| NIGHTWISH | |
|
+4**Nadja** *~*tasha Nadalcica*~* FairyQueen *Certified Nadal addict* 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: NIGHTWISH Pet Jul 25, 2008 2:27 pm | |
| Jovana mi je zatrazhila da joj kazhem kakav su bend, pustila sam jednu pesmu i istog chasa se apsolutno zaljubila u njih! Sjajni su! Sviraju symphonic meta,gothic metal... bend je sjajan evo nekih pesama na youtube savetujem vam da makar poslushate....oni sada imaju novu pewachicu ali i ona je dobra... Phantom of the opera: http://uk.youtube.com/watch?v=i5SUSmedMm8(^^^sa starom pewachicom Tarjom) Bye Bye Beautiful:http://uk.youtube.com/watch?v=hTdhXxxWREo&feature=related (^^^sa novom pewachicom Anette) Ever dream: http://uk.youtube.com/watch?v=1Gh9qbzAt90&feature=related(^^^Tarja) Gethsemane:http://uk.youtube.com/watch?v=8BnbJeJ3qGE&feature=related (^^^Tarja) Inache oni su swi finskog porekla, osim nove pewachice Anette koja je Shvedjanka... Ljudi ja sam pukla za njima...sjajni su! :D :D :D | |
|
| |
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: NIGHTWISH Pet Jul 25, 2008 2:49 pm | |
| | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: NIGHTWISH Pet Jul 25, 2008 4:58 pm | |
| Boze sta sam uradila????hahaha shalim se one dve pesme sto mi Kaia posle poslala su ok...nisu mnogo bolesne | |
|
| |
*~*tasha Nadalcica*~* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1058 Godina : 33 Location : Uvek sa Rafom Zasto volis tenis? : Pa zbor Rafe :) naravno, a i jer je zanimljiv, neizvestan, nekako poseban... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: NIGHTWISH Pet Jul 25, 2008 5:26 pm | |
| Ja sam ih pre slusala dok im je bila tu Tarja, sad vise ne...a svidja mi se pesma Nemo... | |
|
| |
| Naslov: Re: NIGHTWISH Sub Jul 26, 2008 8:40 am | |
| LJUDI TARJA DOLAZI Y BG, KONCERT JE 27.OKTOBRA! Meni se ide al nemam s kim :( | |
|
| |
**Nadja** Osvajas Grand Slam!
Broj poruka : 375 Godina : 30 Location : Zemun (Beograd) Zasto volis tenis? : Zato shto je to najlepshi sport! Srecna sam kad ga gledam i igram i ima puno lepih tenisera i teniserki ... xDDD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 29.05.2008
| Naslov: Re: NIGHTWISH Ned Jul 27, 2008 11:34 am | |
| Ne slusham........................ | |
|
| |
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: NIGHTWISH Sub Feb 14, 2009 5:02 pm | |
| joooj,obozawam ih!!!! pogotowo stare pesme koje pewa tarja... | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: NIGHTWISH Sub Feb 14, 2009 5:50 pm | |
| Super su..... a najbolja pesma po meni je Nemo..... znači vrh vrhova!!!!!!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: NIGHTWISH Ned Feb 15, 2009 4:00 pm | |
| jeste i meni je nemo jedna od omiljenih pesama uopshte | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: NIGHTWISH Ned Feb 15, 2009 8:42 pm | |
| - Jackie ::
- jeste i meni je nemo jedna od omiljenih pesama uopshte
Znam, i meni. Ja puuuno volim Nightwish, ali su mi bili bolji kada je Tarja bila tu. | |
|
| |
| Naslov: Re: NIGHTWISH Ned Feb 15, 2009 9:58 pm | |
| narawno,swi wishe wole tarju i slazu se da anette nije dostojna zamena za nju,ali je ia ipak wolim | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: NIGHTWISH Ned Feb 15, 2009 11:23 pm | |
| Meni je Anette sasvim OK, ne mrzim je ili tako nešto, i ne mislim da nije dostojna zamena, ali je Tarja jednostavno bila bolja. | |
|
| |
| Naslov: Re: NIGHTWISH Pon Feb 16, 2009 1:49 pm | |
| - *Joansie* ::
- Meni je Anette sasvim OK, ne mrzim je ili tako nešto, i ne mislim da nije dostojna zamena, ali je Tarja jednostavno bila bolja.
i meni je anette onako,simpatichna ali ona je pre neka pop pewachica i band nije wishe ono shto je bio zbog nje...mislim,pesme sa zadnjeg albuma stw nisu loshe ali nije to to | |
|
| |
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: NIGHTWISH Pon Feb 16, 2009 5:41 pm | |
| Da tjra je mnogo bolja...... | |
|
| |
| Naslov: Re: NIGHTWISH Pon Feb 16, 2009 11:08 pm | |
| - Jackie ::
- *Joansie* ::
- Meni je Anette sasvim OK, ne mrzim je ili tako nešto, i ne mislim da nije dostojna zamena, ali je Tarja jednostavno bila bolja.
i meni je anette onako,simpatichna ali ona je pre neka pop pewachica i band nije wishe ono shto je bio zbog nje...mislim,pesme sa zadnjeg albuma stw nisu loshe ali nije to to Da, Anette je vrlo simpatična i lepa i sve to, ali ona je pop pevačica, a bend je bio nešto poput rock opere... U pravu si, bend nije više ono što je bio. Jeste poslednji album dobar, ali... nije to to. | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: NIGHTWISH Uto Feb 17, 2009 3:50 pm | |
| Slazem se sa wama, ja nih mnogo wolim, ali sam ih wishe wolela pre...Razlog znate :) | |
|
| |
| Naslov: Re: NIGHTWISH Ned Mar 29, 2009 4:32 pm | |
| ljudi nightwish dolazi u zagreb! ide li neko?! xD ja bih jako wolela da odem i da ih widim uziwo ali nema teorije da me moji puste u hrwatsku | |
|
| |
| Naslov: Re: NIGHTWISH Pon Mar 30, 2009 4:57 pm | |
| I ja bih jako volela, ali nema teorije da me roditelji puste. | |
|
| |
| Naslov: Re: NIGHTWISH Pon Mar 30, 2009 5:26 pm | |
| Ja nem vremena.... Ali ovako bih rado išla.... :D | |
|
| |
| Naslov: Re: NIGHTWISH Uto Mar 31, 2009 11:14 am | |
| e blago tebi inča ako je zbog toga.....meni je jako kriwo shto necu ici,propustila sam i njihow koncert na exitu,nisam otishla ni na tarjin koncert i sad owo,ko zna kada ce sledeci put da dodju | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: NIGHTWISH | |
| |
|
| |
| NIGHTWISH | |
|