| Rafa | |
|
+23Jecika Rafa 4ever ~*ANA IWANOWIC*~ Kaćka#94 ~Black Angel~ Nadal mi bebe Perkica *~*tasha Nadalcica*~* ivanna<3 Rafa **Djuki**# *Anja* *AnY*SweeT*FairY* sonjica93 *Joansie* ...SuNsHiNe... rafalicious **Mizza** JOVANA:) Rafa&me *Punk_Princess* *Certified Nadal addict* FairyQueen loveeee_TENNis <3 27 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Rafa Ned Mar 23, 2008 11:51 pm | |
| u jeeee.ala si ti besna.Koliko ja znam na ovom forumu svako ima prava na svoje misljenje...... | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Rafa Ned Mar 23, 2008 11:53 pm | |
| DA ALI POSTOJI I OVO PRAVILO - Citat :
- Dragi moji clanovi...Dodala bih jos jedno pravilo(niko nista nije uradio ali bolje da stavim na vreme)
Molim vas nemojte vise iskazivati sopstvenu mrznju prema pojedinim teniserima da ne bi doslo do svadja... Znate ko je moj omiljeni teniser i sami znate da ce biti jako tesko da se suzdrzimo od komentara za druge tenisere koje bas i ne volimo...Ali molim vas ne mojte posustati da ne bi dolazilo do prepucavanja...Vasa adminka | |
|
| |
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Rafa Ned Mar 23, 2008 11:56 pm | |
| Pa dobro , izvini , nisam ga procitala....Sta si se odmah naljutila....Ja postujem tvoje misljenje i nemam nista protiv sto volis Djokvica , ali ga ja jednostavno ne volim... Da sam znala da ces se toliko uvrediti ne bih nista spomenula.Izvini jos jednom... | |
|
| |
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Rafa Ned Mar 23, 2008 11:59 pm | |
| Ok ali stvarno nije fer... MIslim ja sam BAS BAS GOTIVILA NADALA i sad odjednom sam ga zamrzela zato sto vi toliko prozivate mog idola ... Mislim da to nije fer zato sto svako ima pravo na svoje misljenje,,, eto jbg sad ne volim nadala :( | |
|
| |
*AnY*SweeT*FairY* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 624 Godina : 31 Location : En el corazon de Marko!!!!! Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.01.2008
| Naslov: Re: Rafa Pon Mar 24, 2008 12:12 am | |
| - rafalicious ::
- Anchi es mi idolo, Rafa je stvarno imao žulj, on se nije folirao.
Uostalom svi znamo koliko je on fer igrač i sigurna sam da nikada ne bi uradio nešto tako namerno. A Đokovića bolje da ne komentarišem.... I to sto kazem bwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RAFA JE PROGLASEN NAJFER IGRACEM NA ATP TOURU!!!!!! A onaj mutavi sudija me je bas iznervirao kada ga je opomenuo!!!!!!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 624 Godina : 31 Location : En el corazon de Marko!!!!! Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.01.2008
| Naslov: Re: Rafa Pon Mar 24, 2008 12:15 am | |
| - Rafaela ::
- Owako...chini mi se da swi rafini fanovi jednostavno ne podnose nowaka djokovica...to je chinjenica ...
pa ja sam rafin fan a wolim noleta!!!!! :) | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Pon Mar 24, 2008 1:15 am | |
| REKOH VISE...DOSTA PROZIVANJA!!!RAFA JE KUL MENI A VAMA JE KUL NOVAK I GOTOVO...OVDE PISEMO NOVOSTI O RAFI A IMAMO I TEMU O NOVAKU... | |
|
| |
**Mizza** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Rafa Pon Mar 24, 2008 1:18 am | |
| | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Rafa Pon Mar 24, 2008 1:24 am | |
| Ma jok, šta ti je, Novak se nikad ne folira!!! | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Pon Mar 24, 2008 1:26 am | |
| od ovog trenutka sobrisacu sav spam... | |
|
| |
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Rafa Pon Mar 24, 2008 1:31 am | |
| - rafalicious ::
- Ma jok, šta ti je, Novak se nikad ne folira!!!
e do sada se nisam swadjala i swe kao ajde quliram ja ne diram rafu a mogla bi i to zesce imam postowanje prema wama a wi tako ma daj bwe. . . | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Rafa Pon Mar 24, 2008 1:57 am | |
| PREKINITE ODMAH SWI! ODMAH!!!! DOSTA JE!!!! KAPIRAM KOLIKO VOLITE SWOJE FAVORITE AL DOSTA JE!!! znam da se ne mozhete ponekad suzdrzati..i ja nekad ne mogu ali necemo da se swadjamo | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Mar 24, 2008 2:19 am | |
| Ja sam zawrsila procitajte termu Odoh ja. .. | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Rafa Pon Mar 24, 2008 1:04 pm | |
| Boze, sta se ovde odigralo... Ljudi, tenis je samo sport!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Mar 24, 2008 2:15 pm | |
| ZNAMO.........ALI DOSLO JE DO SUKOBA MISLJENJA | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Mar 24, 2008 2:24 pm | |
| DA......... ali sve je reseno..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Mar 24, 2008 2:30 pm | |
| | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Rafa Pon Mar 24, 2008 2:32 pm | |
| - QueenCryBaby ::
- Hvala Bogu
| |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Mar 24, 2008 2:35 pm | |
| bilo je zabavno.iskreno me je bas zacudilo kako se neko toliko iznervirao | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Mar 24, 2008 4:26 pm | |
| pa kad bi ja krenula da ti prozivam i nadala i anu i ti bi se iznervirala!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Mar 24, 2008 5:01 pm | |
| Ma dajte zamislite sta bi tek bilo kad bi ja koja cutim od kada psotoji ovaj forum pukla ...meni nije bilo zabavno...svadjale su se osbe koje sam zgotivila | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Mar 24, 2008 5:08 pm | |
| e da Jowo sorry nisam htela da te nerviram juce tj da te naljutim :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Mar 24, 2008 5:08 pm | |
| ma niste me naljutili samo sam se rastuzila.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Mar 24, 2008 5:11 pm | |
| a i ti si anja malo preterala sa psovkama.Ti si meni izvredjala sve samo zblg novaka.Isprozivala si me da sam debil i ostalo....U redu je svako ima svoje misljenje.Ja sam se tebi bar izvinila | |
|
| |
| Naslov: Re: Rafa Pon Mar 24, 2008 5:16 pm | |
| Da ali sonjche ti ocigledno ne razumes koliko ja volim Novaka... Znaci zbog njega bi "dusu prodala djavolu".... Volim ga vise od svega... I mislila sam prvo da iskuliram, ali kad sam videla da ga prozivate u svakoj temi ko da vam je Nole nesto uradio, jednostavno sam poludela, jer ne mogu da verujem da neko toliko moze da mrzi Novaka... Prvo sam bila "tuzna" sto tako mislite, ali onda je prevrsilo svaku meru kad sam procitala da je 0 od coveka.. Mislim stvarno na osnovu cega to zakljucujete? Ali ajde nemojte da mi odg (posto je to vase misljenje) da ne bismo opet poceli da se svadjamo... A jedno big sorry zbog onog debilu... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Rafa | |
| |
|
| |
| Rafa | |
|