| camp rock. . . | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: camp rock. . . Pon Nov 24, 2008 9:35 pm | |
| | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: camp rock. . . Sre Nov 26, 2008 1:15 am | |
| Nisam ga gledala, ali bih volela... Ona devojka mi je baš slatka... Mislim da se zove Demi Lovato. | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: camp rock. . . Sre Nov 26, 2008 4:34 pm | |
| axa. . . a meni su josh slatki i jonas brothers. . . a pogotowo joe. . . extra je film. . . necesh se pokajati ako ga pogledash. . . | |
|
| |
*I*Love*Rafael*Nadal* Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 70 Godina : 29 Location : *with*Rafa*.....*in*my*dreams* Zasto volis tenis? : zato sto treniram tenis, i nrw zbog RAFE!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: Re: camp rock. . . Pon Mar 02, 2009 9:42 pm | |
| da film je extra....bas me se svidja.... | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: camp rock. . . Pon Mar 02, 2009 9:54 pm | |
| I meni se dopada. Mnogo mi je slatka ona glumica što glumi Kathleen. A Demi Lovato ima nekakav čudan osmeh i čudno otvara usta dok peva... Najjači lik je srednji brat, Kevin Jonas, koji glumi onog smotanog... | |
|
| |
*I*Love*Rafael*Nadal* Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 70 Godina : 29 Location : *with*Rafa*.....*in*my*dreams* Zasto volis tenis? : zato sto treniram tenis, i nrw zbog RAFE!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: Re: camp rock. . . Pon Mar 02, 2009 10:06 pm | |
| ne nije Kevin srednji......Kevin je najstariji od brace Jonas....Joe je srednji a Nick najmladji.... | |
|
| |
| Naslov: Re: camp rock. . . Pon Mar 02, 2009 10:18 pm | |
| Slažem se Demi je prelepa...... | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: camp rock. . . Uto Mar 03, 2009 4:01 pm | |
| Cool je film, dopada mi se :) | |
|
| |
| Naslov: Re: camp rock. . . Uto Mar 03, 2009 4:21 pm | |
| - *I*Love*Rafael*Nadal* ::
- ne nije Kevin srednji......Kevin je najstariji od brace Jonas....Joe je srednji a Nick najmladji....
O, Bože Gospode, ja sam sve vreme bila u tripu da je Joe najstariji! Verovatno zato što je on glavni pevač itd, pa mi je bilo logično da je najstariji... Mislila sam da je Joe najstariji, Kevin srednji, a Nick najmlađi (što i jeste). | |
|
| |
**Nadja** Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 375 Godina : 30 Location : Zemun (Beograd) Zasto volis tenis? : Zato shto je to najlepshi sport! Srecna sam kad ga gledam i igram i ima puno lepih tenisera i teniserki ... xDDD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 29.05.2008
| Naslov: Re: camp rock. . . Sre Mar 04, 2009 4:58 pm | |
| Gledala sam film milion puta ... extra je !! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: camp rock. . . | |
| |
|
| |
| camp rock. . . | |
|