| Hejjj:-) | |
|
+8**Djuki**# ***Inče*** Kaćka#94 *Joansie* @n@ RAFA THE KING rafalicious Nicoletto 12 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Nicoletto Igras na celendzerima!
Broj poruka : 117 Godina : 31 Location : Zagreb, Hrvatska Zasto volis tenis? : ....jer je najbolji Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2009
| Naslov: Hejjj:-) Sre Jan 07, 2009 6:49 pm | |
| Bok!!! Ja sam ovdje nova, samo da vam se predstavim:Zovem se Nicole i iz Zagreba sam, ovaj forummi je super jer sam veliki teniski fan! | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Hejjj:-) Sre Jan 07, 2009 8:39 pm | |
| Ćao, Nicole (wow, kao Nicole iz Pussycat dolls )! Dobro nam došla! Uživaj!!! | |
|
| |
Broj poruka : 117 Godina : 31 Location : Zagreb, Hrvatska Zasto volis tenis? : ....jer je najbolji Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2009
| Naslov: Re: Hejjj:-) Sre Jan 07, 2009 8:44 pm | |
| Hvala......hahaha.....da malo neuobičajeno ime za ovaj dio Europe...kako je tvoje ime ? | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Hejjj:-) Sre Jan 07, 2009 8:47 pm | |
| Da, baš zbog toga što je neuobičajeno, meni je extra! Svaka čast tvojim roditeljima, ili kumu, ne znam ko ti je birao ime. Ja se zovem Milica. A koje si godište? | |
|
| |
| Naslov: Re: Hejjj:-) Sre Jan 07, 2009 8:56 pm | |
| Hvala:) Drago mi je Milica, ja sam rođena 8.8. 1993 ( isti datum kao Roger samo malo kasnije...hahaha ) | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Hejjj:-) Sre Jan 07, 2009 9:17 pm | |
| Dobrodosla Nicole!!!Drago mi je da si nam se pridruzila,nadam se da ces uzivati i navijati sa nama!!!!Inace,ime ti je stvarno extra!!! | |
|
| |
@n@ Igras na celendzerima!
Broj poruka : 140 Godina : 29 Location : Ewo me !!!!! Zasto volis tenis? : Sport je strawa !!! A i zbog tennisera i tenniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.02.2008
| Naslov: Re: Hejjj:-) Sre Jan 07, 2009 9:23 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Hejjj:-) Sre Jan 07, 2009 9:39 pm | |
| Hvala vam svima još jednom.....poslala sam na " Upoznavanje " - " Više o sebi " još stvari pa ako vas zanima otiđite tamo:-) | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Hejjj:-) Sre Jan 07, 2009 9:53 pm | |
| Welcome, Nicole! Moram da kažem da se i ja pridružujem fan klubu tvog imena... Nadam se da će ti se dopasti forum! | |
|
| |
| Naslov: Re: Hejjj:-) Sre Jan 07, 2009 9:55 pm | |
| Zbilja u životu nisam vidjela da se toliko ljudi sviđa moje ime.....thanks Forum mi se već sviđa, predobar je:-))ajme sad sam vidjela na tvom profilu da voliš SKI SKOKOVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja ih obožavam i nigdje ne mogu nać osobu s kojom bi mogla pošteno pročat o tome,tamo na Mashinom forumu ima samo jedna cura iz Rumunjske i moja najprijateljica Sophie koju sam naučila da OBOŽAVA Gregora Schlierenzauera ( vjeruj mi nije nimalo lako naučiti ljude iz Argentine od zimskih sportovima )
Poslednji izmenio Nicoletto dana Sre Jan 07, 2009 10:01 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Hejjj:-) Sre Jan 07, 2009 9:59 pm | |
| Na primer, meni se sviđa jer je neuobičajeno za ove prostore. Ja se zovem Jovana, a tako se zove gotovo svaka treća-četvrta devojka u Srbiji. | |
|
| |
| Naslov: Re: Hejjj:-) Sre Jan 07, 2009 10:02 pm | |
| ajme sad sam vidjela na tvom profilu da voliš SKI SKOKOVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja ih obožavam i nigdje ne mogu nać osobu s kojom bi mogla pošteno pročat o tome,tamo na Mashinom forumu ima samo jedna cura iz Rumunjske i moja najprijateljica Sophie koju sam naučila da OBOŽAVA Gregora Schlierenzauera ( vjeruj mi nije nimalo lako naučiti ljude iz Argentine od zimskih sportovima )
samo mi još reci da voliš Schliery-a i bit ću najsretnija osoba na svijetu...hahah | |
|
| |
| Naslov: Re: Hejjj:-) Sre Jan 07, 2009 10:04 pm | |
| Onda si najsrećnija osoba na svetu!!! On mi je najomiljeniji! | |
|
| |
| Naslov: Re: Hejjj:-) Sre Jan 07, 2009 10:15 pm | |
| hahahaha....super...ovo je sve bolje i bolje:-)) žao mi je za njega zbog novogodišnje turneje ali bit će bolje........danas slavi tek 19 i ima još dobrih 10 godina vremena. Da ja sam skroz zaboravila da vi danas slavite Božić ( ako se ne varam ) pa SRETAN BOŽIĆ SVIMA!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Hejjj:-) Sre Jan 07, 2009 10:20 pm | |
