| Ana Iwanovic | |
|
+27***Inče*** mmmm Rafa 4ever RAFA THE KING ~Black Angel~ maJJa JJ No 1 ~*ANA IWANOWIC*~ fan tenis Kaćka#94 andrija Perkica ivanna<3 Rafa *~*tasha Nadalcica*~* sonjica93 *Anja* *Joansie* *Certified Nadal addict* kaca **Mizza** Rafa&me rafalicious loveeee_TENNis <3 **Djuki**# Maria Sharapova FairyQueen *Punk_Princess* 31 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Maria Sharapova Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 312 Godina : 30 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.12.2007
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Feb 05, 2008 1:33 pm | |
| - MayaNole 93 :) ::
- nerwiraju me jedwa chekam da jeca predje kuznjecowu a brzo ce jer je 60 poena razlike :)
mene kuznjecova nervira ali mi je zastin extra...ona je imala neku bolest i jedva se izlecila malo je falilo da umre,onda se razvela od onog kretena od njenog muza...a cini mi se al nesto nisam sigurna da jooj je bilo nesto i sa kevom ... | |
|
| |
**Mizza** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Feb 05, 2008 2:01 pm | |
| uzzas.....ali swejedno ne gotiwim je nesto | |
|
| |
Broj poruka : 312 Godina : 30 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.12.2007
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Feb 05, 2008 2:12 pm | |
| ja da ...sta je sve prozivela...i opet najbolja teniserka na svetu...divim jooj se stvarno... a sad moramo back to topic | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Feb 05, 2008 3:23 pm | |
| Oki oki ali pricajte o Ani | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Feb 05, 2008 3:25 pm | |
| - Maria Sharapova ::
- ja da ...sta je sve prozivela...i opet najbolja teniserka na svetu...divim jooj se stvarno...
a sad moramo back to topic Samo molim da dodam... Cestitam Justine sto je pored svega (razvod, zavada sa porodicom itd.) broj 1 na svetu, ali joj savetujem da ne skida kacket, izgleda bolje sa njim. Kuznjecova... Nemam komentara, totalno mi je antipaticna, nikada je nisam gotivila. Jeca je mnogo lepsa u prirodi i van terena. A Anchy... Pa, ona je uvek MEDENA! | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Feb 05, 2008 3:33 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Feb 05, 2008 4:38 pm | |
| - Joansie ::
- Maria Sharapova ::
- ja da ...sta je sve prozivela...i opet najbolja teniserka na svetu...divim jooj se stvarno...
a sad moramo back to topic Samo molim da dodam... Cestitam Justine sto je pored svega (razvod, zavada sa porodicom itd.) broj 1 na svetu, ali joj savetujem da ne skida kacket, izgleda bolje sa njim. Kuznjecova... Nemam komentara, totalno mi je antipaticna, nikada je nisam gotivila. Jeca je mnogo lepsa u prirodi i van terena. A Anchy... Pa, ona je uvek MEDENA! izvini zbog spama jovo al samo da dodam zastin nije bilo samo to ona je imala neku bolest jedva je prezivela...i sad prvi reket sveta stvarno jooj se divim...a jos joj je keva umrla kad je imala 12 godina :cry: jadna | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Feb 05, 2008 4:41 pm | |
| Ona je jako hrabra zena, divim joj se. Ali, back to Anchy! Na forumu televizije Eurosport otvorena je tema "Is Sharapova the most beautiful?". Skoro svi su odgovorili: "Da, lepa je, ali je Ana Ivanovic lepsa". I tu dodje jedna budala i napise kako je Ana moguce najruznija zena u svetu tenisa!!! Koliko lud treba da budes da bi tako nesto mislio...? | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Feb 05, 2008 4:42 pm | |
| koji debil...pa ozda je taj lik tranvestit pa ljubomoran na anu | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Feb 05, 2008 4:43 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Feb 05, 2008 5:13 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Feb 05, 2008 5:37 pm | |
| - Jowana ::
- Mozda je debil na kub???
Slazem se. Ljubomorni kreten. | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Feb 05, 2008 6:02 pm | |
| - Joansie ::
- Jowana ::
- Mozda je debil na kub???
Slazem se. Ljubomorni kreten. | |
|
| |
Broj poruka : 1085 Godina : 31 Location : Beograd :) Zasto volis tenis? : Hmzz =)) Lepi teniseri na prwom mestu xD a i gotiwan sport :P Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Feb 05, 2008 10:09 pm | |
| koji debil pa to je neka ljubomorna kokoshka.................... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Feb 05, 2008 10:11 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Feb 05, 2008 10:14 pm | |
| Joj ljudi zbog was bas sam zgotiwila anchy :) | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Feb 05, 2008 10:26 pm | |
| Znate shta, on mora da je video samo Sharapovu i Anu i da mu je Masha mnogo lepsha! Ali Masha je stwarno najnajnaj lepsha! Meni je Ana uwek bila nekako odbojna, nikada je nisam volela... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Feb 05, 2008 10:30 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Feb 05, 2008 10:34 pm | |
| Ana nije odbojna...Meni je ona vrlo privlacna(kao osoba nisam nastrana volim decake)... | |
|
| |
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Feb 05, 2008 10:37 pm | |
| Znamo Jowo! Mada je ne wolim Anu.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Feb 05, 2008 10:39 pm | |
| Oki Seki....Ukusi su razliciti a ja ih postujem | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Feb 05, 2008 10:41 pm | |
| - Jowana ::
- Oki Seki....Ukusi su razliciti a ja ih postujem
Takodje. | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Feb 05, 2008 10:41 pm | |
| Claro i ja! Ali Ana ima bash extra forhand i seris i preswatka je! Meni je glupo kad ljudi ne vole nekog tenisera i ne istichu nijedan njihow kvalitet... A swako ima neki... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Feb 05, 2008 10:42 pm | |
| Oki oki to je istina skroz... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Feb 05, 2008 10:48 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ana Iwanovic | |
| |
|
| |
| Ana Iwanovic | |
|