| Roger Federer | |
|
+16Tea Rafa 4ever Kaćka#94 Jecika **Djuki**# *Anja* sonjica93 **Mizza** *AnY*SweeT*FairY* rafalicious *Punk_Princess* *Joansie* ...SuNsHiNe... Maria Sharapova FairyQueen *Certified Nadal addict* 20 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Roger Federer Sub Maj 10, 2008 8:19 pm | |
| Meni je on gori i od majmuna. Nagrdio ga Bog jadnog samo tako... | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Roger Federer Sub Maj 10, 2008 8:20 pm | |
| xaxaxaaxaxa!!!Kao Amelie Mauresmo , ali ona je OK!!!! | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Roger Federer Sub Maj 10, 2008 10:10 pm | |
| | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Roger Federer Čet Jun 26, 2008 8:42 pm | |
| Federer: Nole, pričaćemo drugi put! Najbolje teniser sveta Rodžer Federer izjavio je da je Rus Marat Safin zasluženo pobedio Novaka Djokovića na Vimbldonu, ali je dodao da se ne osvrće mnogo na rezultate drugih igrača, jer želi da odbrani titulu.
"Marat je odigrao sjajno i zaslužio je da pobedi. Ipak, to što je Novak izgubio me ne zanima previše, jer želim da se koncentrišem na svoje mečeve", rekao je Federer novinarima u Londonu.
Djoković je pre početka Vimbldona izjavio da je Federer "ranjiv", jer je prethodno od Rafaela Nadala poražen u finalu Rolan Garosa.
"Nije me mnogo potreslo to što je Novak pričao. Na Vimbldonu nismo ni imali priliku da porazgovaramo. Sada i nije vreme za tako nešto, možda neki drugi put", naveo je Federer.
Posle eliminacije Djokovića, najveći Federerov konkurent u borbi za trofej trebalo bi da bude upravo Nadal, koji zauzima drugo mesto na ATP listi.
"Ne gledam često listu, ponekad samo vidim neke promene. Iskreno, nisam siguran ni kako se sve to boduje, to je posao drugih ljudi. Tako će i biti dok pored mog imena stoji broj jedan", zaključio je Federer.
Švajcarski teniser, koji će u trećem kolu igrati protiv Francuza Marka Žikela, pokušaće ove godine na Vimbldonu da osvoji svoju šestu uzastopnu titulu.
(Beta) | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Roger Federer Čet Jun 26, 2008 10:16 pm | |
| Diplomatski covek, Roger. Ja njega nikada nisam videla da se oznojio. Divim mu se u svakom smislu. | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Roger Federer Čet Jun 26, 2008 11:11 pm | |
| - Joansie ::
- Diplomatski covek, Roger. Ja njega nikada nisam videla da se oznojio. Divim mu se u svakom smislu.
| |
|
| |
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Roger Federer Pet Jun 27, 2008 12:56 am | |
| E on ne pusti kap znoja tokom celog meca dok Nadal posle prvog gema lici na zivotinju!!!!!!ona kosa kad se oznoji.......uffffff | |
|
| |
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Roger Federer Pet Jun 27, 2008 1:34 am | |
| Pa to ti je tako, zavisi od osobe do osobe. | |
|
| |
| Naslov: Re: Roger Federer Pet Jun 27, 2008 1:23 pm | |
| znam ali je jako cudno!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Roger Federer Pet Jun 27, 2008 4:28 pm | |
| Da! On se tako mesto brise peskirom i o onu znojnicu, a ja ne vidim sta brise! Ni kapi znoja! | |
|
| |
| Naslov: Re: Roger Federer Pet Jun 27, 2008 6:56 pm | |
| Vidi se, možda samo niste primetile. Posle nekog vremena se na majici baš vidi da je mokra, ali i majice koje on nosi su, rekla bih, od drugačijeg materijala nego one koje nosi Rafa. Njegove mi izgledaju kao pamučne pa upijaju znoj, dok mi Rafine izgledaju kao od...ne znam kako se zove materijal...kao svilenkaste mu dođu i ne upijaju, pa zbog toga se odmah zalepe za njega. Bar se meni tako čini. Ali da se ne znoji mnogo to je apsolutno tačno. | |
|
| |
| Naslov: Re: Roger Federer Pet Jun 27, 2008 6:58 pm | |
| Moguće je. Ali ja se opet divim njegovoj formi. Malo se znoji, ćuti dok igra, a igra fenomenalno. | |
|
| |
| Naslov: Re: Roger Federer Pet Jun 27, 2008 7:02 pm | |
| Da, ja baš malopre komentarišem dok sam gledala meč. A moj tata kaže pogledaj sa kakvom lakoćom on igra. To je stvarno zadivljujuće!!! Izgleda kao da uopšte ne ulaže napor za bilo koji udarac. Fascinantno!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Roger Federer Pet Jun 27, 2008 7:04 pm | |
| I ima one "baletske" pokrete kada igra. Kao da lebdi, igra s lakocom, pogotovo na travi. | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Roger Federer Pet Jun 27, 2008 7:06 pm | |
| - Joansie ::
- I ima one "baletske" pokrete kada igra. Kao da lebdi, igra s lakocom, pogotovo na travi.
skroz se slazem...covek je veoma graciozan | |
|
| |
| Naslov: Re: Roger Federer Pet Jun 27, 2008 7:06 pm | |
| Da, da, da, kao da leti. Stvarno je NEVEROVATAN!
