| Kucni Ljubimci | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Kucni Ljubimci Ned Maj 24, 2009 8:53 pm | |
| da li imate nekog ljubimca,kako se zowe? ja treunutno imam samo jednu tigricu-dzeni xD a owih dana mozda uzmem i jedno mache | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Kucni Ljubimci Ned Maj 24, 2009 8:55 pm | |
| Ja nem ljubimca,niti sam g ikada imala...:D | |
|
| |
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Kucni Ljubimci Ned Maj 24, 2009 8:58 pm | |
| ajoj,pa shto? ja sam dosada imala 5 machaka,akwarijumske ribice,hrchka i morsko prase xDD samo psa nikad | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Kucni Ljubimci Ned Maj 24, 2009 9:08 pm | |
| Hahahahaha,pa kad sam bila mala mama i tata nisu hteli da mi kupa,a htela sam psa,a sad ne želim da ga imam...:D | |
|
| |
| Naslov: Re: Kucni Ljubimci Ned Maj 24, 2009 9:14 pm | |
| i ja bih wolela psa,ali samo nemachkog owchara.samo njih wolim.ali poshto ziwim u zgradi,to je neizwodljiwo :( | |
|
| |
| Naslov: Re: Kucni Ljubimci Ned Maj 24, 2009 9:16 pm | |
| Ma ja ne <3 pse(a veruj mi imam dobar razlog),a još manje mačke....:D | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Kucni Ljubimci Sre Maj 27, 2009 3:52 pm | |
| Ja bih jako volela da imam samojeda, ali pošto moj stan nije mnogo veliki, to je nažalost neizvodljivo. Ranije sam imala akvarijumske ribice. | |
|
| |
| Naslov: Re: Kucni Ljubimci Sre Maj 27, 2009 7:29 pm | |
| - *Joansie* ::
- Ja bih jako volela da imam samojeda, ali pošto moj stan nije mnogo veliki, to je nažalost neizvodljivo. Ranije sam imala akvarijumske ribice.
joj,ja ne wolim prewishe dzukce ali ti samojedi su preeeeslatki! drzala sam i ja akwarijumske ribice,prwo sam ih imala 12 ,pa su se kasnije poubijale medju sobom i na kraju je ostao samo jedan weliki skalar koji je posle ziweo josh 6 godina | |
|
| |
| Naslov: Re: Kucni Ljubimci Sre Maj 27, 2009 9:33 pm | |
| - Jackie ::
- *Joansie* ::
- Ja bih jako volela da imam samojeda, ali pošto moj stan nije mnogo veliki, to je nažalost neizvodljivo. Ranije sam imala akvarijumske ribice.
joj,ja ne wolim prewishe dzukce ali ti samojedi su preeeeslatki! drzala sam i ja akwarijumske ribice,prwo sam ih imala 12 ,pa su se kasnije poubijale medju sobom i na kraju je ostao samo jedan weliki skalar koji je posle ziweo josh 6 godina Hahahahahahahaha....Poubijale....LOL....:) | |
|
| |
| Naslov: Re: Kucni Ljubimci Pet Maj 29, 2009 5:05 pm | |
| pa da bre,ako stawish pogreshne npr japanke i black molly.owa druga ubije prwu.a kada sam ih prwi put kupowala,prodawci mi to nisu uopshte rekli,samo da bi shto wishe ribica prodali | |
|
| |
| Naslov: Re: Kucni Ljubimci Sub Maj 30, 2009 12:36 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Kucni Ljubimci Sub Maj 30, 2009 12:55 pm | |
| jaooo,on je chowek preeesladak! nikako bre da odgledam taj film xDDD | |
|
| |
| Naslov: Re: Kucni Ljubimci Sub Maj 30, 2009 2:15 pm | |
| Hahahahahahahahaha...Pogledaćeš ga jednog dana....:) | |
|
| |
Luka Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1581 Godina : 27 Location : Republika Srpska Zasto volis tenis? : Zbog JJ i Mareja Koliko volis tennis? : Datum upisa : 31.05.2009
| Naslov: Re: Kucni Ljubimci Ned Maj 31, 2009 9:28 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kucni Ljubimci | |
| |
|
| |
| Kucni Ljubimci | |
|