| Vasa omiljena pesma.... | |
|
+6*Joansie* Kaćka#94 *Punk_Princess* JJ No 1 FairyQueen Rafa 4ever 10 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Vasa omiljena pesma.... Pet Jul 18, 2008 2:00 pm | |
| Pa, koja vam je omiljena pesma? Ili imate vise omiljenih pesama? Navedite koje su. :D | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Vasa omiljena pesma.... Pet Jul 18, 2008 3:00 pm | |
| Moja najomiljenija pesma je Love of my life...Volim i sve ostale od Queena i posbno You take my breath away...Osim svih pesama od Queena volim i November Rain od Guns,Light my fire i love me two times baby od The Doors,All u need is love od Bitlsa,9 in the afternoon i I write Sins not tragedies od PATD...Stop and Stare...Bye Bye,My all....mnooooooogo ih je | |
|
| |
JJ No 1 Dobodosao/Dobrodosla na forum!
Broj poruka : 43 Godina : 35 Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 23.06.2008
| Naslov: Re: Vasa omiljena pesma.... Pet Jul 18, 2008 3:43 pm | |
| 1. Deep Purple - Soldier of fortune 2. Green Day - Boulevard of broken dreams 3. Guns'n'Roses - Don't cry 4. Evanescence - My immortal 5. Nightwish - Nemo 6. Whitnin Temptation - Memories 7. Alicia Keys - Fallin' 8. Christina Aguilera - Fighter 9. Brayan Adams - Everything I do 10. George Michael - Careless whisper
.......... ovo su samo neke od pesama koje volim..... | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Vasa omiljena pesma.... Ned Jul 20, 2008 8:36 pm | |
| Qq imam mnogo pesama koje volim:
Marcelo-Jedan, Sve oke, Pozoriste, Sarada, De facto Eminem-the real Slim Shady Avril Lavigne-The best damn thing, Hot, My happy ending, Sk8er boi, Don't tell me, When you're gone Fran perea-Voy a pensar en ti, Dame una alegria S-e-x Pistols-I did no you, My way, God save the queen Green day-American idiot
Hehe pa to su mi omiljene pesme... | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Vasa omiljena pesma.... Čet Jul 24, 2008 11:57 pm | |
| Više nisi moj,Košava,Give it to me,Can you hear me,We are the champions,Party people,Teenage love affair,No air,No one,Mi chico latino,Bomba,World hold on,Rock this party,Everybody dance now,The best,.....ima ih još kad se setim napisaću.... | |
|
| |
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Vasa omiljena pesma.... Pon Jul 28, 2008 12:35 pm | |
| SAda je i Apologize... Skroz sam se navukla na tu pesmu, slusam je po ceo dan.. :) | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Vasa omiljena pesma.... Ned Avg 03, 2008 8:44 pm | |
| Jedna od pesama koje sada često slušam su "Now You're Gone" od Basshuntera, "American Boy" od Estelle i Kanye Westa, "Mercy" od Duffy i "Beautiful Intentions" od Melanie C... | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasa omiljena pesma.... Uto Avg 05, 2008 5:22 pm | |
| Da dodam jos: Eminem-Without me Soulja Boy-Crank that Avril Lavigne-I will be, Complicated | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Vasa omiljena pesma.... Pet Avg 08, 2008 2:06 pm | |
| Owih dana mnogo mi se svidja pesma I'm still standing od Eltona Johna | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Vasa omiljena pesma.... Pet Avg 08, 2008 3:20 pm | |
| Ja sam zarazen pesmom od Fergie-labels or love,Duggy-mercy i Whitesnake-aint no love!!Naravno i Rihanna-disturbia i Beyonce-should have!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasa omiljena pesma.... Sub Avg 09, 2008 9:53 pm | |
| eo ja sada imam omiljenu pesmu za svako doba dana jutro:Braekthru-Queen podne:karma chameleon-The Culture Club popodne;Give it 2 me-Maddona vece:Every breath you take-The police... | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Vasa omiljena pesma.... Pet Avg 22, 2008 10:08 pm | |
| Ja obožavam sve pesme od bendova ABBA, Spice Girls, Queen i Erreway, a trenutno ne mogu da prestanem da slušam pesme "Everybody (Backstreet's Back)", "Get Down (You're the One for Me)", "Quit Playing Games (With My Heart)" i "We've Got Goin' On" od Backstreet Boys... To treba da zabrine, jer ja taj bend ranije nisam mogla da smislim. Sada mislim da su mnogo bolji od svih ostalih boybendova i da nisu tako loši! | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasa omiljena pesma.... Pet Avg 22, 2008 10:54 pm | |
| Meni su swe pesme od ABBA-e medju omiljenima...Najbolja mi je Knowing me knowing you. | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasa omiljena pesma.... Pet Avg 22, 2008 10:55 pm | |
| Ja ih sve obožavam, zaista ne bih mogla nijednu da izdvojim. | |
|
| |
RAFA THE KING Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1351 Godina : 30 Location : Serbia Zasto volis tenis? : Zato sto je naj naj naj najbolji sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 15.07.2008
