!!!Jel gleda neko???
Jao ja sam obozavala te serije! :) | |
|
| |
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Serije Sre Jun 04, 2008 10:43 pm | |
| stvarno??????Ja bih jako volela da Inocente de ti izadje na DVD-u!!!!!!Macehu vec imam!!! | |
|
| |
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Serije Čet Jun 05, 2008 12:40 pm | |
| Da, obozavala sam ih! Tacnije, ja sam ranije bila luda sa latino americkim serijama, skoro sve sa mih gledala ali najvise sam volela "Macehu" i "Inocente de ti". | |
|
| |
| Naslov: Re: Serije Čet Jun 05, 2008 2:48 pm | |
| e takodje!!!!!Imala sam tacno ceo dan rasporedjen!!!!od 15:00h pa do 23:00h su bile sve serije i emislije poredjane!!!!!Ja sam OBOZAVALA Inocente de ti!!!!!MNOGO DOBRA serija i svi glumci su bili lepi , kao i u OTH | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Serije Čet Jun 05, 2008 3:45 pm | |
| ZAVRSHILI SU MI SE SERANOVI :( :( :( ja sa tim ne mogu da se pomirim!!! jedino dobro u tome je da ce sledeci serijal u septembry | |
|
| |
| Naslov: Re: Serije Čet Jun 05, 2008 8:08 pm | |
| I ja sam volela "Inocente de Ti"... Jedva cekam novu sezonu "Los Serrano"! Moje drugarice i ja smo se dogovorile - preko raspusta cemo gledati svaku telenovelu koja se pusta! | |
|
| |
| Naslov: Re: Serije Ned Avg 03, 2008 8:42 pm | |
| Moj post je poslednji, ali je pre više od dva meseca, tako da se nadam da mi adminke neće zameriti... Ja sam se žešće navukla na seriju "Floricienta", ne znam da li je još neko prati... | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Serije Pon Avg 04, 2008 12:13 am | |
| ne znam koja je to...Ja sada volim Bostonske Advokate i staru dobru dosije X | |
|
| |
| Naslov: Re: Serije Pon Avg 04, 2008 1:01 am | |
| Daje se na OBN, glumi mnogo glumaca iz "Rebelde Way"... | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Serije Pon Avg 04, 2008 10:35 am | |
| JA gledam ''Floricientu''!!!!!!Extra je serija, samo me malo nerwira ona... | |
|
| |
| Naslov: Re: Serije Pon Avg 04, 2008 3:07 pm | |
| Flor? Meni je ona mnogo histerična. Delfina, Malala i Beba su neviđeno smešne... | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Serije Pon Avg 04, 2008 6:33 pm | |
| ja obozhawam da gledam H20: just add water. . . extra serija o tri sirene sa extra mocima. . . samo je shteta shto ne mogu da je gledam samo na internetu. . . jer nemam wishe taj kanal na kome je bila. . . ewo nekih slika iz serije. . . tri sirene. . . cleo. . . emma. . . rikki. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Serije Pon Avg 04, 2008 7:12 pm | |
| Ja isto obožavam tu seriju! Omiljena mi je Rikki! Baš je ekstra serija, obožavam je! | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Serije Pon Avg 04, 2008 9:51 pm | |
| Ja sam pre gledala Floricientu, to je stvarno extra serije! Mnogo su smešni!!! Ali sada je već duže vreme ne pratim, totalno sam zaboravila.
Sada svakog dana gledam seriju Prokleta lepota, obožavam Alehandra, prelep mi je!!! :http://img374. | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Serije Pon Avg 04, 2008 11:38 pm | |
| joasine na kom kanalu gledash H2O?? meni su swe tri super. . . najlepsha mi je cleo, a najotkachenija rikki. . . : ))) a od momaka mi je lewis najbolji, a zane najsladji. . . : ))) | |
|
| |
| Naslov: Re: Serije Pon Avg 04, 2008 11:54 pm | |
| Jao ja obozavam Floricientu! Mene su na Los Serrano forumu prozvali Delfina!!! Hahah evo vam je Delfi uzivo! | |
|
| |
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Serije Uto Avg 05, 2008 11:14 am | |
| | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Serije Uto Avg 05, 2008 3:50 pm | |
| Malala je likusa!!! Ona (i naravno ja ) su najbolje! A serija je naravno extra kad ja glumim! Flor mi mnogo kresti.. Nznm nije mi nesto preterano gotivna a i nesto je ne mrzim.. Sve jedno mi je.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Serije Uto Avg 05, 2008 4:58 pm | |
| Da, ako ste gledale jučerašnju epizodu, drala se na Frižidera kao luda! Ne znam kako Fedeu nisu popucale bubne opne... | |
|
| |
| Naslov: Re: Serije Sre Avg 06, 2008 12:52 pm | |
| Da, katastrofa....KAd bi to moglo u stwarno ziwotu, deresh se na gazdu , swashta mu kazesh, i ono nikad da te otpusti, on ti swe oprosti...Ali dobro zato postoje serije... Meni je pre Flor bila simpa, ali me sad mnogo nerwira, uzas jedan, uopshte je ne gotiwim, chak mi je zbog nje bzw. da gledam seriju tj. serija mi je postala bzw. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Serije | |
| |
|
| |
| Serije | |
|