| Red Hot Chili Peppers i shta mislite o njima | |
|
+3**Djuki**# *Joansie* Jackie 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Red Hot Chili Peppers i shta mislite o njima Sre Avg 13, 2008 2:36 pm | |
| pa...da li neko slusha ovu grupu...i shta mislite o njima...ja mislim da su extra,pesme i textovi takodje...a glavni pevac mi je...mmmmmmmm...najbolje su mi pesme otherside,snow,dosed,my friends,lately,readymade...ma zapravo sve!!!!!!!!!!
pa pishite... | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Red Hot Chili Peppers i shta mislite o njima Sre Avg 13, 2008 3:34 pm | |
| Ja ih volim... "Californication" vrh vrhova! | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: Red Hot Chili Peppers i shta mislite o njima Sre Avg 13, 2008 4:41 pm | |
| - Joansie Torres ::
- Ja ih volim... "Californication" vrh vrhova!
i ''Other side'' | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Red Hot Chili Peppers i shta mislite o njima Sre Avg 13, 2008 5:24 pm | |
| RHCP je super... Extra su im pesme i Anthony Kieds ima fenomenalan glas... Inace on je na 29. mestu najbolji pop/rock pevaca svih vremena... Svidjaju mi se pesme "Tell me babe" "Californication" i "Snow (Hey Oh)".... | |
|
| |
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Red Hot Chili Peppers i shta mislite o njima Čet Avg 14, 2008 2:49 pm | |
| ma anthony nije 29 on je prvi i najbojli...ikona rock n rolla | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Red Hot Chili Peppers i shta mislite o njima Ned Avg 17, 2008 6:41 pm | |
| A ne-ne...Prvi je Fredi...ozb...al nmvz ukusi su razliciti...Ja od RCHP volim onu pesmu On Mercury objasnjenja zato je volim nisu potrebna | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Red Hot Chili Peppers i shta mislite o njima Ned Avg 24, 2008 3:00 pm | |
| Ja bas volim RHCP,imaju super pesme i mnogo mi je krivo sto nisam isao na koncert u Indjiji!!!! | |
|
| |
Tea Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 367 Godina : 30 Zasto volis tenis? : ....zato sto je tenis naj sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.08.2008
| Naslov: Re: Red Hot Chili Peppers i shta mislite o njima Sub Dec 06, 2008 5:34 pm | |
| extra su...obozawam pjesme Californication", "Snow (Hey Oh)" i "Otherside"!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Red Hot Chili Peppers i shta mislite o njima | |
| |
|
| |
| Red Hot Chili Peppers i shta mislite o njima | |
|