Tennis Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum |
|
| Eurovision Song Contest 2009 | |
|
+6**Djuki**# **Nadja** Nicoletto ***Inče*** Jackie *Joansie* 10 posters | |
Autor | Poruka |
---|
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Eurovision Song Contest 2009 Sub Maj 16, 2009 1:02 pm | |
| Ja sam iskreno pomalo razocharana evrowizijon... Prwo woditelji me se nimalo ne swidjaju!!!! I swe mi je nekako, nzm.... Uglawnom neuporediwo bolje je bilo kod nas u Beogradu!!!!!! A shto se pesama tiche, nawijam za Norweshku, pesmu sam odawno chula i odmah mi se swidela, a i on je presladak =) Takodje mi se swidjaju i Grchka, Azerbejdzan, Rumunija (prelepa pesma), Makedonija...i josh neke pesme, sad trenutno ne mogu da se setim =)) | |
| | | *Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Eurovision Song Contest 2009 Sub Maj 16, 2009 3:20 pm | |
| Ina, ne brini se, nisi jedino ti luda. Ja sam, čini mi se, naučila čitavu Alexandrovu (Norvežaninovu) biografiju napamet, a i pesmu takođe. Neprestano je slušam! Delovi kada on svira violinu su divni, ali ja najviše volim kada on peva. Stvarno ima jako lep glas. Slažem se sa obema, presladak je... Ni ja nisam čula njegovu pesmu pre Evrovizije (zapravo, pre Evrovizije sam znala samo ove pesme iz bivše Jugoslavije, jer su sve izvedene na našoj Beoviziji). Pre Evrovizije su kladionice najviše šansi davale Norveškoj. Sada znam i zašto. Dečko ima sve – i glas i stas. Nadam se da će on pobediti, jer mu je pesma stvarno najbolja. Što se tiče voditelja, hvala Bogu, u finalu će biti neki drugi. | |
| | | ***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Eurovision Song Contest 2009 Sub Maj 16, 2009 3:39 pm | |
| Da meni se voditelji uopšte ne dopadaju....LOL....Joansie drago mi je da nisam jedina ja looda na ovom forumu...LOL...:D | |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Eurovision Song Contest 2009 Ned Maj 17, 2009 1:14 pm | |
| Finale Eurosonga: Vidimo se u Norveškoj! Konačno! Prognoze kladioničara i fanova su se obistinile! Pobednik 54. Eurosonga održanog u Rusiji je mladi Aleksandar Ribak iz Norveške sa numerom "Fairytale". Zajedničkim glasovima publike i žirija iz 42 zemlje učesnice ovogodišnjeg festivala, talentovani 23-godišnji violinista odneo je ubedljivu pobedu sa svojom "bajkom". Čak 387 poena! Glasanje je počelo očekivano ukoliko uzmemo u obzir činjenicu da je mladi Norvežanin od samog početka takmičenja bio proglašen za apsolutnog favorita. Numera Aleksandra Ribaka je tek nekoliko puta od zemalja učesnica dobila "tričavih" deset poena, sve ostalo su bili sami "ziceri"! Naravno, mladi Norvežanin nije dobio maksimalnih 12 poena od sledećih zemalja - Srbije, BiH i Hrvatske. Jovana Janković je pročitala odluku srpskog žirija – osam poena otišlo je Velikoj Britaniji, deset Norveškoj, dvanaest Bosni i Hercegovini. Crna Gora je poene, poput našeg žirija delio "bratski" – 12 za predstavnike Bosne i Hercegovine, grupu Regina, a osam za mladog Igora Cukrova, a u program se uključio i Laka koji je maksimalnih 12 poena dao Hrvatskoj koja je kasnije uzvratila "uslugu". Veče će osim po pobedi mladog violiniste i spektakularnoj ceremoniji otvaranja finalne večeri, ostati upamćeno i po nastupu predstavnika Nemačke čiju je pesmu zasenio zavodljivi ples kraljica burleske