| Wimbledon-muški dubl | |
|
|
Kome ide titula ove godine??? | Braća Brajn | | 0% | [ 0 ] | Ziki i Nestor | | 100% | [ 4 ] | neko drugi | | 0% | [ 0 ] |
| Ukupno Glasova : 4 | | Zatvoreno sondiranje |
|
Autor | Poruka |
---|
Luka Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1581 Godina : 27 Location : Republika Srpska Zasto volis tenis? : Zbog JJ i Mareja Koliko volis tennis? : Datum upisa : 31.05.2009
| Naslov: Wimbledon-muški dubl Čet Jun 25, 2009 5:25 pm | |
| Типсаревић и Алмагро одустали од дубловаСрпски тенисер Јанко Типсаревић и Шпанац Николас Алмагро одустали су од учешћа на грен слем турниру у Вимблдону у конкуренцији дублова. Типсаревић и Алмагро данас је требало да играју меч првог кола против Румуна Андерај Павела и Хорија Текуа, али су организатори турнира саопштили да су српски и шпански тенисер отказали учешће. Разлози за одустаање нису наведени.Уместо њих, у главни жреб су ушли Карол Бек из Словачке и Јарослав Левински из Ческе. | |
|
| |
Broj poruka : 1581 Godina : 27 Location : Republika Srpska Zasto volis tenis? : Zbog JJ i Mareja Koliko volis tennis? : Datum upisa : 31.05.2009
| Naslov: Re: Wimbledon-muški dubl Čet Jun 25, 2009 5:26 pm | |
| Троицки и Кас у другом колу, Вемић и Зверев изгубилиВиктор Троицки и Немац Кристофер Кас пласирали су се у друго коло грен слем турнира у Вимблдону у конкуренцији дублова, пошто су у мечу првог кола победили Русе Игора Куњицина и Дмитрија Турсунова резултатом 3:0 у сетовима (6:4, 7:6, 6:3). Иако су Руси боље рангирани од српско-немачке комбинације, Троицки и Кас су меч одиграли одлично и остварили убедљиву победу. За то су им била довољна само два брејка, по један и првом и трећем сету, и изванредно одигран тај брејк другог сету, у коме су противницима препустили само један поен.У другом колу Троицки и Кас ће играти против успешнијег из меча у коме се 11. носиоци Бразилци Андре Са и Марсело Мела састају са Раджевом Рамом из САД и Ловром Зовком из Хрватске.
Пораз Вемића и Зверева у дублуСрпски тенисер Душан Вемић и Немац Миша Зверев нису успели да се пласирају у друго коло грен слем турнира у Вимблдону у конкуренцији дублова.Њих двојицу су у мечу првог кола победила браћа Боб и Мајк Брајан из Сједињених Америчких Држава резултатом 6:3, 6:4, 6:3.Против најбољег дубла света и првих носилаца на турниру у Вимблдону Вемић и Зверев практично нису имали никаквих шанси да направе изненађење. Борили су се колико су могли, али је то било довољно само за колико-толико частан пораз. | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Wimbledon-muški dubl Čet Jun 25, 2009 5:59 pm | |
| Nadam se da će Žiki i Nestor odbraniti titulu....Pa sam glasala za njih...:) | |
|
| |
| Naslov: Re: Wimbledon-muški dubl Čet Jun 25, 2009 6:02 pm | |
| I ja mada braća Brajn igraju jako dobro | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Wimbledon-muški dubl Uto Jun 30, 2009 3:13 pm | |
| Ziki i Nestor ekspresno među osam Ponedeljak, 29. jun 2009. 21:25 | | Nenad Zimonjić i Danijel Nestor napravili su još jedan korak u pravcu odbrane vimbldonskog trona. Oni su u meču trećeg kola bez problema "slomili" Britance Džejmija Delgada i Džonatana Mereja - 3:0, po setovima 7:5, 6:4, 6:4. Srpsko-kanadski par sve vreme je kontrolisao igru i rezultat. U sva tri seta su pravovremeno dolazili do brejka, dok su Delgado i Merej retko dolazili u šansu da njima oduzmu servis. Kao što je u trećem kolu singla propala mogućnost "svesrpskog" okršaja između Đokovića i Tipsarevića, tako ni u dublu neće doći do sudara Zimonjića i Troickog.Zimonjić i Nestor (drugi nosioci turnira) u četvrtfinalu će se sastati sa Poljakom Lukašom Kubotom i Austrijancem Oliverom Marahom ( . Oni su posle četiri seta nadigrali Viktora Troickog i Nemca Kristofera Kasa - 6:7, 7:6, 6:1, 6:3. Troicki je posle meča objasnio da je u trećem setu njegov partner zadobio povredu i da nije bilo šanse da izdrže do kraja. Uz to, priznao je da je bio demotivisan posle poraza od Endija Mareja u singlu. (MONDO, foto: AP) | |
|
| |
| Naslov: Re: Wimbledon-muški dubl Uto Jun 30, 2009 4:19 pm | |
| | |
|
| |
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Wimbledon-muški dubl Čet Jul 02, 2009 11:53 pm | |
| Zimonjic i Nestor su u finalu!! kakaw su danas odigrali mech protiw Fisha i Blakea,swaka im chast!!! | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Wimbledon-muški dubl Pet Jul 03, 2009 12:40 am | |
| Jao, kako sam srećna! Sada sam gotovo sigurna da će odbraniti titulu! Samo napred! I nadam se da će u finalu pobediti najveće protivnike, Bryanove, tada bi pobeda bila još slađa! | |
|
| |
| Naslov: Re: Wimbledon-muški dubl Pet Jul 03, 2009 2:48 pm | |
| - Jackie ::
- Zimonjic i Nestor su u finalu!! kakaw su danas odigrali mech protiw Fisha i Blakea,swaka im chast!!!
