| PCD | |
|
+6**Djuki**# RAFA THE KING FairyQueen *Joansie* ***Inče*** N!N@ 10 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: PCD Čet Jan 29, 2009 12:43 am | |
| Ja necu 100%,majka mi naravno ne daje po BG-u sa drustvom a sestra mi tada ima neke ispite | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| |
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: PCD Uto Feb 17, 2009 11:33 pm | |
| Jao, ja idem!!! Baš danas mi je majka donela karte! Idem sa sestrom. Jedva čekam, sigurna sam da će biti super! | |
|
| |
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: PCD Sre Feb 18, 2009 1:11 am | |
| Blago tebi!!! I ja bih, ali...nažalost Lepo se provedi! | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: PCD Sre Feb 18, 2009 12:23 pm | |
| Lepo se provedi Joansie...... | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: PCD Sre Feb 18, 2009 1:51 pm | |
| Lep prowod ti zelim, a bitje tako sigurno :) | |
|
| |
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: PCD Sre Feb 18, 2009 2:44 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: PCD Sre Feb 18, 2009 4:08 pm | |
| Hvala vam svima, sigurna sam da će PCD napraviti dobru atmosferu! Ja se nadam da nikome nisam stala na žulj ovom svojom veselom izjavom, ali sam stvarno jako srećna što ću ipak ići, pošto je postojala i ona druga moćnost, tj. da ne idem. Nadam se da će Lady GaGa pevati "Poker Face", dopada mi se ta pesma. | |
|
| |
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: PCD Ned Feb 22, 2009 6:52 pm | |
| chula sam da lady gaga ne dolazi u bg kao predgrupa pussycaticama,bezweze | |
|
| |
| Naslov: Re: PCD Ned Feb 22, 2009 11:01 pm | |
| O, ništa strašno ni da ne dođe. Bilo bi super da jednom dođe sama i održi svoj koncert. | |
|
| |
| Naslov: Re: PCD Pon Feb 23, 2009 2:56 pm | |
| - *Joansie* ::
- O, ništa strašno ni da ne dođe. Bilo bi super da jednom dođe sama i održi svoj koncert.
e slazem se sa tim ja bih tad obawezno ishla | |
|
| |
| Naslov: Re: PCD Čet Feb 26, 2009 11:30 pm | |
| Ljudi, bilo je... fenomenalno! Jednom rečju fenomenalno! Jedan od najboljih koncerata na kojim sam ikada bila! Koreografije – bez greške. Scenski efekti – neverovatni. Uživo izvođenje – za 11 na skali od 1 do 10! Zaista fantastično! Presrećna sam što sam išla! Atmosfera je bila sjajna! Dollsice su jako lepe uživo. Nicole, Melody i Jessica pevaju suuuper, Kimberly ništa posebno, a Ashley gotovo nikako (to zaključujem po tome što je svaka imala po jednu kraću solo pesmu), ali su zajedno neverovatan tim! Fantastične su, jako su vesele, otvorene su, srdačne... Nicole je očigledno vrlo osetljiva, jer je par puta delovala kao da će se rasplakati. A Jessica je rekla: "Bez obzira na sve što kažu i što čujete, mi smo sve najbolje drugarice, ove devojke su mi kao sestre". Bilo je sjajno! | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: PCD Pet Feb 27, 2009 3:38 pm | |
| Drago mi je shto si se lepo prowela, werujem da je bilo fenomenalno | |
|
| |
| Naslov: Re: PCD Pet Feb 27, 2009 5:38 pm | |
| - **Djuki**# ::
- Drago mi je shto si se lepo prowela, werujem da je bilo fenomenalno
gledala sam malo koncert na tw-u,a,atmosfera je stwarno bila fenomenalna a i kako ne bi,ipak su to pcd | |
|
| |
| Naslov: Re: PCD Pet Feb 27, 2009 11:54 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: PCD Sub Feb 28, 2009 2:48 pm | |
| - *Joansie* ::
- A bilo je na televiziji?
ma malo su prikaziwali na city-u | |
|
| |
| Naslov: Re: PCD Sub Feb 28, 2009 7:32 pm | |
| Jao, svi kažu da je koncert bio vrh! I baš mi je drago da si se super provela, Joansie! Mani je mnooooooogo krivo što nisam mogla da idem. | |
|
| |
*I*Love*Rafael*Nadal* Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 70 Godina : 29 Location : *with*Rafa*.....*in*my*dreams* Zasto volis tenis? : zato sto treniram tenis, i nrw zbog RAFE!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: Re: PCD Sub Feb 28, 2009 8:59 pm | |
| pcd su super.....obb da ih slusam... | |
|
| |
| Naslov: Re: PCD Ned Mar 01, 2009 2:36 am | |
| Svi koji nisu mogli da idu, ja sam gotovo sigurno da će Dolls doći ponovo. Stvarno su delovale uzbuđene i srećne, kao da im se stvarno dopala nasa publika i da žele da dođu ponovo. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: PCD | |
| |
|
| |
| PCD | |
|