Dite Von Tiz, neverovatnoj najavi početka glasanja iz svemira, kao i "trci za poene" drugoplasiranog Islanda (218), i "bronzanog" Azerbejdžana (207). Pogledajte fotogaleriju sa finalne večeri 54. Eurosonga! Finalno veče Eurosonga na kojem je snage odmerilo 25 zemalja, počelo je slikama Kremlja, akrobacijama trupe Cirque de Soleil, vatrenom igrom plesača, a potom i nastupom prošlogodišnjeg pobednika Dime Bilana koji je otpevao pesmu "Believe". Prvi je nastupio predstavnik Litvanije Saša Son sa baladom "Love" koju je izveo na engleskom i ruskom jeziku. Noa i Mira Avad branile su boje Izraela sa pesmom "There must be another way" koju su otpevali na tri jezika: engleskom, francuskom i arapskom, a potom je došao red i da se, prvi put kako je počeo festival, čuju zvuci i prve zemlje iz "velike četvorke". Francuska zvezda Patricija Kaas spominjala se kao jedan od favorita ovogodišnjeg Eurosonga, a njena numera "Et S'Il Fallait Le Faire" je nakon odlične izvedbe pobrala ovacije 20.000 gledalaca u Sali Olimpijski. Usledela je švedska "popera", a onda je Igor Cukrov, mladi predstavnik Hrvatske i "domaći" student Akademije Operacije trijumf, u duetu sa Androm Šušnjarom otpevao "Lijepu Tenu" koja nikada nije zvučala bolje! Veče je nastavljeno veselim ritmom iz Portugala sastava Tour De Lis, potom zvukom numere "Is it true" predstavnice Islanda, Johane. Sakis Ruvas, čovek kojeg nije bilo potrebno posebno predstavljati ("Eurosong karijeru" počeo 2004. godine pesmom "Shake", potom je bio domaćin muzičkog festivala u Atini 2004. godine), do finalne večeri je važio za favorita. "Hitična" pesmica koja će odzvanjati grčkim plažama kaže "This is our night". Finalne večeri to jednostavno nije bilo tačno. Ređali su se nastupi Inge i Anuš iz Jermenije, "zemlje 'Qele, qele' ritma" koji nam je prošle godine donela zgodna Sirušo, a onda i predstavnice Rusije Anastasije Prihodko koja je svoju numeru "Mamo" izvela na sveden, a uz pomoć uplakanih slika pevačice na ogromnim LED ekranima, potresan način. Mešavina popa i etna, uvijena u nežnu formu, bila je znak za Reginu. “Bistra voda” ponovo je, kao prve polufinalne večeri pobrala ovacije sa prvim taktovima. Predstavnici BiH su se tokom trajanja takmičenja, po mišljenju publike, nalazili “rame uz rame” sa favoritima.. Nakon Moldavije i Malte, publici su se predstavile prelepe devojke iz Estonije koje su, iako se nisu nalazile među favoritima, prema mišljenju mnogih, imale jednu od najboljih pesama koje su se mogle čuti na ovogodišnjem muzičkom festivalu. Nastup koji je nekih sto miliona televizijskih gledalaca definitivno ostavio bez daha, bio je nastup predstavnika Nemačke. U pitanju nije bila pesma, već nastup kraljice burleske Dite Von Tiz koja je u prepoznatljivom maniru otplesala "zahtevnu" koreografiju. Mladi Aleksandar Ribak je i na finalnoj večeri samouvereno ispričao tužnu ljubavnu priču o devojci koja je njegova samo u "bajci", a onda su gladijatori i zgodna Svetlana iz Ukrajine erotičnim plesom pozvali publiku da bude njihov "Valentin". Velika Britanija je za svaki slučaj, znajući koliko “loše sreće” ih prati na muzičkim takmičenjima, je povela i Endrjua Lojda Vebera koji je mladoj Džejd Evan bio pratnja na klaviru. Uzaludno. Šta reći osim još jedan Eurosong, još jedan spektakl i još jedan pobednik - Aleksandar Ribak iz Norveške - zemlje domaćina 55. Eurosonga 2010. godine! (MONDO - Dragana Tomašević) NORVEŠKA JE POBEDILA!!!!!KAKO SAM SREĆNA!!!!!!A ALEXANDER JE BIO FENOMENALAN!!!!!JAKO JE BIO SLADAK JUČE KAO I OBIČNO!!!!! | |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Eurovision Song Contest 2009 Ned Maj 17, 2009 1:50 pm | |
