| Preporucite pesmu | |
|
+3***Inče*** Rafa 4ever RAFA THE KING 7 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Preporucite pesmu Ned Okt 26, 2008 2:41 pm | |
| Pa krenimo Moje preporuke su: Christina Milian-Us against the world Kanye West-Heartless Kanye West-Coldest winter Anastacia-Defeated Beyonce-If i were a boy Rihanna-Sexuality | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Preporucite pesmu Ned Okt 26, 2008 3:39 pm | |
| OK ajde Avril Lavigne-Nobody's home Marchelo-Sve oke Marchelo-Sarada Marchelo-Senke Marchelo-Pozeriste Marchelo-Otkucaji Marchelo-Uskurativna Marchelo-Sveti bes Marhcelo-Gola vera Marchelo-Rekvijem Marchelo-Jedan Marchelo-De facto Marchelo-Suze Marchelo, Edo Maajka i Frenkie-Creme de la creme 1 Marchelo-Volim Guns N' Roses-November rain Guns N' Roses-Sweet child o' mine GUns N' Roses-Don't cry Guns N' Roses-Civil war Guns N' Roses-Paradise city Guns N' Roses-Welcome to the jungle Guns N' Roses-Rocket queen Guns N' Roses-You could be mine | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Preporucite pesmu Ned Okt 26, 2008 3:42 pm | |
| corbin bleu-push it ti the limit. . . za sada samo ta. . . :0) | |
|
| |
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Preporucite pesmu Ned Okt 26, 2008 6:38 pm | |
| | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Preporucite pesmu Ned Okt 26, 2008 9:58 pm | |
| | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Preporucite pesmu Ned Okt 26, 2008 11:17 pm | |
| Britney Spears - Womanizer | |
|
| |
| Naslov: Re: Preporucite pesmu Pon Okt 27, 2008 12:11 am | |
| Joj,Joansie druga pesma je extra!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Preporucite pesmu Pon Okt 27, 2008 1:22 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Preporucite pesmu Pon Okt 27, 2008 4:51 pm | |
| Ma znam,samo se salim!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Preporucite pesmu Pon Okt 27, 2008 7:55 pm | |
| - RAFA THE KING ::
- Joj,Joansie druga pesma je extra!!!!
Znam, ja sam se odmah "primila"... Evo još neke pesme... ABBA - Dancing Queen ABBA - Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight) ABBA - Knowing Me, Knowing You ABBA - Mamma Mia ABBA - Money, Money, Money ABBA - Slipping Through My Fingers ABBA - The Winner Takes It All Duran Duran - Come Undone Enrique Iglesias - Can You Hear Me? Enrique Iglesias - Escape Erreway - Memoria Erreway - Que Se Siente Erreway - Sera De Dios High School Musical 1 - Breaking Free High School Musical 1 - Stick To The Status Quo High School Musical 2 - Gotta Go My Own Way High School Musical 2 - What Time Is It High School Musical 2 - Work This Out Madonna - La Isla Bonita Madonna - Like A Prayer Madonna - Vogue Melanie C - Beautiful Intentions Melanie C - Next Best Superstar S-e-x Pistols - Anarchy In The UK S-e-x Pistols - God Save The Queen Spice Girls - If You Wanna Have Some Fun Spice Girls - Viva Forever The Bangles - Eternal Flame The Bangles - Walk Like An Egyptian The Beatles - Yesterday The Police - Every Breath You Take | |
|
| |
| Naslov: Re: Preporucite pesmu Pon Okt 27, 2008 8:32 pm | |
| KANYE WEST-COLDEST WINTER Ova pesma je mnogo tuzna,tekst je fenomenalan!!!Ovu pesmu je posvetio svojoj majci koja je preminula prosle godine!!!! http://www.zshare.net/audio/50404917d5ccb31b/ ------ovde mozete skinuti pesmu!!! Kanye West - Coldest Winter Lyrics :-On lonely nights I start to fade (On lonely nights I start to fade) Her love is a thousand miles away (Her love is a thousand miles away) Memories made in the coldest winter Good bye my friend will I never love again Memories made in the coldest winter Its 4am and I cant sleep (Its 4am and I cant sleep) Her love is all that I can see (Her love is all that I can see) Memories made in the coldest winter Good bye my friend will I ever love again Memories made in the coldest winter Winter, winter [Coldest Winter lyrics on http://top10mp3download.blogspot.com ] Good bye my friend will I ever love again Good bye my friend will I ever love again Good bye my friend will I ever love again Good bye my friend will I ever love again If spring could take the snow away (If spring could take the snow away) It melt away all of our mistakes (It melt away all of our mistakes) Memories made in the coldest winter Good bye my friend will I ever love again Never Again.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Preporucite pesmu Uto Okt 28, 2008 1:12 pm | |
| Prince-Purple rain
Obavezno poslusajte.... | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Preporucite pesmu Pon Nov 17, 2008 5:54 pm | |
| andrea bocelli-con te partiro mika-relax, take it easy mika-happy ending van gogh-kolo ludo luda van gogh-kiselina van gogh-klatno prljavo kazalishte-marina pink-familly portrait pink-who knew rihanna-disturbia rihanna i jay z-umbrella corbin bleu i vanessa anne hudgens-still there for me usher feat. lil' john & ludacris-yeah timbaland feat. keri hilson-the way i are no doubt-don't speak no doubt-it's my life leona lewis-better in time leona lewis-bleeding love ciara i missy eliot-1,2 step usher-moving mountains one republic feat. timbaland-apologise | |
