| Roland Garros-Muški singl...:D | |
|
|
|
Šta mislite kome ide titula ove god? | Rafael Nadal | | 40% | [ 2 ] | Roger Federer | | 40% | [ 2 ] | Andy Murray | | 20% | [ 1 ] | Novak Đoković | | 0% | [ 0 ] | Juan Martin Del Potro | | 0% | [ 0 ] | Andy Roddick | | 0% | [ 0 ] | Gilles Simon | | 0% | [ 0 ] | Fernando Verdasco | | 0% | [ 0 ] | Jo-Wilfried Tsonga | | 0% | [ 0 ] | Nikolay Davydenko | | 0% | [ 0 ] |
| Ukupno Glasova : 5 | | Zatvoreno sondiranje |
|
Autor | Poruka |
---|
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Roland Garros-Muški singl...:D Uto Jun 02, 2009 9:46 pm | |
| Maaaaa neću naravno...Svako ima pravo na svoje mišljenje...Ni ja ne volim Fedexa....LOL...:) | |
|
| |
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Roland Garros-Muški singl...:D Uto Jun 02, 2009 9:48 pm | |
| - ***Inče*** ::
- Maaaaa neću naravno...Svako ima pravo na svoje mišljenje...Ni ja ne volim Fedexa....LOL...:)
eto | |
|
| |
Luka Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1581 Godina : 27 Location : Republika Srpska Zasto volis tenis? : Zbog JJ i Mareja Koliko volis tennis? : Datum upisa : 31.05.2009
| Naslov: Re: Roland Garros-Muški singl...:D Sre Jun 03, 2009 8:54 pm | |
| Federer i Delpotro su pobedili. | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Roland Garros-Muški singl...:D Sre Jun 03, 2009 8:57 pm | |
| Da..... Sooper za Del Potra...:) Ali ja sam navijala za Monfilsa....:( | |
|
| |
Broj poruka : 1581 Godina : 27 Location : Republika Srpska Zasto volis tenis? : Zbog JJ i Mareja Koliko volis tennis? : Datum upisa : 31.05.2009
| Naslov: Re: Roland Garros-Muški singl...:D Sre Jun 03, 2009 9:09 pm | |
| Nisam ovo ocekivao od delpotra | |
|
| |
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Roland Garros-Muški singl...:D Sre Jun 03, 2009 9:17 pm | |
| - ***Inče*** ::
- Da.....
Sooper za Del Potra...:) Ali ja sam navijala za Monfilsa....:( jeeeee,znachi fed je pobedio!!!!! xDDDDDD i drago mi je shto je i del potro proshao dalje,bash je simpatichan lik i dobro igra tenis | |
|
| |
| Naslov: Re: Roland Garros-Muški singl...:D Sre Jun 03, 2009 9:18 pm | |
| Ja jesam..... DEL POTRO!!!!!!!!!!! | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Roland Garros-Muški singl...:D Sre Jun 03, 2009 10:29 pm | |
| Iskreno mislim da ce RG osvojiti Fedex...Drago mi je sto je pobedio...Sada kad nema Rafe bolje on da osvoji RG... | |
|
| |
| Naslov: Re: Roland Garros-Muški singl...:D Sre Jun 03, 2009 11:01 pm | |
| Pa da.Ispao je marej.Navijam za Fedexa. | |
|
| |
| Naslov: Re: Roland Garros-Muški singl...:D Sre Jun 03, 2009 11:52 pm | |
| A ja za Soderlinga i Del Potra....LOL....Ubiću se(ne doslovno,naravno) ako ga Fedex osvoji....:) | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Roland Garros-Muški singl...:D Čet Jun 04, 2009 12:52 am | |
| Malo mi je drago sto je ispao Murray...Owo je najzanimljiviji Roland Garros koji sam ikad gledala,prvi put je pobednik zaista neizvestan :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Roland Garros-Muški singl...:D Čet Jun 04, 2009 12:52 pm | |
| - FairyQueen ::
- Malo mi je drago sto je ispao Murray...Owo je najzanimljiviji Roland Garros koji sam ikad gledala,prvi put je pobednik zaista neizvestan :)
Slažem se sa tobom Jovo...:) Ali bi ipak volela da je Murray došao bar do polufinala.... | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Roland Garros-Muški singl...:D Čet Jun 04, 2009 1:18 pm | |
