| Rammstein.... | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Rammstein.... Čet Feb 12, 2009 10:05 pm | |
| Pa šta vi mislite o njima? Meni oni imaju super pesme...... ali su ovako nenormalni....... | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Rammstein.... Čet Feb 12, 2009 11:03 pm | |
| Ja znam samo jednu i obožavam je, a to je "We're All Living in America ". | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Rammstein.... Čet Feb 12, 2009 11:06 pm | |
| Meni nije nešto ta pesma..... Meni su Du Hast i Ich Will extra pesme...... e da i Mann Gegen Mann...... | |
|
| |
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Rammstein.... Pet Feb 13, 2009 1:55 pm | |
| extra su!,naj mi je pesma Links 2 3 4 ali koliko znam promenili su pewacha... | |
|
| |
| Naslov: Re: Rammstein.... Pet Feb 13, 2009 2:28 pm | |
| Stvarno!? Ko je sada pevač? Šteta onaj je baš dobro pevao..... | |
|
| |
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Rammstein.... Sub Feb 14, 2009 12:13 am | |
| sad sam neshto googlala i izgleda da je i dalje Till Lindemann njihow pewach ali znam da su prichali da je otishao iz banda zbog solo karijere,stw mi nije jasno,izgleda da je ostao i da spremaju nowi album ili tako neshto | |
|
| |
| Naslov: Re: Rammstein.... Sub Feb 14, 2009 3:51 am | |
| Jupi!!!!!!!!!!!!!!!! Baš mi je drago...... | |
|
| |
| Naslov: Re: Rammstein.... Sub Feb 14, 2009 4:55 pm | |
| i meni | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Rammstein.... | |
| |
|
| |
| Rammstein.... | |
|