| Ja sam, moram da priznam, glasala za njega. Uopšte mi nije žao tih 30 dinara kredita! Jako mi je drago što je pobedio, jer je, po mom mišljenju, zaista bio najbolji. I najslađi, da se razumemo. Već tri dana bez prestanka slušam njegovu pesmu. Sad se samo nadam da neće stati kod ove pobede, da će izdati dobar album i da ću ga slušati i pratiti njegovu karijeru i posle ove Evrovizije. Inače, ja sam imala još jedan razlog da navijam za Norvešku – moje drugarice i ja smo "malo " zaluđene tom zemljom. Jedna od mojih drugarica je počela da uči norveški i obožava Norvešku, i nas tri ostale je "povukla " sa sobom. Moram da se pohvalim da i ja znam neke fraze na norveškom. Kakav god referat treba da se radi u školi, nas četiri radimo nešto u vezi Norveške. A uskoro idemo i preko škole na jedan koncert kamernog orkestra iz Norveške na Kolarcu. | |
| Naslov: Re: Eurovision Song Contest 2009 Ned Maj 17, 2009 3:00 pm | |
| Hahahahahahaha....LOL...Joansie baš ste loode vas 4.....:DI ja bih glasala za Norvežanina,ali mi na žalost nije radio mob....:0( | |
| Naslov: Re: Eurovision Song Contest 2009 Ned Maj 17, 2009 4:42 pm | |
| Da, svi nam to kažu, da smo lude kao struja. Ma, nema veze što nisi glasala, i ovako je pobedio. Ja sam se oduševila što je od naše zemlje dobio čak 10 poena. | |
| Naslov: Re: Eurovision Song Contest 2009 Ned Maj 17, 2009 6:12 pm | |
| Hehehehhehe...LOL...Ma ja sam mislila da ćemo mu i mi dati 12 poena....LOL....:DMene je iznenadilo što su mu neke države za koje sam mislila da mu neće dati dosta poena dale 12....LOL....:D | |
| Naslov: Re: Eurovision Song Contest 2009 Ned Maj 17, 2009 10:31 pm | |
| I 10 poena je više nego dovoljno. I ono što zaista treba da mu imponuje je to što NEMA zemlje od koje nije dobio poene. Osim Norveške! | |
| Naslov: Re: Eurovision Song Contest 2009 Ned Maj 17, 2009 10:48 pm | |
| Aham....A uz to samo neke zemlje su mu dale,meni se čini 3. ako se nevaram,po 3 poena,a 1 5,dok su sve ostale dale po 8,10 ili max 12.....A zaboravih da kažem da su se meni jako dopale i litvanska,danska,turska,španska,azerbejdžanska,jermenska i bosanska pesme jaaaakooo dopale....:D | |
| Naslov: Re: Eurovision Song Contest 2009 Pon Maj 18, 2009 3:33 pm | |
| Meni su se još dopale Francuska, Makedonija, Irska i Island. Ima još puno pevljivih pesama koje nisu loše, ali nisu, da se tako izrazim, "moj fazon ". Ina, ne sumnjam da si istraživala o Alexanderu, ali ipak ti dajem link za jedan snimak, za slučaj da ga nisi odgledala. Ovo je jedan od Alexovih intervjua tokom Evrovizije. Voditelj "Eurovision Channel " je zastao da popriča s njim dok su predstavnici zemalja na Evroviziji obilazili Moskvu brodićem. U trenutku kada mu je voditelj prišao, Alex je nešto jeo. Snimi, molim te, njegov pogled kada je shvatio da on jede, a da ga snimaju. Samo je negde ostavio ono što je jeo, i pitao voditelja da li se negde umazao po licu. https://www.youtube.com/watch?v=eyDd3GZe6Vo&feature=channel_pageA