| S obzirom da Andy još uvek nije među boljim igračima na šljaci, i četvrtfinale mu je sasvim dovoljno. Pogotovo kada posmatrate statistiku da na Roland Garrosu nikada ranije nije došao do četvrtog kola. Dobiće on poene i za ovo četvrtfinale. I ja se slažem da je protivnik vrlo neizvestan, može biti bilo ko. Ja se zaista nadam da će biti Federer, mislim da se svi slažu da je on zaslužio 14. grend slem, i to baš Roland Garros. Smatram da će mu najteže biti s Del Potrom u polufinalu, ali mislim da Fed može do kraja! | |
|
| |
| Naslov: Re: Roland Garros-Muški singl...:D Čet Jun 04, 2009 1:34 pm | |
| Ako Fedex i Soderling doguraju do finala...Biće fenomenalan meč...:) | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Roland Garros-Muški singl...:D Čet Jun 04, 2009 1:43 pm | |
| Ja se upravo tom finalu i nadam... I Fedovoj pobedi, naravno. | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Roland Garros-Muški singl...:D Pet Jun 05, 2009 7:43 pm | |
| Содрелинг у финалу Ролан Гароса
Шведски тенисер Робин Содерлинг пласирао се у финале Ролан Гароса пошто је победио Чилеанца Фернанда Гонзалеса са 3:2 по сетовима (6:3, 7:5, 5:7, 4:6, 6:4). soderling2.jpg
Содерлинг, 25. тенисер света, никада није прошао треће коло неког гренд слем турнира и до сада није освојио титулу на шљаци. У мечу који је трајао три сата и 28 минута Содерлинг је освојио 170 поена, док је Гонзалес освојио 16 поена мање.
Швеђанин, који је у осмини финала победио првог играча света Рафаела Надала, ће у финалу играти против бољег из дуела између Швајцарца Роџера Федерера и Аргентинца Хуана Мартина дел Потра.
Федерер још није освојио трофеј на Ролан Гаросу и то је једина гренд слем титула која му недостаје. Уколико освоји трофеј Федерер ће се по броју освојених гренд слем титула изједначити са Питом Сампрасом који је освојио 14 највреднијих титула.
Наградни фонд Отвореног првенства Француске је 7.322.320 евра. | |
|
| |
| Naslov: Re: Roland Garros-Muški singl...:D Pet Jun 05, 2009 9:03 pm | |
| brawo za Soderlinga,mada sam ja nawijala za Gonzalesa xD Fed i Del Potro igraju peti set,a meni je netao eurosport,ubicu se majkemi!!! do sada je bilo weoma napeto,Del Potro sjajno igra ali se Fed ne da ma nadam se da ce Federer proci dalje | |
|
| |
| Naslov: Re: Roland Garros-Muški singl...:D Pet Jun 05, 2009 9:18 pm | |
| Ja mislim da Rože igra najbolji tenis u životu.ako gledate peti set bit ce vam jasno zašto to govorim. | |
|
| |
| Naslov: Re: Roland Garros-Muški singl...:D Pet Jun 05, 2009 9:37 pm | |
| Federer je u finalu!!! jao kakaw mech,prosto nemam rechi.swaka mu chast!!!!!!! sada je na samo korak od oswajanja Roland Garrosa i ja werujem da ce mu to i uspeti! | |
|
| |
| Naslov: Re: Roland Garros-Muški singl...:D Pet Jun 05, 2009 9:51 pm | |
| Soderling je u tri poslednja meca pobjedio tri dobra tenisera ali ne vjerujem da ce federera | |
|
| |
| Naslov: Re: Roland Garros-Muški singl...:D Pet Jun 05, 2009 9:53 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Roland Garros-Muški singl...:D Pet Jun 05, 2009 10:58 pm | |
| Ja navijam za Soderlinga....Msm da ima snage da pobedi i Fedexa.... SODERLING!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Roland Garros-Muški singl...:D Sub Jun 06, 2009 12:37 pm | |
| soderling nikada prije nije prosao u 4.kolo nekog GS.mislim da nece uspjeti osvojiti. | |
|
| |
| Naslov: Re: Roland Garros-Muški singl...:D Sub Jun 06, 2009 2:22 pm | |
| I ovo mu je dosta a mislim da je i sam toga svestan...Ovaj RG definitivno uzima Fed | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Roland Garros-Muški singl...:D | |
| |
|
| |
| Roland Garros-Muški singl...:D | |
|