| Survivor Srbija | |
|
+4rafalicious Kaćka#94 ***Inče*** **Djuki**# 8 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Survivor Srbija Pet Nov 14, 2008 5:10 pm | |
| Pratite li???Ko wam je faworit?Koje wam je pleme bolje?? | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Survivor Srbija Pet Nov 14, 2008 8:24 pm | |
| ne pratim. . . jednom sam samo gledala. . . | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Survivor Srbija Pet Nov 14, 2008 9:32 pm | |
| Gledala sam nekoliko puna.....Bolji su mi oni crveni,ali ne znam kako se zove to pleme....Armada,valjda.... | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Survivor Srbija Sub Nov 15, 2008 2:15 am | |
| Obožavam da gledam i uvek navijam za Roku. Tamo ima lepših i zgodnijih takmičara. | |
|
| |
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| |
| |
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Survivor Srbija Sub Nov 15, 2008 3:16 pm | |
| Nemanja, Ognjen i Dario su mnogo zgodni. | |
|
| |
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Survivor Srbija Čet Nov 27, 2008 2:23 pm | |
| | |
|
| |
mmmm Igras na celendzerima!
Broj poruka : 112 Godina : 30 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : Zato sto je extra sport.. Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: Survivor Srbija Čet Nov 27, 2008 4:22 pm | |
| Ja sam tek sad saznala da je to snimanje bilo jos letos..Od moje mame radnici stalno vidjeju Onu vanju iz Roke,i ona im je i sama rekla da je to gotovo i da su potpisali nekakav ugovor da ne smeju da kazu ko je pobednik... | |
|
| |
| Naslov: Re: Survivor Srbija Čet Nov 27, 2008 4:56 pm | |
| Pa da ako bi se znalo ko je pobednik, smanjila bi im se gledanodt... Ja prosto ne mogu da verujem da je Ogi ispao, sada je Roka definitiwno gotowa!!! Gotowo je wishe sa njihovim pobedama, bar ja tako mislim | |
|
| |
| Naslov: Re: Survivor Srbija Čet Nov 27, 2008 11:47 pm | |
| Ja sam se mnogo razočarala. Nije fer da izbace Ognjena koji se toliko zalagao u plemenu i davao svoj maksimum. Stvarno su debili. | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Survivor Srbija Pet Nov 28, 2008 1:14 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Survivor Srbija Pet Nov 28, 2008 3:20 pm | |
| - rafalicious ::
- Ja sam se mnogo razočarala. Nije fer da izbace Ognjena koji se toliko zalagao u plemenu i davao svoj maksimum. Stvarno su debili.
Slazem se!!!!!Ogi je skoro najvishe radio za pleme, pored njega tu su i Nemanja i Dario...A za Daria tj. u njega sam se razocharala, mnogo!!!!! Nadam se da ce ga shto pre izbaciti | |
|
| |
| Naslov: Re: Survivor Srbija Pet Nov 28, 2008 6:50 pm | |
| Isto i ja! Daria sam baš volela pored Ognjena i Nemanje, a sada mi je tako odvratan. Toliko je namazan da je to strašno. Ima svoju taktiku i tačno zna šta radi. Zato je i izbacio Ognjena jer zna da mu on može biti ozbiljni protivnik. Sledeći put će gledati da izbaci i Nemanju, pa da se reši i te konkurencije. A jel si ga videla onog dana kad su imalu onu igru u kojoj su držali na leđima onaj teret. Dario je počeo da stenje kao neka baba od samog početka, a Ognjen je držao 90 kilograma na svojim leđima i borio se do samog kraja. Strašno sam se razočarala u Daria i krivo mi je što ostaju u igri oni koji ništa ne rade, a odlaze oni koji su se najviše zalagali. | |
|
| |
| Naslov: Re: Survivor Srbija Pet Nov 28, 2008 10:55 pm | |
| Da, gledala sam to i najwishe me je to i zachudilo...Dario onako izgleda razwijeno, a odmax na pochetku se prenemagao...A Ogi 90 kg. drzao, swaka mu chast!!!!I poslednji je ostao, swi iz Roke odustali...... I meni je Dario u pochetku bio super, a sad ga mrzim!!! =Samo gleda na sebe!!!!! A i Vanja M. me je iznenadila!!!
Shta se josh deshawalo poshto ja od juche nemam FOX neshto, pa nisam gledala? | |
|
| |
| Naslov: Re: Survivor Srbija Sub Nov 29, 2008 12:12 am | |
| Pa petkom nema, a četvrtkom je ona emisija u studiju, tako da ništa nisi propustila. I to me nervira! Šta ga rastežu po 3 epizode nedeljno, samo da bi duže trajalo, nego da lepo puste bar svakog radnog dana da ima. | |
|
| |
| Naslov: Re: Survivor Srbija Sub Nov 29, 2008 1:26 pm | |
| I to mi je bezweze.... JA potpuno zaborawila da petkom nema...Ali dobro, wazno je da nishta nisam propustila... A po meni bi bilo dobro da prikazuju preko dana, shta rade na ostrwu... | |
|
| |
@n@ Igras na celendzerima!
Broj poruka : 140 Godina : 29 Location : Ewo me !!!!! Zasto volis tenis? : Sport je strawa !!! A i zbog tennisera i tenniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.02.2008
| Naslov: Re: Survivor Srbija Pet Jan 02, 2009 10:14 pm | |
| Ja sam sad neizwesna...stwarno wishe neznam ko mi je faworit.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Survivor Srbija Sub Jan 03, 2009 2:36 am | |
| Uh, što mi drago da je Dario ispao! Bio je tako proračunat i namazan da me je nervirao, mislio je da on izbaci sve favorite pa da bude glavni, ali... E baš mi je milo da mu nije uspelo! | |
|
| |
Broj poruka : 140 Godina : 29 Location : Ewo me !!!!! Zasto volis tenis? : Sport je strawa !!! A i zbog tennisera i tenniserki... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 27.02.2008
| Naslov: Re: Survivor Srbija Sub Jan 03, 2009 12:25 pm | |
| Da,a i onaj Rale me pomalo nerwira ... | |
|
| |
| Naslov: Re: Survivor Srbija Ned Jan 04, 2009 1:03 am | |
| Mene nerviraju Hana i Vanja Radović....Samo ogovaraju i prikupljaju informacije,,....kokoške!!!Žao mi je što je ispao još jedan član Roce....Sad navijam za Rocu....iako ih je manje..... | |
|
| |
Broj poruka : 112 Godina : 30 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : Zato sto je extra sport.. Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: Survivor Srbija Pon Jan 05, 2009 2:33 am | |
| Posto se ovo vec letos zavrsilo,pobedio je Nemanja... | |
|
| |
| Naslov: Re: Survivor Srbija Pon Jan 05, 2009 1:02 pm | |
| - Maka94 ::
- Posto se ovo vec letos zavrsilo,pobedio je Nemanja...
A zashto ste tako sigurni..Swi prichaju kao prwo u pochetku ''Pobedio Ognjen'', e kada je on ispao pocheli da prichaju ne znam ''Pobedio Bugi, pa Dario, pa sad Nemanja''..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Survivor Srbija Pon Jan 05, 2009 1:41 pm | |
| Joj da i ona Hana,ufff mrzim je !!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Survivor Srbija Pon Jan 05, 2009 10:44 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Survivor Srbija Pon Jan 05, 2009 11:57 pm | |
| Da i ja sam čula da je Nemanja pobedio, valjda onaj iz Armade. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Survivor Srbija | |
| |
|
| |
| Survivor Srbija | |
|