Tennis Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum |
|
| pohwale | |
|
+35Jackie *I*Love*Rafael*Nadal* Rafa 4ever ***Inče*** **Nadja** vanja mirjana :) milica y rafa little_princess_95 ~*ANA IWANOWIC*~ Kaćka#94 Perkica Nadal mi bebe sonjica93 *~*tasha Nadalcica*~* @n@ *cAtO* *Anja* dachatzr Alex&Denis Tasha'94 *Tica* Maria Sharapova *Joansie* **Mizza** *AnY*SweeT*FairY* Sanja The Best Forever rafalicious ~Black Angel~ kad_porastem_bicu_ana **Djuki**# *Certified Nadal addict* FairyQueen *Punk_Princess* loveeee_TENNis <3 39 posters | |
Kakaw je forum | Grozan | | 2% | [ 1 ] | Onako | | 7% | [ 3 ] | Super | | 7% | [ 3 ] | EXTRA!!! | | 84% | [ 36 ] |
| Ukupno Glasova : 43 | | |
| Autor | Poruka |
---|
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: pohwale Čet Jun 25, 2009 11:09 pm | |
| | |
| | | Jackie Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1344 Godina : 31 Location : Behind The Sun Zasto volis tenis? : .... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.08.2008
| Naslov: Re: pohwale Uto Jun 30, 2009 11:12 pm | |
| strawa je look! i owaj logo mi se mnogo swidja | |
| | | ***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: pohwale Sre Jul 01, 2009 12:21 am | |
| - Jackie ::
- strawa je look! i owaj logo mi se mnogo swidja
Da stvarno fenomenalan je....:) | |
| | | *Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: pohwale Pet Jul 03, 2009 12:27 am | |
| Hvala, ljudi, pohvale mi zaista puno znače. Pogotovo zato što sam totalno nova u samom uređivanju foruma. I dalje se jedva snalazim. | |
| | | ***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
| Naslov: Re: pohwale Pet Jul 03, 2009 2:46 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: pohwale | |
| |
| | | | pohwale | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|