| Brisanje spama i menjanje teme | |
|
+3*Joansie* mmmm RAFA THE KING 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Brisanje spama i menjanje teme Ned Jan 04, 2009 3:54 am | |
| Ljudi,posto je proslo dosta vremena od kada ovo nismo radili vreme je doslo !!!Brisanje spama i menjanje teme je u toku,ako vam se smanji broj postova to znaci da treba da prestanete da spamujete salim se,to je zbog brisanja postova!!!I zamolicemo vas da vise ne saljete postove sa kratkim odgovorima kao sto je Joansie navela u pravilima,jer ima takvih postova mnogo!!! Hvala na razumevanju!!! | |
|
| |
mmmm Igras na celendzerima!
Broj poruka : 112 Godina : 30 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : Zato sto je extra sport.. Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: Brisanje spama i menjanje teme Ned Jan 04, 2009 5:45 pm | |
| Meni se tema,iskreno ne svidja..Ne znam za ostale... | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Brisanje spama i menjanje teme Ned Jan 04, 2009 7:43 pm | |
| Meni se ne dopadaju dve stvari kod teme, a to je što je pozadina crna (baš je tamna) i što je banner suviše veliki. Ostalo je sve super! | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Brisanje spama i menjanje teme Ned Jan 04, 2009 9:36 pm | |
| meni se ne swidja banner...one noge, patike?!?!? | |
|
| |
@n@ Igras na celendzerima!
Broj poruka : 140 Godina : 29 Location : Ewo me !!!!! Zasto volis tenis? : Sport je strawa !!! A i zbog tennisera i tenniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.02.2008
| Naslov: Re: Brisanje spama i menjanje teme Ned Jan 04, 2009 10:08 pm | |
| I meni je banner bzw. , tema je OK | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Brisanje spama i menjanje teme Pon Jan 05, 2009 12:56 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Brisanje spama i menjanje teme Uto Jan 27, 2009 2:30 am | |
| Ljudi,samo da vas podsetimo da je stalno spamovanje i slanje kratkih postova zabranjeno!!! | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Brisanje spama i menjanje teme Uto Jan 27, 2009 12:16 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Brisanje spama i menjanje teme Uto Jan 27, 2009 9:02 pm | |
| Pa kao sto je navela Joansie!!!Npr. Slazem se;da;ok... | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Brisanje spama i menjanje teme Uto Jan 27, 2009 9:05 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Brisanje spama i menjanje teme | |
| |
|
| |
| Brisanje spama i menjanje teme | |
|