***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Jonathan Bennett Čet Jan 29, 2009 11:58 pm | |
| | |
|
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Jonathan Bennett Pet Jan 30, 2009 9:08 pm | |
| | |
|
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Jonathan Bennett Pet Jan 30, 2009 10:36 pm | |
| Xexexe... Ja ću večers da gledam Mean Girls. Moja drugarica je luda za njim. | |
|
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Jonathan Bennett Sub Jan 31, 2009 6:14 pm | |
| ma film je odlichan.....samo shto ne wolim lindsay lohan,bash su njoj morali da daju glawnu ulogu | |
|
| Naslov: Re: Jonathan Bennett Sub Jan 31, 2009 8:47 pm | |
| Odgledala sam film...... i super je. Jonathan ima glupu ulogu..... ali je mnogo sladak u filmu...... naravno kao i uvek. A meni je Lindsay postala simpa kada sam pogledala ovaj film. | |
|
| Naslov: Re: Jonathan Bennett Sub Jan 31, 2009 10:35 pm | |
| meni je ona bila simpatichna u filmu freaky friday,dawno.....sada je ne podnosim,nije ona bsh chista | |
|
| Naslov: Re: Jonathan Bennett Sub Jan 31, 2009 10:52 pm | |
| Slažem se..... ali je jako slatka. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Jonathan Bennett | |
| |
|