| washa preporuka. . . | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: washa preporuka. . . Pon Nov 17, 2008 4:05 pm | |
| zhelim preko raspusta da kupim neku knjigu u platou. . . pa was molim da mi date neki predlog koju knjigu da kupim. . . | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: washa preporuka. . . Pon Nov 17, 2008 10:56 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: washa preporuka. . . Uto Nov 18, 2008 4:18 pm | |
| pa recimo neki triler ili nauchna fantastika. . . ali da bude shto deblja ako mozhe. . . | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: washa preporuka. . . Sre Nov 19, 2008 1:56 am | |
| Hm... Da li si čitala "Da Vinčijev kod"? | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: washa preporuka. . . Sre Nov 19, 2008 2:16 pm | |
| Za "Da Vinčijev kod" sam chula da je xtra, nama chitala nastawnica francuskog na chasu odlomak ono gde pishe o slici ''Tajna wechera''...Knjiga me je weoma zainteresowala....
A shta meni preporuchujete, dolazim u Nish na sajam, pa shta bih mogla da kupim??? | |
|
| |
| Naslov: Re: washa preporuka. . . Sre Nov 19, 2008 4:02 pm | |
| pa dawinchijew kod sam gledala film. . . tako da ne mislim da bi mi bila zanimjiwa knjiga. . . a koji zhanr bi ti htela djuki?? | |
|
| |
| Naslov: Re: washa preporuka. . . Sre Nov 19, 2008 11:17 pm | |
| "Da Vinčijev kod" knjiga je bolja od filma, a film je fantastičan, tako da čisto sumnjam da bi te knjiga smorila... Sem ako ti se film nije dopao, naravno.
Ne znam da li ste čitale "Tračaru"? | |
|
| |
| Naslov: Re: washa preporuka. . . Sre Nov 19, 2008 11:30 pm | |
| a koji je to zhanr?? (mislim na tracharu) | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: washa preporuka. . . Čet Nov 20, 2008 12:48 am | |
| To je neka vrsta teenage realizma sa primesama humora ali i pomalo mi je tragicno u pojedinim trenucima...zabavna je knjiga meni se svidja...eo owako...ja najvise cital Lagunine knjige pa vam mogu reci ako wolite istorijke kao ja-druga Bolenowa kci ili Devojka sa bisernom mindjusom krimi-Poslednja kasmirska ruza teenage-dzordzija ili elin svet ako vas jos nesto zanima recite ja sam bukvlano citala sve od naucne fantatsike do realistike | |
|
| |
| Naslov: Re: washa preporuka. . . Čet Nov 20, 2008 4:12 pm | |
| pa ja bih neku po twom mishljenju jako dobru nauchno fantastichnu. . . | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: washa preporuka. . . Pet Nov 21, 2008 1:32 am | |
| Od tog zanra najvise wolim Gospodara Lopova i srce od mastila | |
|
| |
| Naslov: Re: washa preporuka. . . Pet Nov 21, 2008 4:06 pm | |
| axa. . . a da li znate neku dobru knjigu od stephena kinga?? drugarica mi je rekla da su njegowe knjige super. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: washa preporuka. . . Sub Dec 13, 2008 10:51 pm | |
| kupila sam danas knjigu 'crni andjeo'. . . i pochela sam neshto malo da je chitam. . . super je. . . | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: washa preporuka. . . | |
| |
|
| |
| washa preporuka. . . | |
|