| pobednik OT | |
|
|
ko bi po washem mishlljenju treba da pobedi?? | adnan | | 0% | [ 0 ] | ana | | 0% | [ 0 ] | alex | | 80% | [ 4 ] | nina | | 0% | [ 0 ] | danijel | | 0% | [ 0 ] | wookie | | 20% | [ 1 ] |
| Ukupno Glasova : 5 | | Zatvoreno sondiranje |
|
Autor | Poruka |
---|
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: pobednik OT Pet Jan 02, 2009 2:33 pm | |
| | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: pobednik OT Pet Jan 02, 2009 5:43 pm | |
| Lično mislim da će pobediti Aleksandar... Svi za koje sam ja želela da pobede su sada van akademije, tako da ću glasati za onoga za koga mislim da će da pobedi. | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: pobednik OT Pet Jan 02, 2009 6:17 pm | |
| Slazem se sa tobom,Joansie!!!Mislim da ce Aleksandar da pobedi ali bih voleo da to bude Ana!!! | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: pobednik OT Sub Jan 03, 2009 4:32 pm | |
| ali wookie je izbacio sajka i djoleta koji su bili faworiti publike. . . tako da mislim da ima shanse da pobedi i alexa. . . :0) | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: pobednik OT Sub Jan 03, 2009 8:05 pm | |
| Ne verujem... Mislim da niko nema podršku publiku kao Aleksandar. Ne znam da li je Vukašin, kada nije bio nominovan, ikada bio favorit... Tu bolje stoje i Nina i Adnan... | |
|
| |
| Naslov: Re: pobednik OT Sub Jan 03, 2009 10:50 pm | |
| nije nikada bio faworit. . . ali bash o tome pricham sajka i djoleta su dewojke toliko obozhawale. . . pa su ipak ispali i to protiw wukija. . . slazhem se to za alexa. . . ali on je faworit samo zato shto cela makedonija glasa za njega. . . jer nemaju drugog faworita. . . isto wazhi i za ninu i adnana. . . iako je wookie rodjen u bosni on je ipak odrastao owde i sigurna sam da owde ima wishe faworita. . . samo se nadam da mu u tome nije nashkodilo ono napijanje na nowogodishnju noc. . . :0) | |
|
| |
| Naslov: Re: pobednik OT Sub Jan 03, 2009 11:23 pm | |
| Možda će Vukašin imati više glasova od Nine, Adnana ili slično, ali baš zbog velikog broja Makedonaca koji glasaju za Aleksandra, njega gotovo smatram nedodirljivim. Usput, "OT" je, potvrđeno, najgledanija upravo u Makedoniji. | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: pobednik OT Ned Jan 04, 2009 12:57 am | |
| Glasala sam za Alexandra....Svi favoriti su mi ispali....Tako da mi je on ostao jedini..... | |
|
| |
@n@ Igras na celendzerima!
Broj poruka : 140 Godina : 29 Location : Ewo me !!!!! Zasto volis tenis? : Sport je strawa !!! A i zbog tennisera i tenniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.02.2008
| Naslov: Re: pobednik OT Ned Jan 04, 2009 1:52 pm | |
| I ja mislim da ce Alexandar da pobedi | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: pobednik OT Pon Jan 05, 2009 1:03 pm | |
| Alex pobedjuje, mada bih ja wolela da to bude Wuki :) | |
|
| |
@n@ Igras na celendzerima!
Broj poruka : 140 Godina : 29 Location : Ewo me !!!!! Zasto volis tenis? : Sport je strawa !!! A i zbog tennisera i tenniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.02.2008
| Naslov: Re: pobednik OT Pon Jan 05, 2009 1:33 pm | |
| AXa Wukashin je extra i ja bi` wolela da on ili Nina pobede | |
|
| |
| Naslov: Re: pobednik OT Pon Jan 05, 2009 3:16 pm | |
| slazhem se sa anom za wukija on je super. . . najbolje pewa od swih finalista. . . a i najbolja je osoba. . . posle ane narawno. . . | |
|
| |
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: pobednik OT Pon Jan 05, 2009 3:42 pm | |
| Ja Anu nisam wolela, nekako mi je bila antipatichna .... Adnan je super, Alex takodje Nina -onako Danijel ima extra glas, ali je njegowo ponashanje katastrofa A wuki- obb ga | |
|
| |
| Naslov: Re: pobednik OT Pon Jan 05, 2009 5:05 pm | |
| meni je ana bash bila super. . . meni je nina antipatichna. . . ali lepo pewa. . . | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: pobednik OT Pon Jan 05, 2009 5:28 pm | |
| Adnan 100% pobedjuje,ne mogu da verujem ali on ce da pobedi!!!!Strasno,znaci strasno!!!!Ne podnosim ga!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: pobednik OT Pon Jan 05, 2009 5:31 pm | |
| jao ljudi meni je on jako simpa. . . wolela bih da pobedi bash zato shto je siromashan. . . :0( ali poet wishe bih wolela da wookie pobedi. . . :0) | |
|
| |
| Naslov: Re: pobednik OT Pon Jan 05, 2009 9:04 pm | |
| Iskreno... Vukašin ili Nina. Nakon polufinala, oni su mi favoriti. Mislim da će biti neko od njih dvoje. Aleksandar možda ima podršku cele Makedonije, al' ljudi više vole Vukašina i Ninu. Sem toga, Vukašin me je potpuno kupio svojom izvedbom pesme "Angels". | |
|
| |
| Naslov: Re: pobednik OT Pon Jan 05, 2009 10:39 pm | |
| ma wookie je najbolji. . . nina diwno pewa ali je antipatichna. . . bar meni. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: pobednik OT Uto Jan 06, 2009 9:38 pm | |
| Na neki način mi je drago što je Adnan pobedio zato što je siromašan... Ali... Ne znam, meni on ne peva najbolje. Ima trenutaka kada stvarno puno falšira. U finalu se tačno videlo ko je zaista zaslužio pobedu, a to je – Vukašin. Kako je samo izveo "More Than Words", pa posle i AC/DC... Fantastično. | |
|
| |
| Naslov: Re: pobednik OT Uto Jan 06, 2009 11:31 pm | |
| - *Joansie* ::
- ... Ali... Ne znam, meni on ne peva najbolje. Ima trenutaka kada stvarno puno falšira. U finalu se tačno videlo ko je zaista zaslužio pobedu, a to je – Vukašin. Kako je samo izveo "More Than Words", pa posle i AC/DC... Fantastično.
Slazem se...:) | |
|
| |
| Naslov: Re: pobednik OT Sre Jan 07, 2009 2:00 pm | |
| meni je more than words i easy bilo fantastichno. . . ali AC/DC mi i nije neshto izweo. . . scenski nastup mu je bio super. . . | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: pobednik OT | |
| |
|
| |
| pobednik OT | |
|