na ovom snimku gostuje u nekoj norveškoj emisiji i peva jednu od mojih omiljenih pesama, "I'm Yours " od Jasona Mraza. Sada kada sam saznala da voli tu pesmu, volim ga još više. https://www.youtube.com/watch?v=IEQvT1mK1PQ&feature=channel_pageA ovo je snimak s finala Melodi Grand Prixa, tj. norveškog nacionalnog izbora za predstavnika na Evroviziji. Ovo je trenutak kada je Alex proglašen pobednikom. Videćeš da je, po broju glasova, pobedio ubedljivo! Samo, ne znam koliko ćeš razumeti šta govore voditelji i slično, budući da je na norveškom. https://www.youtube.com/watch?v=upUcQfHnXDk&feature=channel_page | |
| Naslov: Re: Eurovision Song Contest 2009 Pon Maj 18, 2009 7:39 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Eurovision Song Contest 2009 Pon Maj 18, 2009 11:57 pm | |
| Nema na čemu. Ja mislim da nema devojku. Čak i da je ima, to nije poznato javnosti. A ova plavokosa voditeljka je predstavljala prošle godine Norvešku na Evroviziji sa pesmom "Hold On, Be Strong " i bila je peta. Stvarno gotovo da nema razlike između njegove izvedbe "I'm Yours " i izvedbe Jasona Mraza, sem što je Alex negde pri kraju malo pobrkao tekst. Meni je bio i smešan, ali i presladak kada nije mogao da veruje koliko je glasova dobio... :happy: I nije baš toliko visok, ima 1.83m, nego su ostali oko njega niski. Eh, iz dana u dan ga sve više obožavam. | |
| Naslov: Re: Eurovision Song Contest 2009 Uto Maj 19, 2009 12:09 am | |
| Hehehehe...OK...A ja sam mislila na onu crnu...:D P.S.Joansie da li je tebi lep ovaj lik? | |
| Naslov: Re: Eurovision Song Contest 2009 Uto Maj 19, 2009 2:05 pm | |
| Ne znam ko je ta crnokosa, nisam uspela da razumem. Svašta sam uspela da pohvatam iz konteksta, ali ne i ko je ona. P.S. Onako, simpatičan je, što? | |
| Naslov: Re: Eurovision Song Contest 2009 Uto Maj 19, 2009 4:46 pm | |
| Aham...OK....:D
P.S.Onako te pitam....Bzv....Meni je jako bio sladak i simpa kad sam ga videla....:D | |
| | | Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Eurovision Song Contest 2009 Sre Maj 20, 2009 5:29 pm | |
| ja sam odgledala obe polufinalne wecheri i finale i nije mi se nijedna pesma dopala neshto posebno osim mozda bosne i portugalije,a i malte,ona debela ima fantastichan glas i njena pesma je bila 100 puta bolja od pesama finske,britanije,francuske,a opet su swi glasali za njih...a i ona pesma shto je pobedila mi se ne swidja uopshte ali shta je tu je.to su zapadnjaci i hteli,da pomere Eurosong iz istochnih zemalja i eto im sada | |
| Naslov: Re: Eurovision Song Contest 2009 Sre Maj 20, 2009 7:26 pm | |
| Hehehehehe....LOL...I meni se Portugal jako dopao....:DLOL....Ali niko nije ni bio blizu Norveškoj...:D | |
| | | Luka Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1581 Godina : 27 Location : Republika Srpska Zasto volis tenis? : Zbog JJ i Mareja Koliko volis tennis? : Datum upisa : 31.05.2009
| Naslov: Re: Eurovision Song Contest 2009 Ned Maj 31, 2009 2:58 pm | |
| Norveška je zasluženo pobjedila | |
| Naslov: Re: Eurovision Song Contest 2009 Ned Maj 31, 2009 3:11 pm | |
| - Luka ::
- Norveška je zasluženo pobjedila
Slažem se...:) | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Eurovision Song Contest 2009 | |
| |
| | | | Eurovision Song Contest 2009 | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu