| Ana Iwanovic | |
|
+27***Inče*** mmmm Rafa 4ever RAFA THE KING ~Black Angel~ maJJa JJ No 1 ~*ANA IWANOWIC*~ fan tenis Kaćka#94 andrija Perkica ivanna<3 Rafa *~*tasha Nadalcica*~* sonjica93 *Anja* *Joansie* *Certified Nadal addict* kaca **Mizza** Rafa&me rafalicious loveeee_TENNis <3 **Djuki**# Maria Sharapova FairyQueen *Punk_Princess* 31 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Sep 02, 2008 3:07 pm | |
| - *sonjica93* - Ana 4ever!! ::
- ne svidja mi se na tim slikama za FHM, jednostavno nekako to nije ona...
Slažem se... Možda se nekima dopada. | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Sep 02, 2008 4:00 pm | |
| | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Sep 02, 2008 8:42 pm | |
| Pa ni mene baš ne oduševljavaju nešto.... | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Sep 02, 2008 9:36 pm | |
| Meni tu uopste ne lici na sebe!!!Ne svidjaju mi se slike!!! | |
|
| |
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Sre Sep 03, 2008 11:31 pm | |
| e bas to....nekako nije ona.... | |
|
| |
mmmm Igras na celendzerima!
Broj poruka : 112 Godina : 30 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : Zato sto je extra sport.. Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Pon Sep 08, 2008 11:17 pm | |
| - *Joansie* ::
- *sonjica93* - Ana 4ever!! ::
- ne svidja mi se na tim slikama za FHM, jednostavno nekako to nije ona...
Slažem se... Možda se nekima dopada. Kao na primer meni... | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Pon Sep 15, 2008 7:57 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Pon Sep 15, 2008 9:43 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Pon Sep 29, 2008 3:55 pm | |
| | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Čet Okt 02, 2008 9:47 pm | |
| | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Pet Okt 03, 2008 12:13 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Pet Okt 03, 2008 4:49 pm | |
| Mislim da ga malo preteruje. Pa mislim stvarno više! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Pet Okt 03, 2008 5:33 pm | |
| | |
|
| |
*Anja* Jelena Jankovic fan forever
Broj poruka : 1158 Godina : 31 Location : NBG Zasto volis tenis? : Zato sto je tenis najbolji spot ikada, zato sto je zanimljiv, zbog Jelene Jankovic i drugih tenisera/teniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 21.02.2008
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Pet Okt 03, 2008 5:54 pm | |
| slazem se da preteruje vise sa tim "sexy" slikama... mnogo mi je lepsa na ovim unicef slikama nego na onim gore... | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Pet Okt 03, 2008 6:13 pm | |
| ewo zasto sam ja prestala da wolim Anu...Ja ne mislim da je lose ponekad uraditi poneki book slika...ona je lepa i to je u redu...ne moze ni ona da misli samo na tenis...ali owo sto je pocela da radi...svaka druga slika joj je neka profi i na svakoj ide iz goreg u gore...mnogo je lepsa na owim slikama koje nam je Joansie dala...jako sam razocarana u Anu i njenu licnost...nekad mi je bila jedan od osoba za divljenje ali iz dana u dan sve vise razocarava | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Sub Okt 04, 2008 1:10 pm | |
| Potpisujem swe shto ste rekle... Owo je stwarno...... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Sub Okt 04, 2008 3:41 pm | |
| Slažem se. Nije loše uraditi s vremena na vreme neki profesionalni photoshoot, pa ajde i sa malo provokativnijom garderobom (mislim na neke malo opuštenije stvari, u kojima izgleda ženstveno i privlačno), jer iako je tenisrka neće biti zakopčana do grla, ali ovo je postalo svakodnevnica....Sve više je slika u kupaćim kostimima ili čak i bez njih, a samim tim i sve manje uspeha na terenu.
Pitam se šta je sledeće. Playboy? Ne bi me čudilo.... | |
|
| |
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Ned Okt 05, 2008 7:32 pm | |
| Ljudi,bez komentara u ovim temama,o ovome nastavljamo u temi News!!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 112 Godina : 30 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : Zato sto je extra sport.. Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Ned Okt 05, 2008 10:19 pm | |
| - rafalicious ::
- Slažem se. Nije loše uraditi s vremena na vreme neki profesionalni photoshoot, pa ajde i sa malo provokativnijom garderobom (mislim na neke malo opuštenije stvari, u kojima izgleda ženstveno i privlačno), jer iako je tenisrka neće biti zakopčana do grla, ali ovo je postalo svakodnevnica....Sve više je slika u kupaćim kostimima ili čak i bez njih, a samim tim i sve manje uspeha na terenu.
Pitam se šta je sledeće. Playboy? Ne bi me čudilo.... Nije malo u redu da pricate tako o njoj ako niste njen fan.. Pa sta i ako se slika za Plyboy..To nemora da znaci da ce uticati na tenis..To sto se sad slikala gola i sto trenutno nije u formi ne mora da znaci da ona vise nikad nece biti broj jedan..Ona je mlada i ima jos prilika da ostvari svoje ciljeve.. @FairyQueen Ti da si njen fan ne bih tek tako pocela da je mrzis...Razmisli malo sta i o cemu pricas.. | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Pon Okt 06, 2008 11:36 pm | |
| mako94 ajd cuti molim te i pusti ih da iskazhu swoje mishljenje to shto ti drugachije mislish ne daje ti za prawo da napadash ostale chalnowe...molim te da prekinesh odmah... ne tolerishemo tawko ponashanje ok? | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Okt 07, 2008 1:35 pm | |
| Ja nju ne mrzim...nemam vremena da je mrzim volim i suvise osoba...samo sam rekla da me je razocarala...to su dva potpuno razlicita osecanja...zao mi je sto si pogresno protumacila moj komentar...ja mozda ponekad ne razmisljam sta kazes ali i ti bi mogla malo dublje da udjes u moje postove ako ih vec komentarises...i da procitas i neke od pretdhodnih koje sam pisala npr.kada sam osnovala ovaj forum... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Okt 07, 2008 9:19 pm | |
| - *kaia* ::
- mako94 ajd cuti molim te i pusti ih da iskazhu swoje mishljenje to shto ti drugachije mislish ne daje ti za prawo da napadash ostale chalnowe...molim te da prekinesh odmah... ne tolerishemo tawko ponashanje ok?
Ja nikome ne zabranjujem da iskazu svoje misljenje..Mislim ako niste njeni fanovi i ako vas se ne svidjaju te slike sto se slikala ne morate odmah da ih kometnatisete kao sto je neki komentarisu... | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Okt 07, 2008 10:12 pm | |
| Pa ako je to nase misljenje sto da ne prokomentarisemo,ti ne moras da se slozis sa tim ali ne mozes da nam zabranis da ne kazemo!!!! | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Okt 07, 2008 10:16 pm | |
| u potpunosti se slazhem sa dd. . . i meni se ne swidjaju slike. . . trebala bi malo da razmisli o swojim partijama u poslednje wreme!!!! stwaro loshe igra!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Ana Iwanovic Uto Okt 07, 2008 11:33 pm | |
| - Maka94 ::
Ja nikome ne zabranjujem da iskazu svoje misljenje..Mislim ako niste njeni fanovi i ako vas se ne svidjaju te slike sto se slikala ne morate odmah da ih kometnatisete kao sto je neki komentarisu... Pa nego kako da ih komentarišemo? Ja kroz komentare koje dajem iskazujem svoje mišljenje, ne znam kako bih na drugi način rekla šta mislim. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ana Iwanovic | |
| |
|
| |
| Ana Iwanovic | |
|