Luka Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1581 Godina : 27 Location : Republika Srpska Zasto volis tenis? : Zbog JJ i Mareja Koliko volis tennis? : Datum upisa : 31.05.2009
| Naslov: wta bastad Pet Jul 10, 2009 5:25 pm | |
| Prvi nosilac je caroline woznjacki | |
|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: wta bastad Pon Jul 13, 2009 4:49 pm | |
| 11. jul 2009: Martines Sančes najbolja u Bostadu
Španska teniserka Marija Hose Martines Sančes pobednica je turnira u Bostadu, pošto je u fnalu savladala prvog nosioca Karolinu Voznijacki 7:5, 6:4.
Sančesova je na taj način pokvarila rođendansko slavlje Dankinji, koja je napunila 19 godina. Španjolki je to druga titula u karijeri, a prethodno je najbolja bila u februaru ove godine, kada je u finalu u Bogoti pobedila Žiselu Dulko.
Volej je bio ključni udarac u subotnjem finalu, pošto je Sančesova njime osvojila nekoliko presudnih poena. U prvom setu Španjolka je napravila brejk za 6:5 pošto je Voznijacki poslala bekhend u mrežu. U sledećem gemu Dankinja je uspela da spasi dve vezane set lopte, ali je Sančesova na trećoj sjajno odigrala na mreži i došla do vođstva u setovima.
U drugom setu 54. teniserka sveta je gubila 4:1, ali je uspela da se vrati u igru i povede 5:4, a potom je sa dva odlična štop-voleja došla do trijumfa.
Ženski turnir u Bostadu (220.000 dolara, šljaka) bio je prvi nakon pet godina pauze, pošto je bio igran u Stokholmu na tvrdoj podlozi.
(B92) | |
|
Luka Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1581 Godina : 27 Location : Republika Srpska Zasto volis tenis? : Zbog JJ i Mareja Koliko volis tennis? : Datum upisa : 31.05.2009
| Naslov: Re: wta bastad Pon Jul 13, 2009 5:09 pm | |
| | |
|
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: wta bastad Pet Jul 17, 2009 10:19 pm | |
| | |
|