| Venus Williams | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Venus Williams Ned Mar 01, 2009 4:52 pm | |
| 01.03.2009: Almagro i Venus pobednici Akapulka
Španski teniser Nikolas Almagro osvojio je turnir u Akapulku, dok je u ženskoj konkurenciji trijumfovala Venus Vilijams.Almagro je u finalu u muškoj konkurenciji savladao Francuza Gaela Monfisa sa 6:4, 6:4. Španac je na turniru u meksičkom letovalištu bio postavljen za četvrtog, a Monfis za drugog nosioca. U ženskoj konkurenciji Venus Vilijams savladala je u finalu Italijanku Flaviju Penetu sa 6:1, 6:2. Vilijamsova je bila prva, a Peneta druga nositeljka. Turnir u Akapulku igrao se za nagradni fond od milion i 226.500 dolara. ( www.b92.net) Otvorila sam posebnu temu o Venus, jer joj je ovo druga titula u nizu (pobedila je u Dubaiju) i 41. titula u karijeri (svaka čast!), a očigledno je da se starija sestra Williams "nameračila " na prvo mesto WTA liste! | |
|
| |
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Venus Williams Ned Mar 01, 2009 8:16 pm | |
| drago mi je za venus | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| |
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Venus Williams Čet Mar 05, 2009 4:01 pm | |
| I meni!!Ona i Serena su sada najbolje teniserke,po meni one su najvise zasluzile prva dva mesta iako bih voleo da JJ bude prva!!! | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Venus Williams Čet Mar 05, 2009 5:39 pm | |
| Naravno, i ja bih volela da Jelena i Ana budu na što višim pozicijama, ali mislim da u ovom trenutku nema bolje teniserke od Venus i Serene. Zato bih volela da Venus uspe u svojoj misiji, osvoji npr. French Open i sledeće godine Australian Open (to su dva grend slema koje nije osvojila), a svi znamo da je to zaslužila, i da će uspeti da se vrati na prvo mesto, jer je zaista jedna od najboljih teniserki svih vremena. | |
|
| |
| Naslov: Re: Venus Williams Ned Mar 22, 2009 6:05 pm | |
| 22.03.2008: WTA kažnjava sestre Vilijams
Serena i Venus Vilijams biće novčano kažnjene zbog neigranja u Indijan Velsu.Sestre se na ovom turniru ne takmiče još od 2001. godine kada su optužene da su namestile polufinalni meč. Ipak, ovaj turnir spada u obavezu i WTA će ih kazniti. Neigranje na ovogodišnjem Indijan Velsu će ih koštati oko pola miliona dolara ukupno jer na kraju godine neće dobiti bonuse koje dobijaju teniseri koji učestvuju na svim obaveznim turnirima. Lari Skot, direktor Wta tura, rekao je da će sestre biti kažnjene i od same organizacije. "Sestre Vilijams će snositi sankcije iako su iznele lične razloge za neigranje. Njih dve će platiti značajnu sumu novca", rekao je Skot. ( www.b92.net/sport/tenis) | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Venus Williams Ned Mar 22, 2009 7:04 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Venus Williams Pet Maj 15, 2009 10:24 pm | |
| Na prvom mestu WTA liste je Dinara Safina, a na druga dva sestre Williams! Ja lično smatram da su i Venus i Serena bolje od Dinare, zapravo, bolje od bilo koga. Njih dve su zaista fantastične teniserke. Što se mene tiče, volela bih da još jednom vidim fantastičnu Venus na prvom mestu, kao i sa još nekoliko grend slem titule, ponajviše sa Roland Garrosa ili Australian Opena. | |
|
| |
| Naslov: Re: Venus Williams Pet Maj 15, 2009 11:24 pm | |
| Ja malo više <3 Venus,ali <3 i Serenu...:D | |
|
| |
| Naslov: Re: Venus Williams Sub Maj 16, 2009 3:08 pm | |
| Ja sam prilično ravnodušna prema Sereni, ali sam u finalu Australian Opena navijala za nju. Venus stvarno volim. | |
|
| |
Luka Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1581 Godina : 27 Location : Republika Srpska Zasto volis tenis? : Zbog JJ i Mareja Koliko volis tennis? : Datum upisa : 31.05.2009
| Naslov: Re: Venus Williams Uto Jun 02, 2009 10:24 pm | |
| Venus volim ali serenu mrzim | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Venus Williams | |
| |
|
| |
| Venus Williams | |
|