Tennis
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tennis

Ako volite tenis dopasce vam se ovaj forum

PrijemPortalLatest imagesRegistruj sePristupi

Queen's Club

Ići dole 
+4
sonjica93
*~*tasha Nadalcica*~*
*Joansie*
FairyQueen
8 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći
AutorPoruka
*Certified Nadal addict*
La novia de Rafa!
La novia de Rafa!
*Certified Nadal addict*

Ženski
Broj poruka : 1819
Godina : 29
Zasto volis tenis? : Bez njega nema zhivota....................................
Koliko volis tennis? :
Queen's Club - Page 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Queen's Club - Page 2 Right_bar_bleue

Datum upisa : 14.12.2007

Queen's Club - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Queen's Club   Queen's Club - Page 2 Icon_minitimeSub Jun 14, 2008 2:36 pm

AJMO RAFICE MOJ!!! VAMOS RAFA!!!
Nazad na vrh Ići dole
*~*tasha Nadalcica*~*
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
*~*tasha Nadalcica*~*

Ženski
Broj poruka : 1058
Godina : 33
Zasto volis tenis? : Pa zbor Rafe :) naravno, a i jer je zanimljiv, neizvestan, nekako poseban...
Koliko volis tennis? :
Queen's Club - Page 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Queen's Club - Page 2 Right_bar_bleue

Datum upisa : 08.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Queen's Club   Queen's Club - Page 2 Icon_minitimeSub Jun 14, 2008 5:10 pm

7-5,6-4 Bravo Rafa!!! : )
Ajmo sad i 1. titula na travi!!!
VAMOS!!!
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Broj poruka : 2126
Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 07.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Queen's Club   Queen's Club - Page 2 Icon_minitimeSub Jun 14, 2008 5:32 pm

Sjajan meč! I Rafa je super igrao!

Nadam se da će i sutra biti tako i da ćemo proslavljati tiulu!

VAMOS RAFA!!!
Nazad na vrh Ići dole
*Certified Nadal addict*
La novia de Rafa!
La novia de Rafa!
*Certified Nadal addict*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Queen's Club   Queen's Club - Page 2 Icon_minitimeSub Jun 14, 2008 10:05 pm

Rafito srce moje,medice ae daj nam povoda za zhuraju !!!!! AE CHICO PLS!!! VAMOS VAMOS VAMOS!!!

Porfa!!!! znam da je teshko, ali isto tako znam onog Rafu koji je savladao svetskog broja 1 6-1 6-3 6-0, onog Rafu koji se bori kao zver, koji daje sve od sebe, i koji unosi celo srce,dushu, celog sebe i rizikuje! To nam treba Rafa, ona strast, ona zhelja za pobedom koja se oslikava u tvojim ochima! Isto tako znam, da ti to mozhesh!!! O da, ti to mozhesh! mozhesh da pobedish bilo kad,bilo koga i na bilo kojoj podlozi kada se borish!!! To!!! BORI SE RAFA!!! NE DOZVOLI BILO KOME DA POLJULJA TVOJE SAMOPOUZDANJE! TI VERUJESH U SEBE I JA VERUJEM U TEBE TI TO MOZHESH! TI IMASH KARAKTER,SWOJ STAV, SVOJU IGRU,SVOJE SRCE,VRELU KRV!!! NEKA SE SWE PUSHI, PUNOM SNAGOM!!!

A TODA MECHA,TODA TODA MECHA!
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Zasto volis tenis? : najviše zbog Rafe, a ima i drugih zgodnih tenisera :) xa,xa,xa...
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Queen's Club   Queen's Club - Page 2 Icon_minitimeSub Jun 14, 2008 10:24 pm

Sutra od 15 časova počinje meč između Rafe i Đokovića. Biće prenosa na FOX-u.

Hajde, Rafa! Još jedan korak si do titule! Neće biti lako, ali uz sjajnu igru koju si prikazao u poslednjim mečevima, imaš velikih šansi!

VAMOS RAFA!!!
Nazad na vrh Ići dole
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Broj poruka : 2398
Godina : 31
Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!!
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 13.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Queen's Club   Queen's Club - Page 2 Icon_minitimeNed Jun 15, 2008 1:43 pm

Ajde bre , pocisti onog idiote i pokazi mu sta je tenis!!!!!GO RAFA!!!!
Nazad na vrh Ići dole
http://sonjica93.piczo.com
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Broj poruka : 7363
Godina : 30
Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Queen's Club   Queen's Club - Page 2 Icon_minitimeNed Jun 15, 2008 2:41 pm

VAMOS !!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
https://lovetennis.forumsr.net
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Queen's Club   Queen's Club - Page 2 Icon_minitimeNed Jun 15, 2008 2:42 pm

*sonjica93* - Ana 4ever!! ::
Ajde bre , pocisti onog idiote i pokazi mu sta je tenis!!!!!GO RAFA!!!!

