| AAAAAAA PRIJEMNI!!!! | |
|
+8Rafa 4ever *~*tasha Nadalcica*~* Kaćka#94 Perkica *Punk_Princess* FairyQueen *Joansie* sonjica93 12 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Sre Jun 18, 2008 3:05 pm | |
| jao uradila sam svih 20 zadatak tacno ne mogu da verujem!!!realno imam bodova za gimnaziju sada...jos sutra jos malo i gotovo!!!! | |
|
| |
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Sre Jun 18, 2008 3:11 pm | |
| JA NISAM MOGLA DA VERUJEM KOLIKO JE LAKO BILO......ONO JE STVARNO BILO..........KOMEDIJA!!!!JA SAM SJEBALA SAMO POKONDIRENU TIKVU TAKO DA CU VEROVATNO IMATI 19.5 POENA!!!!!!!AJ JOS SUTRA I RASPUST POCINJE!!!!!!NAMA SU DAVALI DA PREPISUJEMO.A VAMA? | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Sre Jun 18, 2008 3:39 pm | |
| To je SUPER, chicas!!! Svaka cast, zelim vam da upisete skole koje zelite!!! | |
|
| |
Rafa 4ever La novia de Rafa!
Broj poruka : 1103 Godina : 28 Zasto volis tenis? : Zato sto je izuzetno zanimljiv, poseban sport. I naravno zbog Rafe, on ga cini jos boljim Koliko volis tennis? : Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Sre Jun 18, 2008 9:30 pm | |
| Super devojke! Vidite da nije bilo razloga za paniku! Bas mi je drago sto vam je bilo lako, zelim vam da upisete skole koje zelite. | |
|
| |
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Sre Jun 18, 2008 11:59 pm | |
| e a ja se priblizavam skoli , kad ono prazno , nema nikog , ja se mislim nisam valjda zakasnmila i ja brzo uletim i smestim se , tako da nisam imala vremena za paniku!!!E a jedna baka nam bila dezurna i ona mi pridje i pita me : ``Jel znas to?``Ja joj kazem da ne znam , a ona meni kaze resenje ti je pod b!!!!!STVARNO JE CARICA!!!i tako je svima!!!!Na kvarno!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Čet Jun 19, 2008 12:45 am | |
| Ma, naravno... I njima ide u korist da djaci dobro urade prijemni. | |
|
| |
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Čet Jun 19, 2008 2:55 pm | |
| E mata je bila mnooooooogo laka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LJUDI GOTOVO JE!!!!!!!RASPUST JE POCEO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
maJJa Igras na celendzerima!
Broj poruka : 116 Godina : 27 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 20.05.2008
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Čet Jun 19, 2008 3:01 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Čet Jun 19, 2008 4:23 pm | |
| Svaka cast! Znala sam da mozete to!!! | |
|
| |
maJJa Igras na celendzerima!
Broj poruka : 116 Godina : 27 Zasto volis tenis? : .................................... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 20.05.2008
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Čet Jun 19, 2008 4:25 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Čet Jun 19, 2008 8:34 pm | |
| jao meni je matis bio malo tezi ipak nam je pala najteza ispitna kombinacija ali sam sve dobro uradila srecom upisa cu sta zelim...jupi | |
|
| |
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Čet Jun 19, 2008 9:03 pm | |
| Da dobro sam uradila!iz srpe cu verovatno imati ili 19 ili 19.5 poena a iz mate isto!!!!!Meni je mata bila bas laka!!!!Uopste , bilo je lako!!!!Nekako se sad mnogo lakse osecam!!!! | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Čet Jun 19, 2008 11:48 pm | |
| JA imam 20 iz matisha, a 18,5 srpsk-EXTRA upisujem 100% | |
|
| |
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Čet Jun 19, 2008 11:53 pm | |
| imam 98 poena....jupi...upisala sam se | |
|
| |
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Pet Jun 20, 2008 1:10 am | |
| JA IMAM SA PRIJEMNOG 39.5!!!!!!!!!!UKUPNO IMAM 93.5 - UPISANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Perkica Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Pet Jun 20, 2008 9:55 am | |
| Sonjice koju beše ti upisuješ? P.S.Meni je matiš bio mnooooooooooooogo lakši nego srpski!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Pet Jun 20, 2008 2:12 pm | |
| Svaka vam cast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
U mojoj skoli kazu da je matis bio tezi. | |
|
| |
Perkica Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Pet Jun 20, 2008 4:44 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Pet Jun 20, 2008 6:15 pm | |
| Upisujem I ekonomsku!!!!Ma meni su oba bila stvarno laka mnogo!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
**Djuki**# Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2020 Godina : 30 Location : Here I am!!!!! Zasto volis tenis? : Zato shto me igranje i gledanje tennisa chine mnoooogo srecnom, i narawno zbog nekix tennisera i tennisrki Koliko volis tennis? : Datum upisa : 30.12.2007
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Pet Jun 20, 2008 8:59 pm | |
| Oba su bila bash relativno laka, ko je veybao bez problema je mogao da uradi... Ja ukupno imam prijemi-38.5 i shkola 60=98.5 | |
|
| |
*I*Love*Rafael*Nadal* Igras u Davis/FED cupu!
Broj poruka : 70 Godina : 29 Location : *with*Rafa*.....*in*my*dreams* Zasto volis tenis? : zato sto treniram tenis, i nrw zbog RAFE!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Pon Mar 02, 2009 9:47 pm | |
| jaooo....blago vama vi ste to vec prosle.....a mene tek ocekuje prijemni i mnoogo sam nervozna jer se plasim da necu upisati skolu koju zelim...... | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Pon Mar 02, 2009 9:50 pm | |
| Ja ove godine moram na fax..... JOJ kako se plašim..... | |
|
| |
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Pon Mar 02, 2009 9:52 pm | |
| Jedna preporuka: nikada nemoj da se plašiš da nećeš ostvariti svoj cilj! To je prvo što ti treba: vera u to da ćeš upisati školu koju želiš. Zatim su ti, naravno, potrebni znanje i dobra priprema. Kreni da radiš sada, prelazi oblast po oblast, nemoj da sve čuvaš za dve nedelje u junu, između kraja škole i prijemnog ispita, pusti da ti se znanje "slegne ". Pazi mene, kao Draga Saveta. A koju školu želiš da upišeš? A, ti, Ina, na faks! Čoveče! I tebi imam da dam samo iste savete. Da li si razmišljala o tome koji fakultet želiš da upišeš, koje ćeš predmete polagati? | |
|
| |
***Inče*** Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 6152 Godina : 34 Location : New York City...:) Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:) Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.06.2008
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Pon Mar 02, 2009 9:53 pm | |
| ja ću ekonomski..... Polažem Matek i informatiku.... | |
|
| |
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Pon Mar 02, 2009 9:56 pm | |
| Joj, to je upravo ono što ja nikada ne bih. Ne volim ekonomiju, ne volim matematiku, ne volim informatiku. Ali, dobro, ljudi su različiti, interesovanja su različita. A gde je fakultet koji bi upisala? Beograd, Novi Sad... ? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! | |
| |
|
| |
| AAAAAAA PRIJEMNI!!!! | |
|