Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Linkin Park Pet Nov 21, 2008 6:49 pm | |
| Slusate? Ja sam sada kopala po netu, koa aj da vidim kako su oni tako dobri, i pesme su im zarazne.. Fenomenalna grupa!!!! Sta vi mislite? | |
|
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Linkin Park Pet Nov 21, 2008 8:24 pm | |
| jedna od mojih omiljenih rock grupa. . . najwishe wolim pesme 'numb', 'faint' i 'crawling'. . . | |
|
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Linkin Park Pet Nov 21, 2008 10:49 pm | |
| Ja obozavam "Numb" i "What I've done", ali najomiljenija mi je "In the end"! Zaista je extra!!!! | |
|
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Linkin Park Sub Feb 14, 2009 5:00 pm | |
| odlichan su band!!! nekako koju god njihowu pesmu da chujem,dopadne mi se!...naj su mi breaking the habit,one step closer,crawlin a sa zadnjeg albuma given up i bleed it out | |
|