Tako je!

VAMOS RAFA!!!
Nazad na vrh Ići dole
***Inče***
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
***Inče***

Ženski
Broj poruka : 6152
Godina : 34
Zasto volis tenis? : Za mene je tenis jedan od najlepših,a možda čak i najlepši sport.....A volim ga zato što ima mnogo slatkih tenisera.....:)I zbog Andy-ja Murray-ja i Ernestsa Gulbisa.....:)
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Queen's Club   Queen's Club - Page 2 Icon_minitimeNed Jun 15, 2008 3:17 pm

napred nole!! želim da počisti rafu u finalu!! : )))
Nazad na vrh Ići dole
http://tennis.homegoo.com/
*Certified Nadal addict*
La novia de Rafa!
La novia de Rafa!
*Certified Nadal addict*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Queen's Club   Queen's Club - Page 2 Icon_minitimeNed Jun 15, 2008 4:31 pm

VENGA RAFA!!!! TU SI LO PUEDES!!! PORQUE ERES EL MEJOR!!! ANDALE TIO!
Nazad na vrh Ići dole
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Zasto volis tenis? : zbog neizvesnosti,cestih preokreta i Rafe...a i ostalih tenisera
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Queen's Club   Queen's Club - Page 2 Icon_minitimeNed Jun 15, 2008 6:44 pm

RAFA POBEDIO!!!
Nazad na vrh Ići dole
rafalicious
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
rafalicious

Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Queen's Club   Queen's Club - Page 2 Icon_minitimeNed Jun 15, 2008 7:05 pm

POBEDA!!!

Kakav meč! Ne mogu da opišem koliko sam srećna i zadovoljna! :)

Ništa mi nije draže nego kad Rafa pobedi Đokovića!

Bravo, Rafa! Svaka ti čast! Samo nastavi tako! Idemo u pohod na Wimbledon!

VAMOS RAFA!!!
Nazad na vrh Ići dole
*~*tasha Nadalcica*~*
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
*~*tasha Nadalcica*~*

Ženski
Zasto volis tenis? : Pa zbor Rafe :) naravno, a i jer je zanimljiv, neizvestan, nekako poseban...
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Queen's Club   Queen's Club - Page 2 Icon_minitimeNed Jun 15, 2008 7:48 pm

Bravo Rafa! Konacno titula na travi, ajmo sad jos jedna, samo malo veca : )

VAMOS!!
Nazad na vrh Ići dole
sonjica93
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
sonjica93

Ženski
Broj poruka : 2398
Godina : 31
Zasto volis tenis? : zbog pojedinih tenisera i jer je extra kao sport!!!!
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 13.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Queen's Club   Queen's Club - Page 2 Icon_minitimeNed Jun 15, 2008 9:36 pm

ina_90 ::
napred nole!! želim da počisti rafu u finalu!! : )))

bas ga je pocistio....Djokovic je mogao samo da udise Nadalovu prasinu!!!!!!!GOOOO RAFA!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
http://sonjica93.piczo.com
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Queen's Club   Queen's Club - Page 2 Icon_minitimeNed Jun 15, 2008 9:38 pm

rafa je igaro NEVEROVATNO
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Broj poruka : 5301
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Queen's Club   Queen's Club - Page 2 Icon_minitimeNed Jun 15, 2008 10:17 pm

Preteraste ga, bio je tezak mec... 7-6, 7-5, nije to bilo bas za 5 minuta.
Bas je bio uzbudljiv mec, ja sam vristala i psovala za svaciju gresku (ja ih oboje volim) i radovala sam se za Rafinu pobedu, a radovala bih se i za Noletovu.
Ja sam gledala preko Foxa, jer u selu nemam Eurosport, a na Foxu nisu prikazivali dodelu pehara, sramota!
Nazad na vrh Ići dole
*~*tasha Nadalcica*~*
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
*~*tasha Nadalcica*~*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Queen's Club   Queen's Club - Page 2 Icon_minitimeNed Jun 15, 2008 10:32 pm

Na Eurosportu nije ni bio prenos, nego tek oko pola 8 deo 2. seta, a ni tad nije bila dodela pehara! Strasno!!!
Nazad na vrh Ići dole
*Punk_Princess*
La novia de Rafa!
La novia de Rafa!
*Punk_Princess*

Ženski
Broj poruka : 2288
Godina : 28
Zasto volis tenis? : Ma najbolji sport na svetu!!!!
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Queen's Club   Queen's Club - Page 2 Icon_minitimeNed Jun 15, 2008 10:43 pm

