| AAAAAAA PRIJEMNI!!!! | |
|
+8Rafa 4ever *~*tasha Nadalcica*~* Kaćka#94 Perkica *Punk_Princess* FairyQueen *Joansie* sonjica93 12 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
sonjica93 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Pon Jun 16, 2008 2:33 pm | |
| Ljudi , prijemni je za dva dana.Kako znate???Sta cete raditi vece pred prijemni??? | |
|
| |
*Joansie* The Torres Girl
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Pon Jun 16, 2008 2:56 pm | |
| Ja sam bila opustena. Ali, sam minut pred prijemni me je ubila trema! Verujte mi, najteze je kada vam daju test iz srpskog. Onda se, tokom testa, opustite. A na drugom testu, matematici, vec vam je lakse. Nemojte da se nervirate, to vam samo moze "pomoci" da gore uradite prijemni. | |
|
| |
Broj poruka : 2398 Godina : 31 Location : Na Havajima sa Anom i Nadalom Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 13.03.2008
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Pon Jun 16, 2008 3:12 pm | |
| Ma ja nemam nikakvu frku za matu jer znam CELU zbirku!!!!!Mene ona knjizevnost i sinatksa ubijaju!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 5301 Godina : 30 Location : Negde iznad planeta... Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 04.02.2008
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Pon Jun 16, 2008 5:11 pm | |
| Sintaksa je stvarno smor. A knjizevnost na testu nikada ne bude tako teska. Na primer, na prijemnom u Filolosku, dali su odlomak iz "Sve ce to narod pozlatiti", i nisu nam trazili ni ime pisca ni nista, samo - knjizevni rod. | |
|
| |
FairyQueen Mercury's girl
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Pon Jun 16, 2008 5:35 pm | |
| Rod:epika jel tako???srpski sam presla tri put i sutra cu samo teze delove...meni je knjizevnost preeelaka ali me nervira fonetika...kao da je bitan redosled glasovinh promena | |
|
| |
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Pon Jun 16, 2008 6:17 pm | |
| pa nece gledati redosled.mozes kako hoces.mislim tako je bilo prosle godine | |
|
| |
Broj poruka : 7363 Godina : 30 Location : In heaven Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Pon Jun 16, 2008 8:57 pm | |
| owde gledaju rekla mi srpkinja | |
|
| |
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Uto Jun 17, 2008 12:23 am | |
| Da, epika je u pitanju. I ja mislim da ne gledaju red glasovnih promena, bitno je da ih sve navedes. | |
|
| |
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Uto Jun 17, 2008 1:22 am | |
| tako su i nama rekli i + su nam bivsi osmaci tako rekli | |
|
| |
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Uto Jun 17, 2008 1:23 am | |
| LJUDI , PONOC JE PROSLA!!!!!!!!!ZVANICNO , PRIJEMNI JE SUTRA!!!!!!! | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Uto Jun 17, 2008 10:26 am | |
| LJudi, samo se opustite. Msm, ja to nisam prosla, al iznam da vam trema nece pomoci. Znaci samo se opustite, razmisljajte kao da vam je to obican test koji treba da uradite najbolje sto mozete... I SRECNO SVIMA!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Uto Jun 17, 2008 11:35 am | |
| HBALA PUNO!!!!ja ne znam sto se tripujem kad znam skoro celu zbirku!!! | |
|
| |
Perkica Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Uto Jun 17, 2008 11:46 am | |
| Hvala Selenče,ja jedva čekam da prođe ova frka oko prijemnog... | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Uto Jun 17, 2008 1:07 pm | |
| SREĆNO!!!! I ja ću tako sledeće godine.... | |
|
| |
*~*tasha Nadalcica*~* Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1058 Godina : 33 Location : Uvek sa Rafom Zasto volis tenis? : Pa zbor Rafe :) naravno, a i jer je zanimljiv, neizvestan, nekako poseban... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Uto Jun 17, 2008 2:17 pm | |
| | |
|
| |
*Punk_Princess* La novia de Rafa!
Broj poruka : 2288 Godina : 28 Location : Forever with Rafa!!!!!! Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!! Koliko volis tennis? : Datum upisa : 14.12.2007
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Uto Jun 17, 2008 2:38 pm | |
| Nema na cemu ljudi, drzimo vam palceve! Neka sve prodje u najboljem redu!
Poslednji izmenio *Punk_Princess* dana Uto Jun 17, 2008 5:56 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Perkica Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1024 Godina : 31 Zasto volis tenis? : zato što je NAJJ sport Koliko volis tennis? : Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Uto Jun 17, 2008 3:00 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Uto Jun 17, 2008 3:27 pm | |
| Kako se osecate dan pred prijemni? Nadam se da niste nervozne... | |
|
| |
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Uto Jun 17, 2008 4:27 pm | |
| jao kako nisam nervozna jutros sam dozivela nervni slom plakala sam i mislila kako necu da upisem nista...Ali posle sam radila srpski i bas dosta sam znala...jos malo da obnovim i finito...jao realno jedva cekam sutra i prekosutra da zavrsim sa tim i posle da uzivam | |
|
| |
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Uto Jun 17, 2008 6:58 pm | |
| Nema potrebe za nerviranjem ljudi. Jedino sto treba da ponesete na prijemni (pored skolskog pribora) jesu samopouzdanje i znanje. | |
|
| |
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Uto Jun 17, 2008 8:41 pm | |
| e ja nemam ni jedno ni drugo... | |
|
| |
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Uto Jun 17, 2008 9:29 pm | |
| Ne brini se, imas znanja! Verujem u tebe! Da vas upozorim, ni ne pokusavajte s puskicama, letite odmah sa testa. | |
|
| |
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Uto Jun 17, 2008 11:20 pm | |
| I ja isto zamalo nervni slom da dobijem.vise me mata plasi nego srpski.ja mogu da zeznem 5 poena ukupno!ma MORA da sve bude ok!!! | |
|
| |
Kaćka#94 Zivis u kuci sa Rafom!
Broj poruka : 1555 Godina : 29 Location : Beograd,Srbija Zasto volis tenis? : zato što je najbolji sport,može dosta toga da se nauči i zbog tenisera i teniserki koji su najbolji:Rafa,Nole,Ana,Jeca,Masha.... Koliko volis tennis? : Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Sre Jun 18, 2008 10:52 am | |
| Biće sve OK,ne brinite se!!! Još jednom SREĆNO!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! Sre Jun 18, 2008 1:44 pm | |
| Kod mene u skoli su se isprepisivali samo tako... A bas su zadovoljni izasli s testa! Vi? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: AAAAAAA PRIJEMNI!!!! | |
| |
|
| |
| AAAAAAA PRIJEMNI!!!! | |
|