| Ja idem na ko zna koliko dugo.... | |
|
+4*Certified Nadal addict* *Joansie* Kaćka#94 *Punk_Princess* 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Ja idem na ko zna koliko dugo.... Sre Jun 18, 2008 9:38 am | |
| E pa devojke ja nocas putujem na more... Ostajem do 4. jula, 15 dana. Posle cu se vratiti na kratko, ali treba da mi renoviraju stan pa cu morati da odem kod babe na otprilike 2 meseca... Mozda odem do druge babe pa vam se javim malo...
P.S. Htela sam da vas pitam nesto. Ja sam lujka zaboravila ovaj moj pasvord, ali mail me nesto zeza, ne mogu uopste da proverim postu tako da ne mogu ni pass da promenin,. Htela sam da vas pitam da li mogu da uzmem jos jedan nick pod nazivom Rafa 4ever. Pa da vas pitam da li je to moguce jer ja ne znam sta bi radila, msm ne bi postovala preko 2 meseca i meni bi bilo glupo ipak admin sam... Tako da mogu li da napravim i ovaj drugi nick? :D | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Ja idem na ko zna koliko dugo.... Sre Jun 18, 2008 10:22 am | |
| | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Ja idem na ko zna koliko dugo.... Sre Jun 18, 2008 11:19 am | |
| | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: Ja idem na ko zna koliko dugo.... Sre Jun 18, 2008 1:42 pm | |
| Lepo se provedi i na moru i kod bake! | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Ja idem na ko zna koliko dugo.... Sre Jun 18, 2008 3:08 pm | |
| uzmi nowi nick opushteno I LEPO SE PROVEDI CHICA BESITO | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Ja idem na ko zna koliko dugo.... Sre Jun 18, 2008 3:08 pm | |
| naravno da je moguce u slucaju kao sto je twoj | |
|
| |
rafalicious Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2126 Godina : 33 Location : Serbia Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 07.01.2008
| Naslov: Re: Ja idem na ko zna koliko dugo.... Sre Jun 18, 2008 5:36 pm | |
| | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Ja idem na ko zna koliko dugo.... Sre Jun 18, 2008 5:43 pm | |
| E, hvala vam! Evo ja sam sada sa ovim nickom, do daljnjeg necu biti kao *Punk_Princess*. ;) Hvala sto ste mi dozvolile da uzmem jos jedan nick... :iloveyou: | |
|
| |
*Certified Nadal addict* La novia de Rafa!
Broj poruka : 1819 Godina : 29 Location : k0tEzh RESPECT!!! Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota.................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Ja idem na ko zna koliko dugo.... Sre Jun 18, 2008 6:46 pm | |
| Ma seki poshto ti je zaeban sluchaj naravno da mozhe | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: Ja idem na ko zna koliko dugo.... Sre Jun 18, 2008 6:53 pm | |
| stavi cu te za admina posle | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Ja idem na ko zna koliko dugo.... Sre Jun 18, 2008 9:52 pm | |
| Ma ne treba... Lepo mi je 'wako... | |
|
| |
~*ANA IWANOWIC*~ Igras na celendzerima!
Broj poruka : 123 Godina : 28 Location : ~Sa Anom para siempre~ Zasto volis tenis? : Zato sto mi je to omiljeni sport od kad znam za sebe i zato sto obozavam Anu Ivanovic...XD Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.06.2008
| Naslov: Re: Ja idem na ko zna koliko dugo.... Sub Jun 28, 2008 12:54 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ja idem na ko zna koliko dugo.... | |
| |
|
| |
| Ja idem na ko zna koliko dugo.... | |
|