RAFA POBEDIO!!!! Obozavam ga svakog dana sve vise i vise, car je! Svaka mu cast! Sada sam sigurna da moze da osvoji i Wimbledon, a nadam se da i on ima puno samopouzdanja!
Mec je bio tezak, obojica su igrali fantasticno, ali mislim da je Rafa pobedio jer je igrao najbolje u odlucujucim trenutcima!
A ovi sa EuroSporta, stvarno sramota, sto otkupljuju prenos tenisa kada ga i ne prenose?! Msm ajde da ne prenose 1/4 finale, 1/2 finale, ali da ne prenose finale, msm, na sta to lici?!?!?! Na Fox-u je barem bio prenos meca, ali mislim da zbog tehnickih problema nije mogla da se prikaze dodela pehara...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.tennis-forum.gooforum.com
*~*tasha Nadalcica*~*
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
*~*tasha Nadalcica*~*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Queen's Club   Queen's Club - Page 2 Icon_minitimeNed Jun 15, 2008 10:46 pm

rafa-my love ::
RAFA POBEDIO!!!! Obozavam ga svakog dana sve vise i vise, car je! Svaka mu cast! Sada sam sigurna da moze da osvoji i Wimbledon, a nadam se da i on ima puno samopouzdanja!
Mec je bio tezak, obojica su igrali fantasticno, ali mislim da je Rafa pobedio jer je igrao najbolje u odlucujucim trenutcima!
A ovi sa EuroSporta, stvarno sramota, sto otkupljuju prenos tenisa kada ga i ne prenose?! Msm ajde da ne prenose 1/4 finale, 1/2 finale, ali da ne prenose finale, msm, na sta to lici?!?!?! Na Fox-u je barem bio prenos meca, ali mislim da zbog tehnickih problema nije mogla da se prikaze dodela pehara...

Zbog SATRO tehnickih problema, da je Nole pobedio ne bi bilo nikakvih problema, veruj mi...Al vazno je da je Rafito pobedio i osvojio titulu...jeeejj : )
Nazad na vrh Ići dole
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Queen's Club   Queen's Club - Page 2 Icon_minitimeNed Jun 15, 2008 10:49 pm

ma da...a da je Novak osvojio prikazali bi i dodelu i intervju posle mecha..sve
Nazad na vrh Ići dole
*~*tasha Nadalcica*~*
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
*~*tasha Nadalcica*~*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Queen's Club   Queen's Club - Page 2 Icon_minitimeNed Jun 15, 2008 10:51 pm

To se zove ljubomora, al dobro, nema veze...
Nazad na vrh Ići dole
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Queen's Club   Queen's Club - Page 2 Icon_minitimeNed Jun 15, 2008 10:55 pm

od ljubomore nema koristi...zna se ko je drugi i trenutno najbolji!!!mislim osvojio je tri titule za cetiri nedelje...
Nazad na vrh Ići dole
*~*tasha Nadalcica*~*
Zivis u kuci sa Rafom!
Zivis u kuci sa Rafom!
*~*tasha Nadalcica*~*

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Queen's Club   Queen's Club - Page 2 Icon_minitimeNed Jun 15, 2008 10:59 pm

A ukupno 5 ove sezone, oko 4 miliona evra i 1. je u ATP trci...
Nazad na vrh Ići dole
FairyQueen
Mercury's girl
Mercury's girl
FairyQueen

Ženski
Koliko volis tennis? :

PočaljiNaslov: Re: Queen's Club   Queen's Club - Page 2 Icon_minitimeNed Jun 15, 2008 11:05 pm

Jupi!!!Ima tri uzano jaka turnira i dva slabija ali vredna
Nazad na vrh Ići dole
*Joansie*
The Torres Girl
The Torres Girl
*Joansie*

Ženski
Broj poruka : 5301
Zasto volis tenis? : Za mene je to super sport, interesantan i zanimljiv, a ima i toliko lepih tenisera da se vidi...
Koliko volis tennis? :

Datum upisa : 04.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Queen's Club   Queen's Club - Page 2 Icon_minitimeNed Jun 15, 2008 11:54 pm

Little_Witch_ ::
ma da...a da je Novak osvojio prikazali bi i dodelu i intervju posle mecha..sve
Naravno da bi... Moroni. Ja volim da gledam dodelu pehara, bilo ko da dobija. Manje se ljutim na Fox sto nisu prikazivali jer je slika pocela da im koci, ali opet... nepristojno je da ne prenose.

A sto se tice jakih i slabijih turnira, kakvi god da su - donose i poene i pare.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Queen's Club   Queen's Club - Page 2 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Queen's Club
Nazad na vrh 
Strana 2 od 3Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći
 Similar topics
-
» Queens 2009
» Fan club JJ