Da,slažem se svaka čast....:) VIMBLDON: Ziki posle maratona u finalu Cetvrtak, 2. jul 2009. 22:14 | | Nenad Zimonjić i Danijel Nestor su na korak od odbrane titule na Vimbldonu pošto su posle velikog preokreta na pleća položili Amerikance, Džejmsa Blejka i Mardija Fiša - 5:7, 3:6, 6:2, 7:6, 10:8. Doduše, od trona ih deli još jedan trijumf, protiv još jednog američkog para, i to najboljeg na svetu - Majka i Boba Brajana. Do prilike da ponovo igraju u finalu Zimonjić i Nestor su došli posle velike borbe i mnogo muka. Blejk i Fiš su vodili 2:0 u setovima, ali su se drugi nosioci zatim probudili i posle tri sata i 28 minuta igre došli do uspeha.Amerikanci su bili dominantni u uvodu, poveli 3:0, ali su Srbin i Kanađanin brzo anulirali njihovu prednost. Ipak, Blejk i Fiš su osvojili prvi set, jer su kod 6:5 načinili brejk. Bilo je 30:30, a onda je američka kombinacija sa dva sjajna poteza došla do vođstva - 7:5 (41 minut). U drugom setu (33 minuta) viđen je samo jedan brejk. Servis je izgubio Danijel Nestor, za 3:5, i to je bilo dovoljno Blejku i Fišu da dođu na domak pobede, jer su poveli 2:0 u setovima - 6:3.A onda su se drugi nosioci na Vimbldonu trgli. Posle 2:2 u trećem setu, osvojili su četiri uzastopna gema i prepolovili minus na samo jedan set zaostatka - 6:2 (24 minuta). Najviše uzbuđenja do tada bilo je u četvrtom setu, koji je trajao 50 minuta. Jedine dve brejk lopte imali su Fiš i Blejk kod rezultata 3:3, na Nestorov servis, ali ih nisu realizovali, pa se ušlo u taj-brejk.I tada su Ziki i Nestor napravili furioznu seriju. Od rezultata 3:3, "vezali" su četiri poena, a izjednačenje u setovima doneo im je Fiš, posle čije greške su Srbin i Kanađanin "upisali" sedmi poen - 7:3. U petom setu (60 minuta) serveri su bili sigurni u 16 gemova. Doduše, Zimonjić i Nestor nisu iskoristili dve brejk prilike kod 7:7, ali jesu jedinu kod 8:8. Tada je došao red na Srbina da servira. Bilo je 15:30, ali je tada Zimonjić prvo smečom, pa asom, a potom još jednim dorbim servisom, stavio tačku na maraton - 10:8.I statistika ukazuje da je borba bila neizvesna, po svim parametrima parovi su bili izjednačeni. Zimonjić i Nestor su bili bolji po broju asova (18-16), a Amerikanci su imali za nijansu više vinera (100-96) i neiznuđenih grešaka (21-16). Prvi nosioci, braća Brajan, pobedili su u polufinalu devete nosioce Veslija Mudija (Južna Afrika) i Dika Normana (Belgija) - 7:6, 7:6, 6:4. (MONDO) | |
|
| |
| Naslov: Re: Wimbledon-muški dubl Pet Jul 03, 2009 7:27 pm | |
| bravo ziki
sreca moja sto nisam gledao prva dva seta | |
|
| |
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Wimbledon-muški dubl Ned Jul 05, 2009 8:55 pm | |
| a i zbog Zimonjica i Nestora sam jako srecna!!! | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Wimbledon-muški dubl Ned Jul 05, 2009 11:47 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Wimbledon-muški dubl Pon Jul 06, 2009 12:16 pm | |
| nadam se da ce i iduce godine osvojiti wimb. | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Wimbledon-muški dubl Pon Jul 06, 2009 1:11 pm | |
| Ja sam bila presrecna zbog nih, nadam se da ce osvojiti i treci pehar sledece godine :))) | |
|
| |
| Naslov: Re: Wimbledon-muški dubl Pon Jul 06, 2009 3:16 pm | |
| Takođe, a do tada i US Open, Australian Open i Roland Garros. | |
|
| |
| Naslov: Re: Wimbledon-muški dubl Pon Jul 06, 2009 3:18 pm | |
| - *Joansie* ::
- Takođe, a do tada i US Open, Australian Open i Roland Garros.
Slažem se....:) | |
|
| |
| Naslov: Re: Wimbledon-muški dubl Uto Jul 07, 2009 4:18 pm | |
| jedva cekam ao.Zimonjic i nestor brane prvo kolo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Wimbledon-muški dubl | |
| |
|
| |
| Wimbledon-muški dubl | |
|