| Washe tajne | |
|
+20Nadal mi bebe Masha Kaćka#94 *cAtO* Alex&Denis *Tica* *Joansie* **Djuki**# *AnY*SweeT*FairY* ~Black Angel~ ...SuNsHiNe... **Mizza** Rafa&me *Punk_Princess* *Certified Nadal addict* Maria Sharapova rafalicious FairyQueen Deja loveeee_TENNis <3 24 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
loveeee_TENNis <3 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 710 Godina : 31 Zasto volis tenis? : Koliko volis tennis? : Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Washe tajne Pon Jun 30, 2008 11:27 pm | |
| moja najveca tajna u zhiwotu je da sam upoznala jednog dechka i swe zaljubili smo se i to i zajedno smo bili 3 meseca a ondaje poginuo u saobracajnoj nesreci i jako mi nedostaje wolelea sam ga naajwise na svetu jos uvek se secam pogleda njegovog I UZASNO MI NEDOSTAJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOLELA SAM GA KO NISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Washe tajne Pon Jun 30, 2008 11:39 pm | |
| jao znam i meni se skoro desilo nesto veoma slicno s tim sto je on bio samo moja simpatija...eo rasplakal si me veruj mi znam kako ti je...to je ogroman bol...trenutno sam uzasno tuzna svakog sata mislim na njega | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Washe tajne Uto Jul 01, 2008 12:42 am | |
| Bože... A ja ponekad mislim da ja patim! To nije ništa u odnosu na ovo što ste vi podnele... | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Washe tajne Uto Jul 01, 2008 5:53 pm | |
| - Joansie Torres ::
- Bože... A ja ponekad mislim da ja patim! To nije ništa u odnosu na ovo što ste vi podnele...
| |
|
| |
Broj poruka : 710 Godina : 31 Zasto volis tenis? : Koliko volis tennis? : Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Washe tajne Čet Jul 03, 2008 9:43 pm | |
| - Loving_him4ever ::
- jao znam i meni se skoro desilo nesto veoma slicno s tim sto je on bio samo moja simpatija...eo rasplakal si me veruj mi znam kako ti je...to je ogroman bol...trenutno sam uzasno tuzna svakog sata mislim na njega
zao mi je zbog tvoje simpatije ali jednostavno ne mogu da ga zaboravim svaki put kad nesto pogledam vidim njega i jos imam njegov broj mobilnog tako da ga pozelim cuti videti jednostavno verujem da je umro i to pred mojim ocima,sva ta krv kad su ubili nemogu da zaboravim kao nocna mora iz nemogu da izadjem nikada kako su ga nozem ubili i sve to cujem glasove kako je vristao da mu pomognem a ja nisam znala kako... | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Washe tajne Čet Jul 03, 2008 11:48 pm | |
| Bože! :shokiransam: Pa to je strašno! :(
Ali kako se to desilo? Ko ga je ubio???? I ti si u tom trenutku bila tu? | |
|
| |
| Naslov: Re: Washe tajne Čet Jul 03, 2008 11:54 pm | |
| neznam ko je...neznam policija to istrazuje grozno ko da je umro na mojim rukama vristanje sve to.....ne zelim se secati | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Washe tajne Čet Jul 03, 2008 11:57 pm | |
| :( :( :( Joj to je uzasno!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Washe tajne Pet Jul 04, 2008 12:01 am | |
| A koliko je imao godina?
To je stvarno stravično! Baš mi je žao. :( | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Washe tajne Pet Jul 04, 2008 6:00 pm | |
| - rafalicious ::
- A koliko je imao godina?
To je stvarno stravično! Baš mi je žao. :( | |
|
| |
| Naslov: Re: Washe tajne Pet Jul 04, 2008 6:05 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Washe tajne Pet Jul 04, 2008 6:23 pm | |
| Užas... Skotovi su ti što su mu to učinili... Stvarno mi je puno žao... | |
|
| |
| Naslov: Re: Washe tajne Pet Jul 04, 2008 8:45 pm | |
| | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Washe tajne Pet Jul 04, 2008 8:49 pm | |
| Jao nemash pojma koliko mi je krivo shto se t odogodilo kao i jowanici, ali dewojke necjemo vas vishe na to potsecjati! | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Washe tajne Sub Jul 05, 2008 5:17 pm | |
| Baš mi je žao!!! :( :( :( | |
|
| |
~*ANA IWANOWIC*~ Igras na celendzerima!
Broj poruka : 123 Godina : 28 Location : ~Sa Anom para siempre~ Zasto volis tenis? : Zato sto mi je to omiljeni sport od kad znam za sebe i zato sto obozavam Anu Ivanovic...XD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.06.2008
| Naslov: Re: Washe tajne Pon Jul 07, 2008 7:11 pm | |
| uzas....mnogo mi je zao zbog was!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Washe tajne Pon Jul 07, 2008 11:33 pm | |
| HWALA na suosecanju,hwala punoo:** | |
|
| |
~*ANA IWANOWIC*~ Igras na celendzerima!
Broj poruka : 123 Godina : 28 Location : ~Sa Anom para siempre~ Zasto volis tenis? : Zato sto mi je to omiljeni sport od kad znam za sebe i zato sto obozavam Anu Ivanovic...XD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.06.2008
| Naslov: Re: Washe tajne Uto Jul 08, 2008 2:33 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Washe tajne Pet Jul 11, 2008 5:00 pm | |
| hvala svima svi ste mi velika podrska da prodjem kroz ovaj period...sada sam bila na moru ali ne mogu reci da sam bolje nema veze vracam se normalnom zivotu...isto i neveni zelim...naravno da ga nikada necu zaboraviti i potpuno razumem nevenu...ali ne znam sta jos mogu da uradim | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Washe tajne Sub Jul 12, 2008 11:31 am | |
| LJudi, jako mi je zao sto vam se ovo desilo. Kao sto rece Kaia, trudicemo se da vas sto manje asociramo na to. Nadamo se da mozemo da vam na neki nacin pomognemo da se malo razveselite i opustite... Nemojte da zaboravite, uvek cemo biti uz vas! | |
|
| |
| Naslov: Re: Washe tajne Sub Jul 12, 2008 12:30 pm | |
| | |
|
| |
**Mizza** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Washe tajne Sub Jul 26, 2008 11:53 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Washe tajne Sub Sep 13, 2008 1:01 pm | |
| jowo jako mi je zhao ali to nam je sada proshlost osmeh na lice bilo pa proshLo! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Washe tajne | |
| |
|
| |
| Washe tajne | |
|