|
| |
| Naslov: Re: Preporucite pesmu Pon Nov 17, 2008 8:56 pm | |
| Kiss - I was made for loving you Elitni Odredi - Moja jedina Guns N' Roses - Don't cry | |
|
| |
| Naslov: Re: Preporucite pesmu Pon Nov 17, 2008 10:56 pm | |
| Gabriella Cilmi - Save the Lies (obavezno poslušajte!) | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Preporucite pesmu Sub Nov 29, 2008 8:44 pm | |
| Super je pesma,Joansie Rihanna-Live your life The Game feat.Lil Wayne-This life Rihanna-SOS Rihanna-Rehab Rihanna-If I never see you face again Rihanna-Cry Rihanna-Don't stop the music Rihanna-Say it Rihanna-Lemme get that Rihanna-Question existing Rihanna-Push up on me Rihanna-Sell me candy Katy Perry-Hot and cold Katy Perry-I kissed girl Lady Gaga-Just dance Lady Gaga-Poker face Lady Gaga-The fame Miley Cyris-7 things Miley Cyris-See you again Jonas Brothers-SOS Jonas Brothers-Burning up Jonas Brothers-When I see you in your eyes Generacija 5-Dolazim za 5 minuta Kanye West-Love lockdown Kanye West-Stronger T.I.-Whenever you like Avril Lavigne-Why Avril Lavigne-Innocence Timberland-Elevator Fall out boy-I don't care Legionari feat.Milica Majstorović-Plaču zidovi Nelly feat.Fergie-Party people Jennifer Lopez-Jenny from the block Jennifer Lopez-Ain't it funny Ashley Tisdale-He said,she said ........... posle ću ostale..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Preporucite pesmu Sub Nov 29, 2008 11:56 pm | |
| Guns N' Roses - Since I don't have you Marchelo - Pismo bratu KoRn - Coming undone | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Preporucite pesmu Pon Dec 01, 2008 3:22 pm | |
| Joansie zadivljena sam...strava su sve peseme...bas imas strava ukus...e sad ja...od experta za Queen preporcujem vam Too much love will kill you Love of my life I want to break free Dont stop me now owo svi vole...provereno e sad ostale The Doors-Hello,I love you Led Zeppelin-Staiways to heaven,Going To California,Kashmir,The battle of evermore Duffy-Wawarick Avenue Norah Jones-Those sweet words Beyonce-If i were a boy John Paul Young-Love is in the air Eagles-Hotel California Diana Ross-Do you know Bonnie taylor-I need a hero,Total Eclipse of the heart Wham-Never gonna dance again,wake me up before you go go Whitesnake-Is this love Roxette It must have been love,Ill stand by you,dangerous,spending my time ABBA-sve Adele-Chasing Pavements Aerosmith-Ceazy,I dont wanna miss a thing,Cryin Alica keys-Like youll never see me again,Karma,No one Amy Mcdonald-This is the life,Mr Rock and Roll Amy Winehous-Love is a loosing game,valerie Aretha Franklin-I will surrvive,raining man Avril Lavinge-Innocence i When your gone Bryan Adams-Everything i do,Have u ever really loved a woman Barbara Straisand-No more tears,woman in love Christina Augilera-Hurt,Beautifull belinda Carlise-La Luna,Leave a light on for me berlin-take my breath away beyonce-listen,if i were a boy,scared of lonley blondie-one day or another,tide is high,heart of glass bon jovi-always carrie unerwood-just a drea, cher-its in his kiss chris brown-whit you cobbie caillat-bubly coldplay-viva la vida culture club-karma chameelon,do u really want to hurt me cindy lauper-true colours,girls just wanna have fun diana ross-upside down elvis presley-i cant help falling in love whit you emilia-big girl mika-grace kelly guns and roses-novemeber rain ............................................. | |
|
| |
| Naslov: Re: Preporucite pesmu Pon Dec 01, 2008 5:51 pm | |
| lady gaga-just dance. . .
pesma je extra. . . i lako menja raspolozhenje. . . mislim na to ako si tuzhan. . . owa pesma te orsapolozhi. . . obawezno je poslushajte. . . ako wec niste. . . | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Preporucite pesmu Uto Dec 02, 2008 1:31 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Preporucite pesmu Uto Dec 02, 2008 1:31 pm | |
| ^^^Mnogo volim tu pesmu,ali sam mnogo vise ocekivao od njenog novog albuma !!!! Beyonce-Halo | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Preporucite pesmu Sre Dec 03, 2008 12:17 am | |
| The Boomtown Rats - I Don't Like Mondays | |
|
| |
| Naslov: Re: Preporucite pesmu Sre Dec 03, 2008 1:41 am | |
| riblja chorba-kada padne noc (upomoc). . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Preporucite pesmu Pet Dec 05, 2008 11:36 pm | |
| colonia-swe oko mene je grijeh. . . | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Preporucite pesmu Pet Dec 05, 2008 11:57 pm | |
| Duffy-Merci Tina Turner-Simply teh best Tina Turner-Goldeneye Dino Dvornik-Ti si mi u mislima Dino Dvornik-Hipnotiziran | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Preporucite pesmu | |
| |
|
| |
| Preporucite pesmu | |
|