| Meeting | |
|
+2RAFA THE KING ~Black Angel~ 6 posters |
Autor | Poruka |
---|
~Black Angel~ Osvojas ATP/WTA turnir!
Broj poruka : 218 Godina : 28 Zasto volis tenis? : . Koliko volis tennis? : Datum upisa : 19.12.2007
| Naslov: Meeting Uto Avg 05, 2008 10:45 pm | |
| Sta mislite da napravimo okupljanje svih clanova foruma? Msm, onih koji mogu da dodju... Mozemo se naci npr. 15 avgusta ispred skupstine. =]
E, Kaia, tu si u Kotezu, mozemo da se upoznamo kad god nam padne na pamet. XD
Ja sam u Ovchi. =] | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Meeting Sre Avg 06, 2008 12:37 am | |
| Ali nisu svi iz BG-a tako da ce to bas biti teze!!!! | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Meeting Sre Avg 06, 2008 9:28 am | |
| Slazem se sa Deaconom... Msm mogu ja da vam javim kad budem isla u BG pa da se upoznamo... Ali inace nisam iz BGa... | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| |
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| |
| |
Broj poruka : 218 Godina : 28 Zasto volis tenis? : . Koliko volis tennis? : Datum upisa : 19.12.2007
| Naslov: Re: Meeting Sre Avg 13, 2008 6:00 am | |
| Pa mogu oni koji su u mogucnosti da dodju da kazu kad pa da se dogovorimo. =] | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Meeting Sre Avg 13, 2008 10:32 am | |
| Heya...ja nisam videla temu sorryte... e da ti i ja laganica mozzemo da se upoznamo... nashe su se tolko puta tukle...msm kotezhanke vs ovchanke.... ja nisam... ali neke iz moje shkole da... kako bilo...lepo bi bilo da se vidimo... | |
|
| |
| Naslov: Re: Meeting Sub Avg 16, 2008 5:43 am | |
| Axam. Joj, nase jos nisu dosle u to doba, ali sam bila na mestu zlocina nekoliko puta xD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Meeting | |
| |
|
| |
| Meeting | |
|