| CSI Serije | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: CSI Serije Sre Apr 08, 2009 3:48 pm | |
| da li pratite serije owog tipa i koja wam je omiljena? meni je Miami,mada je i New York dobar xD | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: CSI Serije Sre Apr 08, 2009 4:14 pm | |
| Obb swe owe serije, najbolji je Miami :))))) | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: CSI Serije Sre Apr 08, 2009 4:27 pm | |
| Ja najviše volim da gledam onaj najobičniji CSI.... :D | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: CSI Serije Pet Apr 10, 2009 12:37 pm | |
| Ja sam najviše volela Majami, definitivno. Volim te kriminalističke serije uopšteno. | |
|
| |
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: CSI Serije Pon Apr 13, 2009 2:42 pm | |
| - *Joansie* ::
- Ja sam najviše volela Majami, definitivno. Volim te kriminalističke serije uopšteno.
i ja isto jedino mi je las vegas malo bzw,mislim mogu da gledam ali me glumachka postawa nerwira | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: CSI Serije Sre Apr 15, 2009 4:19 pm | |
| Trenutno omiljena serija ove "forme" mi je "Criminal Minds". Mnogo mi se dopada. | |
|
| |
| Naslov: Re: CSI Serije Čet Apr 16, 2009 5:35 pm | |
| Joansie,na kom se kanalu kod nas daje?i da li se uopshte daje?ta serija | |
|
| |
| Naslov: Re: CSI Serije Sre Maj 20, 2009 5:07 pm | |
| na RTS1 su owih dana pocheli da daju nowu sezonu Miami-a!!jeee | |
|
| |
| Naslov: Re: CSI Serije Sre Maj 27, 2009 3:49 pm | |
| - Jackie ::
- Joansie,na kom se kanalu kod nas daje?i da li se uopshte daje?ta serija
"Criminal Minds " se daje na kanalu FOX Crime, svakog radnog dana u 23, a repriza je sutradan u 16. Obožavam ovu seriju, prosto ima ono "nešto ". Nema lika koji me nervira, sve ih obožavam, a njihove lične priče zastupljene su koliko i sami slučajevi rešavanja ubistva. Obožavam ih. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: CSI Serije | |
| |
|
| |
| CSI Serije | |
|