Tennis Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum |
|
| prokleta lepota | |
|
+4sonjica93 rafalicious *Joansie* ***Inče*** 8 posters | |
Autor | Poruka |
---|
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: prokleta lepota Sre Avg 06, 2008 2:07 pm | |
| shta se trenutno deshawa nisam dugo bila kuci, bila sam na moru i kod bake?? | |
| | | rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: prokleta lepota Sre Avg 06, 2008 11:15 pm | |
| Ovi na Pinku nešto mute sa ovom serijom. Ne idu epizode na TV-u kao na internetu. Prvo: broj epizode nije isti, a drugo: ne završava se isto epizoda na TV-u i na internetu, ovi sa TV-a puste čak i deo iz sledeće epizode i prekinu kako oni hoće. To me baš nervira! | |
| | | **Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: prokleta lepota Sre Avg 13, 2008 8:41 pm | |
| Milice, da li mozda znash koja je sad epizoda bila na TV-u, i koja je to epizoda na net-u? Jer bih htela da gledam na net-u, ali poshto nisu iste epizode tj.isti broj, swa sam se zbunila... | |
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: prokleta lepota Sre Avg 13, 2008 11:26 pm | |
| Nisam videla danas kad je počinjala koja je epizoda po redu, ali sad ću da pokušam da je nađem na youtube, pa ću da ti kažem.
EDIT: Djuki, današnja epizoda ti je 38. na netu. | |
| | | **Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: prokleta lepota Čet Avg 14, 2008 12:40 pm | |
| Hwala ti poooono Millice | |
| Naslov: Re: prokleta lepota Uto Sep 09, 2008 10:32 pm | |
| Joj, kako me nerviraju ovi sa Pinka!!! Stavili su ovu seriju da bude od tri sata danju! Pa mislim, kakav im je to termin! A plus nema reprize. Baš su debili! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: prokleta lepota | |
| |
| | | | prokleta lepota | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|