Svaka mu čast! :D :D :D | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Roger Federer Pet Jun 27, 2008 8:40 pm | |
| - rafalicious ::
- Da, da, da, kao da leti. Stvarno je NEVEROVATAN!
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Roger Federer Pet Jun 27, 2008 9:38 pm | |
| - **Djuki**# ::
- rafalicious ::
- Da, da, da, kao da leti. Stvarno je NEVEROVATAN!
|
| |
Jecika Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 58 Godina : 37 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 25.06.2008
| Naslov: Re: Roger Federer Čet Jul 24, 2008 4:04 pm | |
| TORONTO: Poraz "kralja", drma mu se tron Senzacija se dogodila u Torontu. Na turniru Masters serije, Rodžer Federer je eliminisan već u drugom kolu. Bolji od njega bio je zahuktali Francuz, Žil Simon - 2:6, 7:5, 6:4. U prvom izlasku na teren od antologijskog finala Vimbldona u kome je poražen od Rafaela Nadala, Švajcarac je ponovo popio gorku pilulu. Njegova pozicija na vrhu ATP liste je sada ozbiljno ugrožena. Rafaelu Nadalu je potrebno da osvoji turnir u Torontu i da naredne nedelje dogura dalje od Švajcaraca u Sinsinatiju i skinuće ga sa trona. Federer je 2004. i 2006. osvajao turnir u Torontu, a prošle godine je igrao u finalu u kome je poražen od Novaka Đokovića. Duel sa Simonom je počeo prema očekivanjima. Lako je dobio prvi set. A onda je Francuz, 22. igrač na ATP listi, načinio prokret. U drugom setu je napravio brejk za 4:2, Švajcarac je odmah uzvratio, izjednačio na 4:4, ali je osvajač nedavnog turnira u Indijanapolisu ponovo oduzeo servis protivniku za 7:5. To je bio prelomni trenutak meča. "Problem je u mojoj igri. Imao sam mnogo prilika. Ovo je bio jedan od mečeva koje nisam smeo da dozvolim da izgubim", izjavio je Federer. Razumljivo, Žil Simon je sijao od sreće. "Ne znam šta da kažem. Jednostavno, igrao sam tenis, borio sam se za svaki poen", i sam Simon je bio u nevereici. Rafael Nadal je lako savladao Amerikanca Džiza Lavina (6:2, 6:4) i u trećem kolu igraće protiv Rusa Igora Andrejeva. Špancu će najveću prepreku na putu do trofeja u Torontu predstavljati treći igrač sveta, Novak Đoković, koji u četvrtak igra protiv Šveđanina, Robin Soderlinga. "Rodžers kup" u Torontu igra se za nagradni fond od 2,6 miliona dolara. (MONDO) Auuu Fedi,nesto se ozbiljno desava sa njegovom igrom Ali GO RAFA :kiss: | |
|
| |
| Naslov: Re: Roger Federer Čet Jul 24, 2008 4:37 pm | |
| Meni je zao Feda ali owo je mnoogo dobro za Rafu...,,Kralj" je izgubio mnogo poena...VAMOS RAFA | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Roger Federer Sre Jul 30, 2008 12:00 am | |
| ne da se drma...nego zemljotres...OPREZ! NEKO CJE NEKOME DA SRUSHI KRUNICU SA GLAWICE! | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Roger Federer Čet Jul 31, 2008 11:56 pm | |
| Federer je izgubio od Ivo Karlovića sa 6:7;6:4;6:7.... Ako Rafa osvoji Cincinnati,Federer gubi #1 i pada na #2,a Rafa dolazi na #1 sa #2.....nakon 4godine teniske vladavine... | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Roger Federer Pet Avg 01, 2008 10:08 am | |
| Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne mogu da verujem!!!!!!!!!!!!!! Da ce Rafa izgleda biti prvi!! Bozeeeeeeeeeeeeeee .. | |
|
| |
| Naslov: Re: Roger Federer Sub Avg 02, 2008 5:26 pm | |
| Meni je pomalo žao, ali dosta je, bre, bio prvi! Od kada gledam tenis, niko drugi nije bio na prvom mestu. | |
|
| |
| Naslov: Re: Roger Federer Ned Avg 03, 2008 1:19 pm | |
| Više od 4 godine je prvi. Dosta je više, stvarno! Sad je vreme da Rafa zasedne na to mesto. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Roger Federer | |
| |
|
| |
| Roger Federer | |
|