| Naslov: Re: Vasa omiljena pesma.... Pet Dec 26, 2008 12:12 am | |
| Moje dve omiljene pesme svih vremena su od Rihanne ''Disturbia i od Beyonce ''Halo'',ne mogu da se odlucim koja je bolja!!!! | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: Vasa omiljena pesma.... Čet Maj 07, 2009 7:34 pm | |
| Pa ja nemam omiljenu pesmu,a nikada je nisam ni imala....LOL....Mogu da navedem koje pesme <3....:DNajviše <3 da slušam rock(klasični,hard rock,punk i slične vrste),ali u suštini <3 svaku vrstu muzike u zavisnosti koliko mi se doapada pesma.....:D Foreigner-Cold As Ice Bon Jovi-Livin' On Prayer Bon Jovi-Runaway Bon Jovi-It's My Life Bon Jovi-You Give Love A Bad Name Guns 'n' Roses-November Rain Guns 'n' Roses-Don't Cry Boston-More Than A Feeling Asia-Heat Of The Moment Rammstein-Sonne Rammstein-Rammstein Rammstein-Ich Will Rammstein-Du Hast Rammstein-Du Riechts So Gut Rammstein-Engel Rammstein-Mann Gegen Mann The Rasmus-In The Shadows The Rasmus-No Fear Florida-Get Low Timbaland-The Way I Are Katy Perry-I Kissed A Girl Lady Gaga-Just Dance Lady Gaga-Poker Face..... Ima ih još najmanje 100....Pa da ih više ne pišem....LOL....:D | |
|
| |
N!N@ Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 78 Godina : 29 Location : Finale Australian Opena Zasto volis tenis? : ZaTo??? Koliko volis tennis? : Datum upisa : 26.01.2008
| Naslov: Re: Vasa omiljena pesma.... Sub Maj 16, 2009 1:46 pm | |
| white horse, goog girl gone bad & ka-ching | |
|
| |
Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Vasa omiljena pesma.... Sre Maj 20, 2009 5:04 pm | |
| ja ih imam mnogo ali recimo
RHCP - Otherside,Blood Sugar s** Magik Nightwish - Ever Dream,Nemo,Bless The Child Muse - Exo-politics Cradle of Filth - English Fire Nickelback - Rockstar Korn - Everything I've Known Metallica - Enter Sandman Bob Dylan - Knockin on Heavens Door Papa Roach - Hollywood Whore, Blood (Empty Promises) The Killers - Tranquilize,Losing Touch Coolio - Gangsta's Paradise Led Zeppelin - All My Love Marilyn Manson - The Beautiful People Pink Floyd - Comfortably Numb R.E.M. - Man on the Moon Children of Bodom - Needled 24/7 Serj Tankian - Sky Is Over Smashing Pumpkins - Tarantula | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasa omiljena pesma.... Sre Jun 03, 2009 4:01 pm | |
| Led Zeppelin-All my love je predivna. Trenutno mi je Neli Diamond-Girl,you'll be a woman soon omiljena a onda Guano Apes-Rain I Sixpence noone the richer-Don't dream it's over | |
|
| |
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: Vasa omiljena pesma.... Sre Jun 03, 2009 9:09 pm | |
| slazem se za Zeppeline xDD a dobra je i ta pesma od Guano Apes shto si rekla ali meni je nekako draza ona njihowa Open Your Eyes | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasa omiljena pesma.... Sre Jun 03, 2009 10:36 pm | |
| Nisam cula...Totalno sam nawuchena na Rain :))) | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasa omiljena pesma.... Pet Jun 05, 2009 12:40 pm | |
| Hmmmm ;)
Alice Cooper - Poison Black Sabbath - Iron man Black Sabbath - Paranoid Black Sabbath - She's gone Deep Purple - Smoke on the water Deep Purple - Soldier of fortune Europe - Carrie Guns N' Roses - Don't cry GNR - Knockin' on heaven's door GNR - November rain GNR- Paradise city GNR- Patience GNR - Since I don't have you GNR - Welcome to he jungle GNR - Nightrain GNR - Get in the ring Hammerfall - Always will be Iron Maiden - Fear of the dark Iron Maiden - The number of the beast Kiss - Crazy crazy nights Kiss - Forever Kiss - I was made for loving you Marilyn Manson - This is the new shit Megadeth - Promises Megadeth - Sweating bullets Pantera - 5 minutes alone Pantera - This love Skid Row - I rembember you Skid Row - 18 and life Skid Row - Youth gone wild
Paaa samo toliko D: | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasa omiljena pesma.... Pet Jun 05, 2009 1:52 pm | |
| Solider of fortune je strava :)) Mnogo volim Dejvida :) | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasa omiljena pesma.... Pet Jun 05, 2009 9:52 pm | |
| - Rafa 4ever ::
Alice Cooper - Poison Hammerfall - Always will be Marilyn Manson - This is the new shit super pesme i ja ih wolim pogotowo prwu xD FairyQueen poslushaj molim te Guano Apes i Open your eyes na youtube-u,pa mi kazi kako ti se dopada,bash me zanima xDDDDD ostawljam ti link https://www.youtube.com/watch?v=SFvCx6w_ptE | |
|
| |
| Naslov: Re: Vasa omiljena pesma.... Sub Jun 06, 2009 10:33 am | |
| A moram da dodam i:
Alias - I need you now Van Halen - I'll wait Starship - Nothing's gonna stop us now Bonnie Tyler - Total eclypse of the heart
:) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vasa omiljena pesma.... | |
| |
|
| |
| Vasa omiljena pesma.... | |
|