| Hvala na čestitkama za Božić... Da, Schlieri je danas napunio 19... Ima još jedno 10 godina da osvoji i Svetski kup i Četiri skakaonice. Žao mi je što je u poslednje tri godine uvek bio tako blizu da osvoji Četiri skakaonice. 2006/07. ga je zamalo pobedio Jacobsen, a 2007/08. je bilo užasno vreme u Bišeshofenu, pa je skočio jako loše i nije prošao u 2. seriju - i na kraju je bio 12. A ove godine je bio 3. Žao mi je jer je on stvarno talentovan, i može da postigne više (seti se samo zlatne medalje sa SP u ski-letovima i Planice)... | |
|
| |
| Naslov: Re: Hejjj:-) Sre Jan 07, 2009 10:29 pm | |
| joj to mi je bio jedan od najsretnijih događaja u životu stalno tog gledam i prisjećam se.......u Bischoshofenu prošle godine mi ga je bilo tako žao, kad sam ga vidjela da plače a Pointner ( trener ) ga tješi i drži srce mi je puklo.........moraš vidjet njegov novi profil za 2009 ( kratak video ) izgleda zbilja super. Još da mogu razumjeti što govori na njemačkom mogla bi i prevesti, mogu čuti samo jedan dio. Kod njega mi je super što stalno piše blogove pa imam što za čitati...ako vam treba Njemački prijevod samo recite;) evo videa: https://www.youtube.com/watch?v=g8vkT9hHdQ8 | |
|
| |
| Naslov: Re: Hejjj:-) Sre Jan 07, 2009 10:34 pm | |
| Jao, hvala Bogu, našla sam nekoga ko zna nemački! Ja engleski znam gotovo perfektno, francuski mogu da razumem, a prilično sam dobra i u španskom, ali nemački ne znam ni da zucnem! Trenutno sam u selu, i tu je mnogo spor Internet, pa ću snimak da pogledam u nedelju, kada se budem vratila u Beograd... Stvarno sam srećna što je jedan takav fan zimskih sportova došao na forum. I meni ga je, posle tog nesrećnog Bišeshofena (ja tako zovem to takmičenje te godine - onaj nesrećni Bišeshofen) bilo jako žao... Nije mogao da skoči više samo zbog prokletog vremena... Padala je i kiša, ako se dobro sećam. Uopšte ne želim da se sećam tog takmičenja, stvarno mi je teško kada ga se setim tog dana... | |
|
| |
| Naslov: Re: Hejjj:-) Sre Jan 07, 2009 10:40 pm | |
| hahahaha...ja znam engleski isto gotovo perfekto, zapravo cijele dane samo i pričam engleski tako da mi dođe da odgovoim svojima na engleskom. Cijele dane provodim na Mashinom forumu tamo pričajući engleski i na msn-u sa prijateljima iz drugih zemalja pa mi je to normalno. Ja mogu razumjeti još Španjolski ali ne tako dobro kao ti vjerojatno. Njemačku učim već 5 godina ali mogla bih reći da u prethodnih pet nisam gotovo ništa naučila nego samo u ovom polugodištu otkada sam došla u srednju. Razumijem jako dobro, ali pričati ga ne znam baš najbolje jer svaki puta kad hoću nešto reći uvijek mi se nameće engleski i jednostavno ne mogu ali zato mogu uvijek da prevodim!!:-) Ja sam isto jako sretna što sam našla jednog ovakvog fana zimskih sportova. | |
|
| |
| Naslov: Re: Hejjj:-) Sre Jan 07, 2009 10:43 pm | |
| Mogu onda na tebe da računam da mi prevodiš Schlierijeve blogove? Ako te ne mrzi, prevedi mi ovaj najnoviji, molim te, i prevod stavi u temu Zimski sportovi. Ali samo ako tebi nije teško. | |
|
| |
| Naslov: Re: Hejjj:-) Sre Jan 07, 2009 10:50 pm | |
| Ma naravno , to mi je najmanji problem. Imam samo problema sa prvom rečenicom jer nikako ne mogu povezati prvi i drugi dio i shvatiti što je točno htio reći ali valjda ću uspjeti. | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Hejjj:-) Sre Jan 07, 2009 11:09 pm | |
| WELCOME,Nicole!!! Extra ime... | |
|
| |
@n@ Igras na celendzerima!
Broj poruka : 140 Godina : 29 Location : Ewo me !!!!! Zasto volis tenis? : Sport je strawa !!! A i zbog tennisera i tenniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.02.2008
| Naslov: Re: Hejjj:-) Čet Jan 08, 2009 10:28 am | |
| | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Hejjj:-) Čet Jan 08, 2009 11:16 am | |
| dobrodoshla nicole. . . imash super ime. . . ja sam irena iz subotice. . . :0) | |
|
| |
| Naslov: Re: Hejjj:-) Čet Jan 08, 2009 12:01 pm | |
| drago mi je upoznati se sa svima!!!:-)) Napokon da sam našla jedan forum na kojem mogu pisat na Hrvatskom, i zbilja je super!!!:-))) | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Hejjj:-) Čet Jan 08, 2009 12:23 pm | |
| Welcome Nicole....Uziwaj na forumu :))) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Hejjj:-) | |
| |
|
| |
| Hejjj:-) | |
|