*I*Love*Rafael*Nadal* Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 70 Godina : 29 Location : *with*Rafa*.....*in*my*dreams* Zasto volis tenis? : zato sto treniram tenis, i nrw zbog RAFE!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Pon Mar 02, 2009 10:05 pm | |
| ja bih farmaciju da upisem....
hvala na savetu...... | |
|
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Pon Mar 02, 2009 10:11 pm | |
| | |
|
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Uto Mar 03, 2009 4:14 pm | |
| - *I*Love*Rafael*Nadal* ::
- ja bih farmaciju da upisem....
hvala na savetu...... Ja se nadam da te nisam smorila i da nisam zvučala kao neka baba, samo kažem kao neko ko ima iskustva s prijemnim ispitom. Upisala bi farmaciju? To je ozbiljan smer. Iako ne volim prirodne nauke, deluje zanimljivo! A, Ina, da li se diploma sa ijednog fakulteta van Beograda ili Novog Sada priznaju na međunarodnom nivou, znaš li? | |
|
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Sre Mar 04, 2009 12:53 am | |
| Joj to stvarno ne znam..... Ova sa ekonomije se sigurno prizaje, jer je u Subotici centar ekonomskog fakulteta.... :D | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! | |
| |
|