| ~ ALEXANDER RYBAK ~ | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: ~ ALEXANDER RYBAK ~ Čet Jun 04, 2009 12:57 pm | |
| | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: ~ ALEXANDER RYBAK ~ Čet Jun 04, 2009 1:35 pm | |
| | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: ~ ALEXANDER RYBAK ~ Čet Jun 04, 2009 1:40 pm | |
| Funny Little world mi se bas svidja...Ma sve pesme njegove koje sam cula su super,opustajuce :) | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: ~ ALEXANDER RYBAK ~ Čet Jun 04, 2009 1:43 pm | |
| Ja imam mali problem Joansie...Meni neće da skida...Kada skinem piše da ima 0 bytes....Zašto? | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: ~ ALEXANDER RYBAK ~ Pet Jun 05, 2009 12:51 pm | |
| Au, do đavola! Izgleda da nisam nešto uploadovala kako treba! Sad ću da probam to da rešim... | |
|
| |
| Naslov: Re: ~ ALEXANDER RYBAK ~ Pet Jun 05, 2009 1:07 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: ~ ALEXANDER RYBAK ~ Pon Jul 06, 2009 3:50 pm | |
| Mislim da ćete s ovog linka sasvim normalno moći da skinete album "Fairytales ". Ako ponovo bude problema, samo javite. Evo linka: http://www.4shared.com/file/112933753/b809268/alexander_rybak_-_fairytales_-_2009.html?s=1Inače, Alexander i nakon Evrovizije niže uspehe. Njegov album "Fairytales " samo u Norveškoj do sada je prodat u više nego 100 000 primeraka, a našao se i na prvom mestu lista najboljih albuma u više zemalja. Sama pesma "Fairytale " našla se na prvom mestu u devet zemalja, a dostigla je čak 10. mesto na UK Singles Charts, zvaničnoj listi singlova u Britaniji. Poslednji put kada je neka pesma sa Evrovizije, a koja se nije takmičila za Britaniju, bila u top 10 na ovoj listi bilo je čak 1987! Takođe, 11. novembra će u Norveškoj premijerno biti prikazan i film "Yohan – Barnevandreren ", u kom Alexander glumi jednu od glavnih uloga, a budžet filma iznosi neverovatnih 35,000,000 norveških kruna! | |
|
| |
| Naslov: Re: ~ ALEXANDER RYBAK ~ Pon Jul 06, 2009 4:01 pm | |
| Svaka čast Alex...:) A da li je film na norveškom ili eng? | |
|
| |
| Naslov: Re: ~ ALEXANDER RYBAK ~ Pon Jul 06, 2009 4:10 pm | |
| Norveškom, to je norveški film. Naravno da je šteta što nije na engleskom, pojma nemam kako ću da gledam norveški film bez prevoda. P.S. Inče, da znaš, pošto je Alexander ipak rođeni Belorus, koji je odrastao u Norveškoj itd, njegov nadimak nije Alex, nego Saša. | |
|
| |
| Naslov: Re: ~ ALEXANDER RYBAK ~ Pon Jul 06, 2009 4:18 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ~ ALEXANDER RYBAK ~ | |
| |
|
| |
| ~ ALEXANDER RYBAK ~ | |
|