| CELEBRITY SCHOOL | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
loveeee_TENNis <3 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 710 Godina : 31 Zasto volis tenis? : Koliko volis tennis? : Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: CELEBRITY SCHOOL Sub Sep 13, 2008 9:45 pm | |
| e owako nije moj forum niti sam adim ali je jako zabawan i extra Ljudi regujte se. Na tom forumu mozete da zivite kao poznata licnost. Izaberite koja ste licnost. Ucite nove stvari o sebi (poznatoj licnosti koja ste) i jos mnogo stvari. To je jednostavno receno celebrity skola. Nije toliko komplikovano kako se cini, drustvo i forum su sooper! Forum nije moj, ali je odlican! imate svoju sobu,posao,zaradjujete platu,idete na predavanja u vezi sveta slavnih e sad sa zaradjenim novcem mozete ici u shoping i kupiti sta god zelite. mozete imati band i ucestvovati u forumskom reality show-u RED CARPET mozete ici na izlete u druge drzave uzivati u nasim zurkama BICE VAM JAKO ZABAVNO pa vas molim da se regujete http://celebrityschool.forumotion.com | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: CELEBRITY SCHOOL Sub Sep 13, 2008 10:41 pm | |
| | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: CELEBRITY SCHOOL Ned Sep 14, 2008 12:59 am | |
| Ja se nadam da ću doći sledeće nedelje! | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: CELEBRITY SCHOOL Ned Sep 14, 2008 2:10 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: CELEBRITY SCHOOL Ned Sep 14, 2008 4:22 pm | |
| koja si ti poznata lichnost sonjice?? | |
|
| |
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: CELEBRITY SCHOOL Pon Sep 15, 2008 9:41 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: CELEBRITY SCHOOL Uto Sep 16, 2008 8:21 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 710 Godina : 31 Zasto volis tenis? : Koliko volis tennis? : Datum upisa : 20.12.2007
| Naslov: Re: CELEBRITY SCHOOL Uto Sep 16, 2008 9:23 pm | |
| reggujte se extra je forum...regg se pls | |
|
| |
~Black Angel~ Osvojas ATP/WTA turnir!
Broj poruka : 218 Godina : 28 Zasto volis tenis? : . Koliko volis tennis? : Datum upisa : 19.12.2007
| Naslov: Re: CELEBRITY SCHOOL Sub Sep 20, 2008 2:58 am | |
| Meni je forum užasno dosadan, ne vidim ništa zanimljivo tu | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: CELEBRITY SCHOOL Sub Sep 20, 2008 7:45 pm | |
| Meni je interesantan, drugačiji je... Ja sam, za promenu, *Anna Kournikova*. | |
|
| |
| Naslov: Re: CELEBRITY SCHOOL Ned Sep 21, 2008 3:46 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: CELEBRITY SCHOOL Uto Nov 11, 2008 9:34 pm | |
| ok nekima se neswidja ali meni je extra! dodjiteeeeee ako hocete,plsssSssSss | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: CELEBRITY SCHOOL | |
| |
|
| |
| CELEBRITY SCHOOL | |
|