N!N@ Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 78 Godina : 29 Location : Finale Australian Opena Zasto volis tenis? : ZaTo??? Koliko volis tennis? : Datum upisa : 26.01.2008
| Naslov: Opet ja Sre Maj 13, 2009 3:14 pm | |
| Pa registrovala sam se odavno i mozda me se neki secaju, ali bas dugo nisam dolazila na forum... Da se opet predstavim: Nina. lol Nadam se da cemo se lepo druziti...Sigurna sam ;) | |
|
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Opet ja Sre Maj 13, 2009 3:54 pm | |
| Ja te se sećam...Dobrodošla nazad....:DNadam se da ćeš od sada biti redovna...:D | |
|
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Opet ja Sre Maj 13, 2009 4:58 pm | |
| - ***Inče*** ::
- Ja te se sećam...Dobrodošla nazad....:DNadam se da ćeš od sada biti redovna...:D
| |
|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Opet ja Pet Maj 15, 2009 10:15 pm | |
| Naravno da te se sećam! Dobrodošla nazad! | |
|
N!N@ Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 78 Godina : 29 Location : Finale Australian Opena Zasto volis tenis? : ZaTo??? Koliko volis tennis? : Datum upisa : 26.01.2008
| Naslov: Re: Opet ja Sub Maj 16, 2009 1:31 pm | |
| | |
|
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Opet ja Sub Maj 16, 2009 3:07 pm | |
| | |
|
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| |