| Washe tajne | |
|
+20Nadal mi bebe Masha Kaćka#94 *cAtO* Alex&Denis *Tica* *Joansie* **Djuki**# *AnY*SweeT*FairY* ~Black Angel~ ...SuNsHiNe... **Mizza** Rafa&me *Punk_Princess* *Certified Nadal addict* Maria Sharapova rafalicious FairyQueen Deja loveeee_TENNis <3 24 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
loveeee_TENNis <3 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 710 Godina : 31 Zasto volis tenis? : Koliko volis tennis? : Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Washe tajne Pet Jan 11, 2008 10:30 pm | |
| PA owde mozete podeliti s nama washe tajna PA TU SMO DA WAM POMoGNEMO!!! :) | |
|
| |
Deja Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 5 Godina : 30 Location : u ludnici Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 11.01.2008
| |
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Washe tajne Pet Jan 11, 2008 11:59 pm | |
| | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Washe tajne Sub Jan 12, 2008 12:02 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Washe tajne Sub Jan 12, 2008 12:02 am | |
| | |
|
| |
Maria Sharapova Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 312 Godina : 30 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.12.2007
| Naslov: Re: Washe tajne Sub Jan 12, 2008 6:56 pm | |
| | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Washe tajne Sub Jan 12, 2008 7:17 pm | |
| brawo maria... ja sam u rafu! | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Washe tajne Sub Jan 12, 2008 8:16 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Washe tajne Sub Jan 12, 2008 10:27 pm | |
| Pa ja sam samo u Rafu...ali to znaju swi u mojoj siroj i daljoj okolini | |
|
| |
Rafa&me Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 59 Godina : 29 Location : Sa Rafitom u k.......kaficu:) Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 09.01.2008
| Naslov: Re: Washe tajne Sub Jan 12, 2008 11:10 pm | |
| - Jowana ::
- Pa ja sam samo u Rafu...ali to znaju swi u mojoj siroj i daljoj okolini
veruj mi nisi jedina!!! is the best!!!Mislila sam da sam jedina ali sad vidim koliko ga volite jer svima kome god kazem Rafa svima se smuci:( Ali bas je swadak! | |
|
| |
| Naslov: Re: Washe tajne Sub Jan 12, 2008 11:14 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 59 Godina : 29 Location : Sa Rafitom u k.......kaficu:) Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 09.01.2008
| Naslov: Re: Washe tajne Sub Jan 12, 2008 11:26 pm | |
| Pa evo sad sma vas uspoznala i :) sam!!!Ako neko ima MSN sad cu staviti moj u profil pa neka me slobodno doda... :) :) :) :) :) :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Washe tajne Sub Jan 12, 2008 11:28 pm | |
| - Rafa&me ::
- Pa evo sad sma vas uspoznala i :) sam!!!Ako neko ima MSN sad cu staviti moj u profil pa neka me slobodno doda... :) :) :) :) :) :)
imam ja | |
|
| |
| Naslov: Re: Washe tajne Sub Jan 12, 2008 11:43 pm | |
| mislim da sam te dodala ali me nisi primila aj me ti dodaj...' | |
|
| |
**Mizza** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Washe tajne Ned Jan 13, 2008 11:27 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Washe tajne Ned Jan 13, 2008 11:28 pm | |
| | |
|
| |
...SuNsHiNe... Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 32 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.01.2008
| Naslov: Re: Washe tajne Pet Jan 18, 2008 4:39 pm | |
| moja drugarica ima cool sveske, i uvek me je pushtala da ih gledam i chitam sve u njima... pre neki dan sam sluchajno naletela na njen dnevnik... sheet... i videla ono shto nisam trebala... nikome ni rechi o ovome pls | |
|
| |
| Naslov: Re: Washe tajne Pet Jan 18, 2008 4:41 pm | |
| - ~medena 94~ ::
- moja drugarica ima cool sveske, i uvek me je pushtala da ih gledam i chitam sve u njima... pre neki dan sam sluchajno naletela na njen dnevnik... sheet... i videla ono shto nisam trebala... nikome ni rechi o ovome pls
Narawno da necemo...A sta si videla P.S ako hoces otwori temu u dobrodos pa da ti pozelimo welcome | |
|
| |
Broj poruka : 32 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.01.2008
| Naslov: Re: Washe tajne Pet Jan 18, 2008 4:44 pm | |
| recimo da je bila zaljubljena u mog bivsheg i tako to... ne bitno... | |
|
| |
| Naslov: Re: Washe tajne Pet Jan 18, 2008 4:45 pm | |
- recimo da je bila zaljubljena u mog bivsheg i tako to... ne bitno...
Pa dobro...Cuvacemo twoju tajnu | |
|
| |
loveeee_TENNis <3 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 710 Godina : 31 Zasto volis tenis? : Koliko volis tennis? : Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: Washe tajne Pet Jan 18, 2008 9:56 pm | |
- moja drugarica ima cool sveske, i uvek me je pushtala da ih gledam i chitam sve u njima... pre neki dan sam sluchajno naletela na njen dnevnik... sheet... i videla ono shto nisam trebala... nikome ni rechi o ovome pls
mislim da bi joj trebala retji jer drugarice nemaju tajne......... ali ako nezelish nema weze ako je neshto wazno reci joj bolje mozhda se poswadjate ali si barem bila ISKRENA a to je najwazinje za drugarstwo | |
|
| |
| Naslov: Re: Washe tajne Sub Jan 19, 2008 6:53 pm | |
| neka ostane na ovome sto jeste... ionako se ne druzimo vise, ja nemam nameru nista da joj kazem, ona ne zeli da ja znam sta je u toj svesci, ali ja stvarno nisma imala pojma sta je, i znam da uvek jedna drugoj pricamo sve, ali dobro... nema veze, sto se mene tice sta je tu je... nema nazad... a da ima, ne bih joj pipnula ni jednu svesku zivota mi... | |
|
| |
| Naslov: Re: Washe tajne Sub Jan 19, 2008 6:54 pm | |
- neka ostane na ovome sto jeste... ionako se ne druzimo vise, ja nemam nameru nista da joj kazem, ona ne zeli da ja znam sta je u toj svesci, ali ja stvarno nisma imala pojma sta je, i znam da uvek jedna drugoj pricamo sve, ali dobro... nema veze, sto se mene tice sta je tu je... nema nazad... a da ima, ne bih joj pipnula ni jednu svesku zivota mi...
U pravu si!!! | |
|
| |
Maria Sharapova Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 312 Godina : 30 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.12.2007
| Naslov: Re: Washe tajne Pon Jan 21, 2008 3:46 pm | |
| | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Washe tajne Uto Jan 22, 2008 7:18 pm | |
| ewo owako.... danas sam napravila glupost! nisam uchila za kontrolni iz geografije vetj sam ceo dan gledala tenis, mama mi kazhe da dodjem kuci ...i ja se jawim razrednom i swe to, i on me pusti ..kad je doshao chas geosa... ja sam mislila da nam mozhda netje dati kont. pa sam ostala...kad ulazi ona sa testom..ja joj kazhem :nastavnice, molim was mozhete li da me pustite imam zakazano kod lekara, jawila sam se i razrednom... chekala ssam i was da se jawim, pitajte me sledeci chas ako zhelite.... i ona me pusti ali narawno pre toga mi je drzhala predavanje kako se izvlachim i tak to... koliki sam krerenm, umesto da sam otishla sa kraja prethodnog chasa, fizichkog...ja chekala nju jer sam mislila da mozhda nece biti kontrolnog...debil!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Washe tajne | |
| |
|
| |
| Washe tajne | |
|